Hospitality Discounter Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

I cannot recommend ordering from this shop. My order, placed on 22 June, has still not been fulfilled. Despite sending two reminder emails to Hospitality Discounter, I have received no response wh... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Zeer slecht verpakt, de grote dozen lagen aan de onderkant los, volgende keer ook tape over de breedte doen of een stevig stuk karton onderin de doos doen, zelf de bus van DHL lag onder de rommel.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Een zeer goede service Flessen Aqua Senses besteld, deze komen losliggend en onder het zeep aan in een gescheurde doos met hersteltape en er ontbreken 4 flessen. Volgens Track en Trace beschadigd aan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

- Helft van de bestelling uit de voorraad. - Erg duur - 10 cm ivoorkaars brand niet veel langer dan een waxinelichtje

Yritys on vastannut

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

I cannot recommend ordering from this…

I cannot recommend ordering from this shop.
My order, placed on 22 June, has still not been fulfilled. Despite sending two reminder emails to Hospitality Discounter, I have received no response whatsoever.
Payment was made by Visa card. I will be contacting Visa and my insurance company today to initiate the refund process.
I am extremely disappointed, as I have ordered from this shop before without any problems.
Based on my current experience, I can no longer recommend this retailer and would advise potential customers to proceed with caution.

28. heinäkuuta 2026

Een zeer goede service

Een zeer goede service
Flessen Aqua Senses besteld, deze komen losliggend en onder het zeep aan in een gescheurde doos met hersteltape en er ontbreken 4 flessen. Volgens Track en Trace beschadigd aangekomen bij bezorger, waarschijnlijk onderweg dus gesmeten met de doos en 4 flessen gesneuveld. Gebeld met het bedrijf en een vriendelijke meneer gaat er na het weekend meteen achteraan. En vandaag de 4 ontbrekende flessen al ontvangen. Top geregeld.

23. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goede site en erg snelle levering

7. maaliskuuta 2020

Bedankt voor de review!

Als u tevreden bent zou ik u graag willen vragen om de juiste aantal sterren te selecteren, 1 ster is namelijk zeer ontevreden ;-)

Gr,

Thomas

Saanut 2/5 tähteä

Zeer slecht verpakt

29. tammikuuta 2020

Beste Herman,

Helaas hadden we de 4 dozen kaarsen niet op voorraad, en hebben we het direct vanaf de fabriek laten sturen, dat is gelijk de laatste keer geweest!

Ik zal per mail contact met je opnemen morgen, om te kijken hoe we dit op kunnen lossen.

Excuus voor het ongemak!

Saanut 1/5 tähteä

- Helft van de bestelling uit de…

- Helft van de bestelling uit de voorraad.
- Erg duur
- 10 cm ivoorkaars brand niet veel langer dan een waxinelichtje

9. tammikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Hospitality Discounter

Beste Teun, wat jammer dat je niet tevreden bent, we hebben direct telefonisch contact met je gezocht nadat we ontdekten dat de rode kaarsen niet meer voorradig waren, en je hebt zelf aangegeven dat je de overige producten wel wilde ontvangen.

Het bedrag van de rode kaarsen is op 6 januari teruggeboekt op je rekening (direct na het telefonische overleg) dus ik verwacht dat je dit al zou moeten hebben. Mocht dit niet zo zijn dan hoor ik het graag via info@tafelaankleding.com, dan nemen we contact op met de bank.

Bedankt voor het aanpassen van je review:

Jammer dat u niet tevreden bent, de Stompkaarsen van 50x100 hebben een brandduur van 17 uren, we proberen de branduren altijd in de omschrijving aan te geven.

De refund is volgens de payment provider verwerkt op 6 januari, ze gaan onderzoeken of er toch iets verkeerd gegaan is aan hun kant, ik zal het u laten weten zodra we reactie hebben (dit zou binnen 24u moeten zijn)

Pure verwennerij <3

Ongelooflijk fijne shopping ervaring! Snelle levering, fijn ingepakt met veel attentie! Voel me heerlijk verwend, dank jullie wel!

2. tammikuuta 2020

Lekkere site

Lekkere site, snel besteld en snel geleverd! Top!

1. tammikuuta 2020

Bedankt voor de review!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin