Laserverket Arvostelua 58

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Besökte Laserverket för att med laser få bort melasma i ansiktet. Stor effekt efter första gången - först mörkare fläckar och rejält flammig i ansiktet sedan efter ngr dagar krympte fläckarna till min... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Håkan som behandlade mig var lugn och proffsig under min laserbehandling med Co2. Jag var lite nervös innan att smärtan skulle vara alltför svår att hantera och göra hela behandlingen obehaglig, men... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Personligt och professionellt bemötande. Nu inne på 7:e dygnet som nikotinfri. Behandlingen har hjälpt mycket. Inte känt nikotinsug men däremot fått arbeta med mitt inlärda beteende. Är nöjd med hj... Näytä lisää

4,7

Bra var det

Har går bra tackar

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Laserverket

Stort tack för din feedback – det uppskattas!

Saanut 5/5 tähteä

Proffsigt, trevligt och varsamt i en lugn miljö.

Jag tog bort olika märken med co2-laser och blev mycket nöjd med resultatet. Laserverket kändes tryggt och proffesionellt.

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Laserverket

Stort tack för din feedback! Härligt att höra att behandlingen kändes trygg och att du är nöjd med resultatet.

Saanut 5/5 tähteä

Jag var där för att ta bort ett fibrom…

Jag var där för att ta bort ett fibrom med laser.
Det gick väldigt bra!
Jag är nöjd!

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Laserverket

Tack för din fina kommentar – vi är glada att höra att behandlingen gick bra och att du är nöjd med resultatet.

Jag rekommenderar

Jag rekommenderar! Kommer besöka de igen.

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Laserverket

Stort tack för rekommendationen – vi ser fram emot att ses igen!

Proffsig

Proffsig, snabb ocheffektiv behandling

8. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Laserverket

Tack för förtroendet – varmt välkommen åter.

Saanut 5/5 tähteä

Trevligt bemötande och saklig…

Trevligt bemötande och saklig information om behandlingen som gett precis den effekt jag förväntat mig.

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Laserverket

Stort tack! Toppen att informationen var tydlig och att behandlingen gav önskad effekt.

Professionella

Jätte enkelt att hitta dit, lätt bokning, trevlig och kunnig personal!

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Laserverket

Tack för omdömet! Vi är glada att personalen upplevdes kunnig och trevlig.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, tryggt. Allt gick smidigt och fort. Kan verkligen rekommendera Laserverket och Håkan.

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Laserverket

Stort tack för ditt omdöme och rekommendationen. Det uppskattas verkligen.

Saanut 1/5 tähteä

Jag är väldigt missnöjd med mitt besök…

Jag är väldigt missnöjd med mitt besök på Laserverket. Behandlingen gav inga resultat överhuvudtaget, vilket var väldigt frustrerande. Känns som bortkastade pengar.

14. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Laserverket

Tack för din återkoppling. Det är beklagligt att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar.
Vid tatueringsborttagning uppstår resultatet inte omedelbart. Lasern bryter ner färgpartiklarna, men det är kroppens egna processer som successivt för bort dem, vilket normalt tar flera veckor innan förändring kan bedömas. Tre veckor är alldeles för tidigt för att kunna avgöra behandlingsresultat.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Bra resultat

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Laserverket

Stort tack! Vi uppskattar ditt omdöme.

Saanut 5/5 tähteä

Behandling som gör skillnad!

Behandling som gör skillnad!
Redan efter en behandling ser jag resultat, ser fram mot nästa behandling!

15. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laserverket

Stort tack! Vi uppskattar din feedback och ses snart igen.

Rådgivning mkt förtroendeingivande

Bra rådgivning via videosamtal. Byggde stort förtroende genom att rekommendera mig vänta ett par månader så att solbrännan skulle gå ner lite och att det inte skulle bli synliga märken pga det. Fin mottagning och proffsigt även på plats.

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laserverket

Tack för din fina recension! Skönt att höra att både videosamtalet, rekommendationen och behandlingen på plats gav en bra helhetsupplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Underbar upplevelsen av proceduren och…

Underbar upplevelsen av proceduren och hjälp för att inte känna fysiska beroende symptom. Rekommenderar starkt!

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Laserverket

Stort tack för din feedback. Härligt att upplevelsen kändes underbar och hjälpsam.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin