Hudterapeuten var väldigt trevlig, jag hade sett fram emot behandlingen och den var verkligen jättebra. Mindre porer utan märken någonstans. Jag kommer definitivt komma tillbaka!
En av Sveriges bästa kliniker. Man blir alltid blixtsnabbt trevligt bemött och får en riktigt bra service varje gång. Kundupplevelsen är på topp professionellt, varmt och genuint. Jag har blivit... Näytä lisää
Som vanligt blir man väl omhändertagen av duktig personal, när man gör en behandling som inte är super nice. Denna gång var det Cecilia som utförde behandlingen super bra 🤩 Tack för ert fina arbet... Näytä lisää
Jag har verkligen fått resultat! Valde att göra en kur med micro needling hos Julia och jag är så himla nöjd. Hon är så kunnig, trevlig och tar sig tid att förklara och ger olika alternativ för olika... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Skönhet från topp till tå.
strandvägen 7, 11451, Stockholm, Ruotsi
- 08285525
- info@sverigesskonhetscenter.se
- sverigesskonhetscenter.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal. Lyssnade på vad jag ville och det blev mycket bra noppade och färgade ögonbrynen.
Återkommer alltid!
Väldigt bra service och otroligt bra…
Väldigt bra service och otroligt bra kundbemötande samt information inför behandlingen.
Jag älskar att jag fått resultat av…
Jag älskar att jag fått resultat av dermapen, är så glad av produkterna jag köpt o vad de gjort för min hy
Tack för att jag alltid blir fin nöjd…
Tack för att jag alltid blir fin nöjd med färgning av mina ögonbryn och ögonfransar.
Jag var hos Emma och gjorde cryopen på…
Jag var hos Emma och gjorde cryopen på några leverfläckar, superproffsig och effektiv. Blev supernöjd med både behandling och resultat!
Produkter
Efter användning av produkter som Vilma har rekommenderat har min hy blivit jättefin. Rekommenderar Vilma för hennes kunnighet, engagemang och hjälpsamhet för att uppnå de bästa resultaten.
Hudterapeut Vilma
Vilma har hjälpt mig att få en finare hud, tack vare hennes hjälp med rätt produkter och behandlingar har min hy fått en stor skillnad. Hennes kunnighet gör verkligen skillnad för en. Vilma är en fantastik, duktig och kunnig hudterapeut.
Great as usual!
Cryopen
Fick hjälp att ta bort en leverfläck som länge irriterat mig med cryopen, gick snabbt och smidigt och den trillade sen av efter någon vecka! Rekommenderar👍
Världens bästa Vilma
Världens bästa Vilma. Så service minded och duktig på det hon gör!
Är nöjd med behandling
Är nöjd med behandlingen, trevligt personal o bra kundbemötande
Men jag har ju redan gjort det
Men jag har ju redan gjort det! Alldeles utmärkt som vanligt!!!!!
Jättebra konsultation och trevligt…
Jättebra konsultation och trevligt bemötande!
Cryopen hos Vilma
Har varit på flera cryopen behandlingar för att ta bort födelsemärken. Vilma har verkligen gjort ett strålande jobb och även berättat hur jag ska sköta det efteråt för bästa resultat. Hon är genuin och otroligt duktig och proffsig på sitt jobb. Man får alltid ett fint bemötande av henne och jag känner mig otroligt nöjd med resultatet.
Jättenöjd!
Jag har gjort IPL för mina ytliga blodkärl och känner stor skillnad. Tack Vilma!
IPL pigmenteringar
Har fått hjälp med mina pigmenteringar och jag har fått jättefina resultat! Vilma är toppen och jag kan varmt rekommendera henne!❤️
Veronika är super!
Alltid lika bra