Saanut 5/5 tähteä

Als er iets niet goed functioneerd heb je vaak commentaar ( soms terecht , soms onterecht ) Het is ook goed , wanneer er na veel klachten , het koelen vooral in deze warme periode heel goed gaat ,... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Er zou een storing zijn in het systeem. Zelf had ik dit nog niet opgemerkt. Vaanster belde om een afspraak te maken zodat het snel opgelost zou zijn. De klachtenservice belde om de afspraak te mak... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vaanster is echt een waardeloos bedrijf. Wonen nu twee maanden in een nieuw appartement. En hoe vaak alles is uitgevallen van de verwarming. Geen warmwater. Zeker alruim 10 maal. Gewoon erg vervelend... Näytä lisää

3,8

Kaikki arvostelut

108 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Koude heeft de warmte draagelijk gemaakt…

Het is ook goed , wanneer er na veel klachten , het koelen vooral in deze warme periode heel goed gaat , een positieve beoordeling daar over te geven
Het koelsysteem heeft in deze warme periode ,
fantastisch gewerkt . Proficiat

30. heinäkuuta 2026

★☆☆☆☆

★☆☆☆☆

Zeer teleurstellende klantenservice.

Onze Vaanster-installatie heeft ruim een half jaar niet naar behoren gefunctioneerd door een technisch defect dat uiteindelijk door een monteur is vastgesteld en verholpen. Dat is al vervelend genoeg, maar de manier waarop Vaanster vervolgens met klanten omgaat is misschien nog wel erger.

Ik heb inmiddels vijf à zes keer geprobeerd telefonisch contact op te nemen, vier voicemailberichten ingesproken en meerdere e-mails gestuurd, waaronder een formeel verzoek om compensatie. Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen enkele inhoudelijke reactie op ontvangen. Er wordt simpelweg niet teruggebeld en er wordt niet gereageerd op e-mails.

Voor een bedrijf van deze omvang vind ik dit een buitengewoon slechte en onprofessionele manier van omgaan met klanten. Je verwacht op zijn minst dat een compensatieverzoek wordt bevestigd of dat er iemand contact opneemt. Dat is helaas niet gebeurd.

Het meest frustrerende is dat je als klant nauwelijks een keuze hebt. Je zit in de praktijk vast aan deze partij, waardoor je niet eenvoudig kunt overstappen als de dienstverlening tekortschiet. Als die mogelijkheid er wel was geweest, had ik daar allang voor gekozen.

Ik hoop dat deze review ertoe leidt dat Vaanster eindelijk contact opneemt en vooral dat zij hun klantenservice serieus gaan verbeteren. Want op basis van mijn ervaring laat die op dit moment ernstig te wensen over.

23. heinäkuuta 2026

Controle bezoek van Vaanster

Vandaag bezoek gehad van iemand van Vaanster. Deze man kwam de installatie controleren. Kwam zeer kundig over en heeft alles duidelijk uitgelegd. Eindelijk iemand die die weet waar het over gaat. Heeft ook uitgelegd hoe de installatie na die van Vaanster werkt. TOP!

Vaanster

Vaanster is langsgekomen om te controleren of alles goed stond in het appartement. Meteen uitleg gegeven over hoe het werkt en hoe we zelf kunnen controleren of alles goed staat. Fijne uitleg!

Onopgemerkte storing in systeem

Er zou een storing zijn in het systeem. Zelf had ik dit nog niet opgemerkt.
Vaanster belde om een afspraak te maken zodat het snel opgelost zou zijn.
De klachtenservice belde om de afspraak te maken. Per mail zou ik een bevestiging krijgen. Helaas stond hier geen tijdskader in, terwijl ze dit telefonisch wel afgesproken hadden.
Vandaar de 4 sterren ipv 5.
Monteur Tim kwam op de afgesproken datum en heeft het probleem snel kunnen verhelpen. Na wat extra uitleg over het systeem en welke handelingen ikzelf kan uitvoeren bij een storing, was ik goed geholpen en weet ik wat te doen in de toekomst bij een melding/storing.

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende ervaring met de…

Uitstekende ervaring met de klantenservice! Ik werd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. De medewerkster luisterde goed naar het probleem waar ik tegen aan liep en dacht actief mee om dit op te lossen.
Complimenten aan Mariska!

20. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Vaanster is echt een waardeloos…

Vaanster is echt een waardeloos bedrijf.
Wonen nu twee maanden in een nieuw appartement. En hoe vaak alles is uitgevallen van de verwarming. Geen warmwater. Zeker alruim 10 maal. Gewoon erg vervelend. Klantenservice die beloofd om het te regelen..ene keer houden ze woord andere x niet.

10. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Klantenservice zoals het hoort!!!

Nils nam echt de tijd om me het een en ander uit te leggen en hij luisterde ook aandachtig naar de informatie die ik gaf. Super vriendelijk, duidelijk in zijn communicatie, geduldig en bovenal bereid om te helpen. Diverse adviezen ontvangen die voor mij als eigenaar van het appartement waardevol zijn. Kortom Nils biedt service en daar ben ik als klant heel blij mee en tevreden over! Wat het probleem ook is, wie er ook voor moet betalen, de eerste stap is dat ik duidelijkheid krijg of en welke problemen er zijn met mijn installatie. Ben opgelucht dat er iemand van Vaanster langs komt om een controle uit te voeren.

10. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin