De leverte til feil adresse, men det ordnet seg til slutt. Produktet jeg kjøpte er ikke helt likt som original versjonen til selskapet, men det funker. Display som skal vise hvor mye batteriet er lade... Näytä lisää

Hadde problemer med en pakke (posten sin feil) kundesupport avdelingen til subtel var rett på sak og fikk ordnet opp innen en time etter jeg kontaktet dem. Scorer derfor høyt fra min side

Opplevde problemer, men fornøyd med løsning til slutt. Positivt: - Rask levering i postkassen - Godt innpakket - Siden jeg kunne bevise feilen over video fikk jeg refusjon uten å måtte bet... Näytä lisää

Bestilte en lader til et batteru BP1030, viser seg at den ikke passer, sender mail å sier ifra. De sier at den må passe, sender bilde av en del som ser annerledes ut enn den jeg har og påstår fortsatt... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

subtel er din spesialist for tilbehør til smarttelefoner, kameraer, bærbare PCer, drill og mye mer. Sjekk vårt store utvalg til topp priser på subtel.no

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 78 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Batteriene mister kapasitet etter kort tid.

Det er andre gangen jeg bestiller et batteri fra subtel til en bærbar PC som blir deffekt etter få timers bruk. Jeg tok kontakt med kundeservice. De ville jeg skulle sende batteriet fra norge til tyskland på egen regning. Jeg snakket med en representant fra kundeservice som heter Lèo, han var frekk og nedlatende.

4. joulukuuta 2025

Kjære kunde,

Vi beklager å lese dette.
Vi har ingen bevis for at batteriet er defekt. Vi har heller ikke mottatt andre klager angående et slikt problem med varene 922216 eller 921376 de siste månedene. Det er høyst sannsynlig at det ble bestilt feil vare, da en feil batteriversjon kan forårsake et slikt problem. Hvis batteriet virkelig var defekt, ville det ikke være nødvendig å sende det tilbake.
Vår kollega var verken uhøflig eller nedlatende.
Du oppfattet det ganske enkelt som et angrep (uten noen spesiell grunn) at vi ba deg lese kjøpstilbudet nøye før du bestilte, for å unngå forvirring.

Følger ikke norsk lov

Subtel skryter av tyske kvalitetsbattericeller. Men batteriet til min Dyson V7 var for svakt fra start til å drive støvsugeren. De var villige til å ta batteriet i retur, men jeg måtte sende til Storbritannia for egen regning. Det koster NOK 300,-, altså mer enn halvparten av verdien av varen. Pluss all utfyllingen av tollpapirer. Da jeg klagde, endret de returadressen til Tyskland, som koster NOK 210,-, men de nekter fortsatt å dekke returkostnaden, som de skal i henhold til norsk lovverk ved reklamasjon.

Gitt markedsføringen deres hadde jeg håp om at dette skulle være et kvalitetsbatteri, men dessverre, både produktet og firmaet står til stryk.

5. marraskuuta 2025

Kjære kunde,

Vi beklager å høre dette.
Det har oppstått en misforståelse, da kollegaen trodde du befant deg i Storbritannia.
Vi beklager denne situasjonen.

God pris, rask levering

Jeg bestilt en lader og et batteri til en HP ProBook laptop. Prisen var det rimeligste på nett. Sett sammen med garantitiden var det no brainer. Rask frakt er bonus. 5/5

22. syyskuuta 2025

God nettbutikk.

Hei. Dette var en god nettbutikk, kjøpte 3 ladere til 3 forskjellige fotoapparat fra ca 2010, alle 3 passet og fungerte helt fint. Forsendelsen gjekk fint, bra pakket med sporing. Ingen ting å klage på.
Hilsen kåre.

22. syyskuuta 2025

Fikk feil batteri pga feil info på nettsiden

Dette er for SKU: 940496. Jeg har ingen oppfatning av dette batteriet for laptopene det faktisk passer til. Jeg er sikker på det er ypperlig. Men siden har fremdeles Dell på listen over kompatibilitet, dager etter jeg sa fra om at det må fjernes. Det passer ikke fysisk en eneste Dell laptop jeg kjenner til. Definitivt ingen listet på siden. Og support visste enten ikke det eller prøvde å gaslighte meg til å tro jeg hadde bestilt for feil variant av min laptop. Jeg ble bedt om å sende det tilbake selv for å få pengene tilbake fordi jeg hadde gjort feilen selv. Det er ikke mulig uten å bruke kurertjenester, og det vil koste nær eller mer hva jeg betalte for batteriet, fordi det er farlig gods. På det tidspunktet begynte jeg å undersøke alle Dell laptopene og batteriene som var listet som kompatible. Ingen var kompatible. Om du følger linkene fra den siden, vil du se en liste over kompatible batterier. Dette var ikke på listen. På det punktet fikk jeg pengene tilbake og behøvde ikke sende tilbake, fordi jeg kunne bevise at Subtel hadde gjort feilen selv. Jeg har bestilt fra Subtel før og det gikk bra. Men jeg vil ikke bestille igjen med mindre det er mitt eneste valg og jeg gjør undersøkelser uavhengig av deres nettside for å forsikre meg om at jeg får riktig batteri. Jeg ble fortalt at de hadde ikke noe de kunne sende meg istedet sok var kompatibelt med min maskin, så jeg fikk pengene tilbake. Joda, de har kompatibelt batteri. Nøyaktig det jeg trengte. Men systemene ser ikke ut til å være gode nok til at de ansatte finner ut av ting.

15. elokuuta 2025

Problemfritt

Bestilte batteri og batterilader til Nikon-kamera. Opplevde ingen problemer. God informasjon underveis og pakken lå i postkassa akkurat en uke etter at jeg bestilte.

15. elokuuta 2025

Kjøpte nytt batteri som ikke fungerer…

Kjøpte nytt batteri som ikke fungerer på laptop Acer Aspire E5-575G. Laptop vil ikke slå seg på. Kommer ikke til innlogging der jeg skal legge inn passordet, skjerm blir bare lys så går den ikke videre. Koblet inn gammelt batteri, fikk logget inn.

30. heinäkuuta 2025

Kjære kunde,

Vi beklager å lese dette. Kanskje du har feil versjon.
Vennligst kontakt vår kundeservice, du har ikke gjort det.
Det vil være umulig for oss å hjelpe deg hvis du ikke kontakter oss.

Subtel Team

Ordnet ikke retur etiketten

De ville ikke sende returetikett

9. heinäkuuta 2025

Vi beklager dette.
Som mange andre nettbutikker sender vi kun returseddel ved feil fra vår side eller ved defekte varer.