Hudterapeuten var väldigt trevlig, jag hade sett fram emot behandlingen och den var verkligen jättebra. Mindre porer utan märken någonstans. Jag kommer definitivt komma tillbaka!
En av Sveriges bästa kliniker. Man blir alltid blixtsnabbt trevligt bemött och får en riktigt bra service varje gång. Kundupplevelsen är på topp professionellt, varmt och genuint. Jag har blivit... Näytä lisää
Som vanligt blir man väl omhändertagen av duktig personal, när man gör en behandling som inte är super nice. Denna gång var det Cecilia som utförde behandlingen super bra 🤩 Tack för ert fina arbet... Näytä lisää
Jag har verkligen fått resultat! Valde att göra en kur med micro needling hos Julia och jag är så himla nöjd. Hon är så kunnig, trevlig och tar sig tid att förklara och ger olika alternativ för olika... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Skönhet från topp till tå.
strandvägen 7, 11451, Stockholm, Ruotsi
- 08285525
- info@sverigesskonhetscenter.se
- sverigesskonhetscenter.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Professionellt och personligt
Alltid trevligt, professionellt men också personligt bemötande.
Kan varmt rekommendera Veronika
Kan varmt rekommendera Veronika. Hon är lyhörd, kunnig och noggrann.
Trevlig och noggrann personal.
Trevlig och noggrann personal.
Känns seriöst och tryggt.
Alltid bra bemötande och fint resultat.
Daniel
Alltid lika nöjd hos Daniel. Jättefin klippning och färg med perfekt resultat. Proffsig, noggrann och väldigt duktig.
Jag är så otroligt nöjd med Nivin
Jag är så otroligt nöjd med Nivin! 🌸 Hon är så snäll och proffsig ✨ Jag fick så fin effekt på kort tid och behandlingen gjorde inte ont alls 💖 Tack för allt, Nivin – du är bäst! ❤️
Skickliga hudterapeuter.
Vad annars kan man känna när finaste…
Vad annars kan man känna när finaste Cazzandra rår om Min Älskade Tös och ger Henne trygghet på alla plan och underbara resultat? Vi är jätteglada över att ha Vår Fina Cazzandra!
Proffsig o trevlig❤️
Alltid lika nöjd
Alltid lika nöjd! Resultatet har överträffat mina förväntningar o det känns tryggt, proffsigt och personligt varje gång 🙏
Bra och bekväma behandlingar
Jättebra laserbehandling
Jättebra laserbehandling, kunnig personal.
Väldigt vänligt och proffsigt bemötande.
Fanny är skicklig och noggrann
Fanny är skicklig och noggrann. Rekommenderar henne varmt!
Super bra ….
Trevligt bemötande och lugn miljö
Veronica trevlig omhändertagande och…
Veronica trevlig omhändertagande och skicklig, färgade mina fransar, har gjort det någon gång tidigare hos någon annan .
Men då sved i ögonen. Denna gång hos Veronica, inga problem med sveda.