Mooie producten, goede levering. Echter het retourproces gaat minder soepel. Pakket is geleverd op een afhaalpunt terwijl ik het gewoon naar sweet jewellery zelf gestuurd heb. Er was dus blijkbaar nie... Näytä lisää
Kleding wordt aangeprezen alsof het allemaal topkwaliteit is, zelf in opdracht geproduceerd en perfect qua pasvorm. Mooie foto's (vaak maar vanuit 1 zichtpunt te bekijken) die de werkelijkheid nie... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had een bestelling geplaatst met 3 items waarbij per item de verwachte leverweek vermeld stond. Het zou dan ten laatste over een week geleverd moeten worden. Echter duurde het uiteindelijk 3 weken.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb Sweetjewellery nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ben helemaal fan😍Inmiddels bijna een kast vol hangen. Ik vind de filmpjes erg leuk, geeft een goed idee over de kleding en hoe het zal s... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ahhh wat een leuke review, dankjewel! 🥰💖 Zó fijn om te horen dat je telkens weer verrast wordt door onze collecties ✨ Het Nannie Denim Jasje is inderdaad zo’n favoriet, fijn dat ‘ie overal bij past 😍👌 En yay voor de pre-order ervaring: we vinden het super belangrijk dat je precies weet wanneer je pakketje komt! Dat je ook de kleine extraatjes zoals de lollie voor je zoon waardeert, maakt ons helemaal blij 🌸🍭
Ringdijk 402, 2983GS, Ridderkerk, Hollanti
- 0180453835
- klantenservice@sweetjewellery.nl
- sweetjewellery.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 57 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Leuke webshop, maar verwacht er niet teveel van.
Wel een aantal leuke dingen gekocht, niet de allerbeste kwaliteit, maar daar is de prijs op zich ook naar. Leuke betaalbare kleding voor doordeweeks
Heel veel hetzelfde (wijde vormloze truien en vesten), maar soms zit er wel eens een pareltje tussen. Zoals de feestjurk die ze nu voor kerst hebben.
Heel groot nadeel: Bijna alles is een pre-order, maar je moet wel vooruit betalen. Je betaalt voor verzending heen, maar ook als je iets wil retouren. Hierdoor ligt het risico volledig bij jou als klant, en dat voelt niet fijn.

Vastaus yritykseltä Sweetjewellery
Leuke kleding! Lange levertijd
Leuke instagram.
Willemijn laat goed zien hoe de kleding staat en valt.
Alleen alles wat je besteld zijn bijna pre orders. Dit staat duidelijk beschreven maar het is jammer dat je ruim 2-3 weken moet wachten op een bestelling.
Dit zou anders kunnen :)

Vastaus yritykseltä Sweetjewellery