Swiftvein Arvostelua 31

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Goed bedrijf ook betrouwbare ik had een internet radio gekocht maar deze was een mis koop veel te veel licht op display geen tot bijna geen ontvangst van de zenders app werkt niet goed Dus heb ik he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg tevreden over het product! Doet precies waar het voor is bedoeld. Daarnaast is de klantenservice enorm behulpzaam geweest bij het beantwoorden van onze vragen. Super

Saanut 2/5 tähteä

Prima apparaat, goede levering, snel en netjes alles goed. Behalve dat ik maar achtervolgd wordt om een review te schrijven. Dram niet zo!!!

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De levering was snel, de spullen zijn goed en heel duidelijk beschreven. Ik ben hartstikke tevreden

1. Kodinkonemyymälä

Yrityksen kirjoittama

At Swiftvein, we create smart, reliable products that fit seamlessly into everyday life. Whether you’re organizing, cleaning, relaxing, or creating, our tools are built to support the way you live. No clutter. No confusion. Just purposeful design, shaped by real feedback and demand.

4,4

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Prima apparaat, maar.....

Prima apparaat, goede levering, snel en netjes alles goed.
Behalve dat ik maar achtervolgd wordt om een review te schrijven.
Dram niet zo!!!

26. toukokuuta 2026
Swiftvein-logo

Vastaus yritykseltä Swiftvein

Beste Marcel,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het apparaat en de levering.

We begrijpen uiteraard dat de reviewverzoeken wat vervelend over kunnen komen. We vragen klanten om hun ervaring te delen, omdat dit ons helpt verbeteren en andere klanten helpt bij hun keuze. Maar we snappen je punt helemaal en nemen je feedback mee!

Veel plezier met je aankoop!

Snelle verzending

Snelle verzending, prima verpakking. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Product te kort gebruikt om te beoordelen. Webwinkel echter prima.

18. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Fantastische service

Wegens klein ongemak heel snel tot oplossing gekomen en wekker werkte prima. App zeer handig met meer mogelijkheden. Display bleef voor mij iets te licht, door de kleurkeus van de cijfers. Als deze rood waren geweest was het helemaal top geweest. Nu een oude wekker voor de tijd ernaast en deze nieuwe voor alle andere gemakken. Top!

26. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Goed bedrijf ook betrouwbare ik had een…

Dus heb ik hem terug gestuurd ze deden helemaal niet moeilijk reagerende binnen 1 uur op mijn mails
Dus ik raad dit bedrijf 100% aan.

11. maaliskuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Der Wecker mit Tageslicht und Musik ist…

Der Wecker mit Tageslicht und Musik ist recht gut. Das was schade ist, ist das es zwar Sonnenaufgang nach macht mit ansprechende Geräusche. Leider ergibt es am Ende kein echtes Tageslicht mit entsprechende Lumen. Das Licht ist warm, fast zu warm. Also eher gelb als natürlich. Sprich ich brauche noch eine 2. Lampe mit 10000 Lumen.

9. maaliskuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin