Meget Skuffende oplevelse Jeg har haft en meget dårlig oplevelse. Pengene blev trukket med det samme, men jeg har hverken modtaget en ordrebekræftelse eller kvittering. Derudover kan jeg se, at... Näytä lisää

Lynhurtig handel og batteriet fremme på 2 dage. Nu virker min robotklipper perfekt og har mere energi 🤗 Min græsplæne og jeg takker 😊

Jeg kunne ikke bruge min laptop uden opladeren og jeg fik bestilt et nyt batteri. Prisen var helt OK. Pakken ankom 3 dage efter. Batteriet matchede perfekt og jeg kan nu bruge min laptop igen i op t... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

subtel er specialist for tilbehør til Smartphones, cameras, notebooks, skrutrækkere og mere. Stort udvalg til toppriser på subtel.dk

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Annoncerer med et batteri til Garmin 100, som ikke er kompatibelt.

Det indkøbte batteri varenr.:917843
Producent:CELLONIC Dette batteri til Garmin Bike Sat Nav-batteri er 100 % kompatibelt med dit originale Garmin 361-00053-00-batteri, Garmin Montana 600-batteri, Garmin Montana 650t-batteri, Garmin 100 Alpha-batteri og meget mere

Batterier bliver slidt med tiden, og det gælder også for et vandre-GPS-batteri. Giv din Garmin GPS-enhed et nyt liv med denne Garmin 361-00053-00 batteriudskiftning fra ®
Batteriet kan ikke oplades i enheden og Subtel, vil have mig (egenbetaling af fragt) til at returnere for derefter at vurdere om jeg kan få refunderet min købspris. Dårlig løsning da det let kan betyde at jeg får ekstra omkostning for fragt og måske ingen refusion.
Subtel angiver at de ikke sælger et kompatibelt batteri til min enhed.
Mange forsøg på en slags forlig afvises af Subtel og ser mig derfor nødsaget til at opgive sagen og beholde det ubrugelige batteri

23. marraskuuta 2024

Kære kunde,

Vi er kede af at læse dette. Garmin sælger sin Alpha 100 med forskellige batterier. Dit batteri er ikke angivet i vores kompatibilitetstabel.
Med elektronik er det nemt at begå fejl. Derfor anbefaler vi, at du tager dig tid til at læse oplysningerne fra sælgeren, når du afgiver fremtidige ordrer (uanset om det er hos os eller andre steder). Det vil hjælpe dig med at undgå at bestille den forkerte vare.

Subtel Team

Jeg har ellers bestilt et batteri

Jeg har ellers bestilt et batteri, men har ikke modtaget den. Det har trukket penge. Jeg har heller ikke fået ordre kvittering på mail. Skal man tro på dem?

12. joulukuuta 2024

Kære kunde,

DAO kunne ikke levere til din adresse. Din pakke har ligget klar til afhentning i en pakkeshop i fire dage.
Vi har sendt dig en e-mail om dette.

Subtel-team

Subtel leverede fin vare til god pris.

Subtel leverede fin vare (Ipod Classic-batteri + værktøj) til god pris. Forsendelsen fra Subtels side var hurtig.
At DAO så var 8 dage om levering OG at deres sporingssystem ikke virkede var irriterende. Især det sidste. Dette kan man naturligvis ikke klandre Subtel for, og derfor vil jeg også næste gang handle hos Subtel😊

11. joulukuuta 2024

Lang reaktionstid og useriøs

Af en webshop i dag, er der alt for lang reaktionstid efter modtagelse af ordre og først efter jeg har skrevet til dem på 3 dagen med ønske om annullering af ordren grundet manglende reaktion, får jeg besked om at ordren er afsendt på 4 dagen uden at have modtaget nogen tidligere mail med besked om afsendelse og tracking til DAO.

(Update efter besked herunder fra Subtel: Efterfølgende var der e-mail korrespondance fra Subtel, med besked om at de havde sendt tracking og besked om afsendelse til mig, som jeg ikke havde modtaget. Screenshots var med som bevis, men det screenshot viste imidlertid afsendelse med tracking fra Subtel 10.12.2024 kl 18.16.04 hvor jeg modtager pakken om morgenen den 11.12.2024. Alligevel, har jeg ikke modtaget nogen mail hverken i spam boks eller alm og jeg har aldrig “syntes at forstå” og det her er ganske nøjagtigt..)

Anden og sidste gang jeg prøver Subtel, da det har været samme process begge gange.

Samtidigt skal det bemærkes at de tager betaling når ordren placeres og ikke ved afsendelse, som enhver professionel webshop gør i dag.

10. joulukuuta 2024

Kære kunde,

Vi er kede af at læse dette. Du bestilte den 05.12 kl. 15:07. Din pakke blev afsendt fra Berlin den 06.12 kl. 07:21. Vi forstår ikke, hvad du mener med ''ordren blev afsendt på fjerdedagen''. Du sendte os en e-mail den 09.12 kl. 18.52 og bad om at annullere, og vi svarede den næste morgen kl. 11.28 og sagde, at vi desværre ikke længere kunne annullere den, da pakken var blevet sendt den 06.12.
Alt blev forklaret til dig via e-mail med skærmbilleder og beviser, og du syntes at forstå. Derfor er det uklart for os, hvorfor din kommentar stadig er her, nu hvor du ved, at det meste af det ikke er nøjagtigt.

Subtel Team

The laptop doesn’t work with the…

The laptop doesn’t work with the delivered battery although stated as compatible.

17. marraskuuta 2024

Dear mister Kjær,

We're sorry to read this. The battery is compatible with your laptop depending on the battery version. All this is shown in our compatibility table on the website.
We recommend checking the compatibility table to avoid ordering a wrong item.
We sent you an email regarding this but received no response.

Subtel Team

Credibility and professionalism alive in the german capital

In the begining of August 2024 I have bought (online) an after market batery for my old laptop - Lenovo Legion Y530
In the begining of November the baterry has swollen (after maximum 200 recharges with a lot of care from 20% to 80% .- I am user with experience).
The support wanted to send my a new one, but in 6 weeks so, I have asked for a refund, and they accepted. I have gotten my refund in a good time on my danish bank account.

**This industry of rechargeble bateries is very hard for retailers, (no matter for laptops or phones even electrical bicycles, I don't know for cars...) but at least my experience was good with Subtel, even if I would have liked a healthier batery... maybe with new tehnologies in the future

22. marraskuuta 2024

Bestilte batteri til en Panasonic…

Bestilte batteri til en Panasonic er1611, original batteri havde tydelig markeret + og - det var der intet af på det nye batteri, hvilket resulteret i jeg fik sat batteriet forkert i maskinen og det hele begyndte at ryge 1600krs maskine direkte i skraldespanden

19. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä subtel.dk

Hello and thank you for your review.
Our customer service would have been happy to help you. The poles - and + are indicated on the product photos on the product page.
The Subtel service team

Hurtig levering

Ich kann den Einkauf bei Subtel.de / Subtel.dk nur wärmstens empfehlen, dort gibt es den Artikel zum richtigen Preis. Wiederaufladbare Batterien sind nicht gleich Batterien, zu viele Anbieter im Internet bieten Batterien an, die nicht den beschriebenen Daten entsprechen. Habe versucht, mir Akkus liefern zu lassen, die bei Lieferung keine Spannung hatten, einfach nicht geladen werden konnten.
Voraussetzung ist, dass die Batterie bei Auslieferung mindestens 70 % Spannung aufweist.
F.Grauslund

11. marraskuuta 2024

Nemt og hurtigt.

Nem bestilling via hjemmesiden, super løbende leveringsinformationer og leveringstid overholdt.

Og ikke mindst, rigtig fint produkt :)

Ikke sidste gang at jeg handler hos dem.

10. marraskuuta 2024

Forkert vare, bytning uafklsret

Bestilte et batteri, men modtog et helt forkert som ikke passede til min installation. Nu befinder jeg mig i en endeløs dialog med udveksling af e-mails uden at det er lykkes mig at få en aftale om at fejlen rettes og jeg tilsendes den vare jeg hat bestilt og betalt for.. I øvrigt vat leveringstiden betydelig længere end den var annonceret…

5. marraskuuta 2024

Kære kunde,

Pakken ankom senere end forventet, og selvom vi ikke ved, hvorfor DAO var længere tid om at levere, er vi meget kede af det.
Du bestilte 940296 og modtog 940296. Der er ikke noget problem med leveringen. Du har dog fået batteriversionen A-4A, mens du bestilte A-14. Denne information er tydeligt angivet på vores hjemmeside, men du har alligevel bestilt den forkerte vare.
Du sendte os et foto den 06.11 ja, men det tillod os ikke at se versionen.
Min kollega bad dig (den 07.11) om at bekræfte disse oplysninger, men det gjorde du ikke. Du bekræftede endelig nummeret (A-4A) en uge senere i din e-mail af 14. november, hvilket førte til de lange behandlingstider, du nævnte, men det skyldtes ikke os.

Subtel-team

Jeg bestilte og købte min subtel.dk

Jeg bestilte og købte min vare hos subtel.dk torsdag aften, fordi den var på lager og der stod levering: 2 DAGE. Med en forventning om at modtage min vare mandag, måtte jeg maile subtel, da jeg ikke havde modtaget en leveringsbesked. Senere samme dag fik jeg en mail at den var afsendt i dag (mandag). Tirsdag aften modtager jeg endnu en besked om at den er afsendt i dag (tirsdag)?!?
Jeg modtog varen torsdag. Altså 7 dage efter bestilling inkl. weekend. Dvs. 5 hverdage. Havde jeg vidst dette havde jeg handlet et andet sted, da andre kunne levere efter 3-4 dage. Tid var nemlig den afgørende faktor for mig ift. bestilling. Jeg fik dog min vare og alt andet fungerede. Derfor 3 stjerner.

7. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä subtel.dk

Thank you for your review. Your order was dispatched on 28.10. Unfortunately, due to a technical error, you did not receive the shipping confirmation until the next day. We regret the long delivery time.
The Subtel service team