Saanut 1/5 tähteä

Beställde två dyra filtar. Dom som skickades var inte alls lika som bilder och filmer. Gick inte att reklamera. Skulle kosra 550:- att returnera till USA eller Hong Kong. I deras returpolicy står det... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Att handla var enkelt och leveransen kom i tid. Filten är gudomlig men kudden som var bra förnacken är nog inte utformad för att passa alla. Upplever att jag skulle varit längre i nacken för att få e... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Fick inte mina beställning i tid! Har snart gått en månad sedan min beställning och de gör inget åt att min order har fastnat på vägen. De utlovade 4-10 dagars leveranstid! Vid kontakt säger de bara a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej. Att jag fick dom varor från er gjorde ni ert bästa jobb att se till jag får dom innan jag flyger till utomlands på semester, att de varor som jag beställde är riktig äkta varor som jag behöver, j... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kauneus- ja terveysmyymälä
  2. Makuuhuoneen sisustus

Yrityksen kirjoittama

På SweetNap är vår vision att förbättra människors liv genom att skapa produkter som främjar optimal sömn och avslappning. En god natts sömn är grunden för en hälsosam och produktiv livsstil. Därför strävar vi efter att erbjuda innovativa och högkvalitativa sovprodukter som gör varje natt till en fridfull och återhämtande upplevelse.

2,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 5/5 tähteä

ÄLSKAR min nya kudde SÅ mycket att jag…

ÄLSKAR min nya kudde SÅ mycket att jag längtar tills jag får gå och lägga mig :)
Känns som att jag sover bättre för jag får bra stöd för nacken och ligger mer still än om jag sover på en "vanlig" kudde.
Bästa köpet jag gett till mig själv.

13. tammikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Vet inte om fler reagerat på att det är…

Vet inte om fler reagerat på att det är samma recensioner om och om på hemsidan fast med olika namn? Samt väldigt många med samma namn eller efternamn. Trist med så många oseriösa kommentarer. Köpte en kudde. Den är helt ok men luktar väldigt illa och jag vet inte hur jag får bort den kemiska lukten?

25. tammikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Jag upplevde en hjälpsam kundservice…

Jag upplevde en hjälpsam kundservice när jag ville skicka tillbaka min leverans. När jag sedan hade behövt stå för frakten själv insåg jag att det skulle bli dyrt så då fick jag ett annat erbjudande att behålla kuddarna (beställde 2st samt 2st örngott) och betala halva priset, vilket jag tyckte var generöst.
De löste de smidigt och bra tycker jag.

// Sandra

14. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kuddarna kommer från Kina vilket…

Kuddarna kommer från Kina vilket knappast framgår någonstans på hemsidan. Leverans tar tid plus att hemleverans aldrig sker utan paket levereras till helt fel DhL punkt.
Då jag upptäckte och ställde frågan till kundservice om att det inte tillverkas i Sverige så får jag till svar att det är inte Temu eller Shein kvalité och att jag kan returnera men för sent att stoppa beställningen ändå tog det över 2 veckor att leverera.
För att returnera behöver man skicka paketet som företags paket och betala 305 kr i frakt.
När man nämner allt som står fel till till kundservice slutar dom att svara.
Inte ett seriöst företag.

16. tammikuuta 2025

Bra kundservice!

Summering - Känns som lite barnsjukdomar i företaget men bra servicetänk och snabb återkoppling. Väldigt generös bytespolicy (åtminstone för mig😊)

Beställde två kuddar inför jul och det tog lång tid utan något besked om leverans. Fick dock bra kontakt med deras kundservice, Emma, via mail (deras telefonnummer gick inte att komma fram på) som förklarade att försening var på grund av många order inför jul.
Leveransen kom i god tid innan jul.
Jag beställde en kudde mjuk som jag skulle ge bort och en ”normal” till mig. Tyvärr fanns ingen märkning om vilken som var vilken så jag kontaktade Emma igen och fick förklaring att produkten var ny och de hade inte tänkt på märkningen då de tidigare bara hade en variant och ska lösa det för framtida order. Det gick att känna på de ouppackade kuddarna vilken som var vilken.
Sist så ville jag byta min normala kudde till en mjuk och skrev igen till Emma om hur jag skulle gå tillväga. Fick svar ganska omgående att de helt enkelt skickar en ny ”mjuk” kudde och att jag kan behålla den jag redan hade.

7. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde en original kudde men…

Jag beställde en original kudde men fick hem den mjuka varianten. Den mjuka är också skön att sova på men den passa inte min nacke. Jag trivs bäst med den hårda kudden som jag hade beställd tidigare. Jag kontaktade kundtjänst och de tog genast hand om problemet. Ny kudde är på väg. Mycket bra bemötande.

