Swiss Clinic Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Jag har än så länge bara hunnit använda Skin Roller, hudkräm och ögonkräm i fem dagar och har ännu inte märkt någon större skillnad mer än att huden känns lite fnasig, troligtvis på grund av rollandet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vet inte om det är en tillfällighet (väljer att inte tro det för det har aldrig hänt förut) men efter 3 dagar med swiss clinic rengöring, dag- och nattcreme så är jag helt tom på småfinnar och sår! På... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har en del acne ärr på kinderna då jag har som ovana att klämma finnar/blemmor. Efter redan en vecka märkte jag otroligt nog redan stor skillnad på min hud i ansiktet. (Rullade med 0,5mm rullen varje... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Hej jag har hållit på med blekningen i fem dagar, ser fortfarande ingen blekning o första sprutan av blek medel är slut. Vi får väl se om det funkar har ju två sprutor kvar. Det är ju ändå en bra slan... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Hyvinvointikeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Swiss Clinic är ett internationellt företag som säljer innovativa hälso- och skönhetsprodukter med en bevisad effekt och med ett varaktigt resultat.

Hyvä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Supersnabb leverans och grymma produkter

Supersnabb leverans, ca 24 timmar.

Produkterna har redan givit effekt på huden, ögonfransarna och tänderna. Mer glow i hyn, vitare tänder och starkare fransar på kort tid.

Supernöjd!

6. maaliskuuta 2018

Enkelhet

Lättmanövrerad hemsida, lätt att hitta det man sökte. Enkelt att betala och möjlighet till flera olika betalalternativ. Snabb frakt!

22. helmikuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

För torrt ansikte och känslig hy

Jag har en väldigt torr hy speciellt nu på vintern och mitt ansikte är också väldigt känsligt. Så var skeptisk till denna mask från början.
Men jag är verkligen super nöjd redan efter första gången , då min hy kändes återfuktad och fick en fin glans ! Redan efter 15 minuter!
Kommer fortsätta att använda denna produkt.

2. helmikuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

I don’t feel any change and im very …

I don’t feel any change and im very upset i felt that i wasted my money will never repeat it

25. tammikuuta 2018
Swiss Clinic-logo

Vastaus yritykseltä Swiss Clinic

Hi!

We are truly sorry that the product you've purchased didn't meet your expectations.

It would be great if you could write us an email, with more information about when you used it and what how it felt.
We will then do our best to see if it's possible to maximize the treatment.

Please send us your email to info@swissclinic.se

Have a lovely day!

Best regards,
Swiss Clinic

Fantastiska produkter😍

Fantastiska produkter😍 känner klar förbättring redan efter 2dgrs användning! Ett STOOORT plus i kanten är att produkterna luktar gott och kommer i en lyxig förpackning👌🏼

3. tammikuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin