Jeg er nødt til at udtrykke min store frustration over Systime og deres platform “iBog”. Platformen fungerer alt for ofte ikke. Sider loader ikke, funktioner fejler, og det gør det unødvendig... Näytä lisää
Jeg ville gerne købe Retskrivningsordbogen+, henvist fra Dansk Sprognævn. Skulle derfor oprette mig som bruger/kunde hos Systime. Fik en pæn velkomstmail, da jeg havde oprettet mig som kunde.... Näytä lisää
Jeg bestilte en bog den 19/9 med forventet leveringstid ca. 2-5 hverdage senere. Jeg har dog ikke modtaget nogen bog endnu. Mine medkursister, som har bestilt samme bog, kunne så informere mig om, at... Näytä lisää
Jeg giver systime 3/5 stjerner. Det gør jeg på det grundlag af, at jeg ikke gider at lave det i undervisningen. Lærerne bruger hjemmesiden heletiden, og de snakker for meget nogle gange. Pls indsæt fl... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Systime A/S
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Systime tror på at videndeling er det bedste afsæt i enhver udvikling. Derfor har Systime skabt en platform, hvor alle deltagere er aktive resurser og medudviklere, således at de sikrer faglig såvel som professionel kvalitet i deres arbejde.
Filosofien bag Systime er, at de bedste forfattere i dialog med de bedste brugere – kombineret med mulighederne i iBøger® – skaber de bedste undervisningsmaterialer.
Du finder alle Systime udgivelser på shop.systime.dk
Sonnesgade 11, 8000, Aarhus, Tanska
- 70 12 11 00
- systime@systime.dk
- systime.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Varen ikke leveret
Jeg ville gerne købe Retskrivningsordbogen+, henvist fra Dansk Sprognævn.
Skulle derfor oprette mig som bruger/kunde hos Systime.
Fik en pæn velkomstmail, da jeg havde oprettet mig som kunde.
Købte så ordbogen.
Derefter skete intet.
Jo: Systime hævede mine penge.
Men fik jeg adgang til min bog?
Nix!
Hvilken karakteristik skal man hæfte på det?
Svindel?

Vastaus yritykseltä Systime A/S
Super handel
Havde læst anmeldelser herinde om firmaet, men bestilte alligevel.
Jeg afgav min ordre den 21/7, og kunne hente på posthuset den 23/7.
Hurtig levering og bøgerne er helt fine som forventet.
Ikke tilfredsstillende!
D. 12/12-12 bestilte jeg en bog fra systime.dk, hvor der stod at leveringstiden var på 2-3 dage. To dage senere blev pengene trukket fra min konto.
D. 18/12 begydte jeg at blive lidt urolig, eftersom jeg ikke havde hørt noget (havde hverken modtaget bog eller track and trace nr), så jeg valgte at skrive til dem.
Det hurtige svar var et af de få positive ting ved denne handel. I mailen stod der at pakken var blevet sendt mandag (2-3 dages levering? hmmmmmmmm!!!!!) og et track and trace nr.
En uge senere modtog jeg så min bog... Var dog lidt utilfreds med at bagsiden af bogen havde fået et 'fold'. Men ellers var det OK.
Hvis jeg nogensinde vælger at købe bøger herfra igen, så bliver det i god tid.
Men priserne var ok.

Vastaus yritykseltä Systime A/S
Smertefrit
Det bedste ved en online virksomhed er når alt klapper, som det skal.
Det gjorde det her. Perfekt.
Gode priser.
Fin og sikker.
Nem og overskuelig.
Og bedst af alt gode priser :)