3. tammikuuta 2025

Denna kudde kommer från Kina

Denna kudde kommer från Kina. Ingen info om detta på deras hemsida. Dropshipping. Följer INTE EUs textilförodning, som man måste göra. Kan ej bevisa vad som finns i den, säger bara att den är bättre än kopior på Temu os.v. Hur bevisar ni det. Får mycket rabatt, efter att jag efterlyser min sändning, får en kudde som det finns märke på, får ytterligare rabatt. Får till sist köpa den för 250kr, då jag inte pallar med att skicka tillbaka o betala returfrakten på 118kr. Vänliga till en början på kundservice, men när jag efterlyser märkning enligt EUs textilförordning, så blir det tyst. De har inga dokument som visar att den inte är hälsofarlig.

28. lokakuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Uppdaterad 6/1 med reflektioner till butik. Avbeställde mindre än en timme efter…

Uppdatering för ökad transperans: Efter diverse mailkonversation där jag som kund utryckligen blivit ombedd att ta ner mitt omdöme efter återbetalning väljer jag här att göra en uppdatering.
Meningen med hela trustpilot är ju trots allt betygsätta och vägleda.
Jag ökade betyget med en stjärna då man från företagets sida trots allt valt rätt i avseendet att återbetala avbeställningen, som gjordes p.g.a att produkten inte alls är svensk utan skeppas med YUN SHIPPER som är ett kinesiskt bolag.
Detta gör också att ofta har dessa produkter behandlats med kemikalier som inte ens är godkända i norden.
Så har nu allergier eller liknande skulle jag råda er att noga kontrollera vart ifrån varor faktiskt kommer innan köp.
Som återkoppling till butiken för att undvika fler missförstånd i framtiden vill jag säga:
1. Visa transparens att ni inte alls sitter med svenska lager som ni gör sken av!
2. Gör rätt från början mot era kunder.
3. Säg inte åt era kunder att ta ner omdömen när man visar hur en order gått till, det visar bara mer på att ni är medvetna om bristerna och försöker dölja dom istället för att ta till er kritik och förbättra er.
4. Redovisa redan på hemsidan tydligt att produkten inte är svensk eller finns på svenska lager ens från början så kunder slipper bli besvikna och har lättare att göra medvetna val!
5. Redovisa produkternas ursprungsland.

Avbeställde mindre än en timme efter beställning då jag upptäckte att det skickas från Kina. Bra så långt får svar att min order är annullerad och tänker inte mer på det. Sen kom nu i helgen en avisering om att en vara va på väg så jag informerar sweetnap om detta och får till svar att varan redan är skickad och dom inte kan göra något åt det! Detta är ju ett skämt, men sweetnap får gärna ta detta till en rättssal då jag har bevisen på att jag gjort exakt vad jag ska. Jag har ingen betalningsskyldighet när jag fått bekräftelse på att varan är avbeställd.
Så jag rekommenderar INTE detta bolag, finns inget som är svenskt över det alls det är ett rent dropshippingbolag som det verkar och bör således undvikas!

19. joulukuuta 2024

V A R N I N G

V A R N I N G ! V A R N I N G !
Leveranstid 4-10 dagar är en ren blufftid som inte stämmer. 13 dagar har gått och den är inte skickad än. Förstod inte att den skulle skickas från Kina, då hade jag förstått att den inte skulle hinna levereras på den tiden. Måste nu ge mig ut lillejulafton för att hitta ytterligare en julklapp till min fru.
V A R N I N G ! V A R N I N G !

23. joulukuuta 2024

Kudden passade inte mig

Kudden passade inte mig, men det var smidigt att komma överens med kundtjänst om förfarandet kring retur. Jag tycker att kudden var för hård, och blev lite besviken på kvalitén.

9. joulukuuta 2024

Bra kundservice!

Kudden passade dessvärre inte mig, men deras kundservice har varit väldigt behjälpliga och erbjöd mig att returnera med full återbetalning eller en mjukare kudde. Så även om kudden inte passade mig så är det skönt att kunna förlita sig på deras 100% nöjdhetsgaranti.

4. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Det framstår inte i deras retur att de…

Det framstår inte i deras retur att de ska skickas med hemleverans.
företagsport enligt returen men när man skickar till adressen så skickas den automatiskt till utställningsstället

Detta löste sig i slutändan och efter några email konverationer så insåg sweetnap att felet ligger hos dom och inte kunden som skickar rätt

28. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin