Meget Skuffende oplevelse Jeg har haft en meget dårlig oplevelse. Pengene blev trukket med det samme, men jeg har hverken modtaget en ordrebekræftelse eller kvittering. Derudover kan jeg se, at... Näytä lisää

Lynhurtig handel og batteriet fremme på 2 dage. Nu virker min robotklipper perfekt og har mere energi 🤗 Min græsplæne og jeg takker 😊

Jeg kunne ikke bruge min laptop uden opladeren og jeg fik bestilt et nyt batteri. Prisen var helt OK. Pakken ankom 3 dage efter. Batteriet matchede perfekt og jeg kan nu bruge min laptop igen i op t... Näytä lisää

Ich kann den Einkauf bei Subtel.de / Subtel.dk nur wärmstens empfehlen, dort gibt es den Artikel zum richtigen Preis. Wiederaufladbare Batterien sind nicht gleich Batterien, zu viele Anbieter im Int... Näytä lisää

1. Elektroniikka & Teknologia

subtel er specialist for tilbehør til Smartphones, cameras, notebooks, skrutrækkere og mere. Stort udvalg til toppriser på subtel.dk

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

De er utroligt kede af alt…

De er utroligt meget kede af alt muligt, de har fået pnge for, som de har fjumret med.
Jeg tror vi kunder er mere kede af det.
Og uh nej de forstår slet ikke.
"Det er sikkert heller ikke let"

8. toukokuuta 2025

Kære klient,

Tak for din feedback.
Desværre forstår vi ikke din kommentar, eller hvad den henviser til.
Du er velkommen til at kontakte os på info@subtel.dk

Subtel-team

Fraskrivning af deres ansvar

Tjekkede deres hjemmeside efter et batteri til min robotplæneklipper. Finder frem til at det batteri jeg bestiller er til min maskine ud fra deres hjemmeside.

Da jeg modtager batteriet er det ikke det rigtige. Jeg skriver derfor til dem og de beder mig sende det retur så jeg kan få refunderet mine penge - jeg skal dog selv betalte for portoen retur. Dette ville naturligvis være ok hvis jeg selv havde bestilt noget forkert.

Jeg skriver til dem at det kan jeg da ikke forstå eftersom at der på deres hjemmeside står at dette batteri er kompatibelt med min maskine.

Så modtager jeg følgende svar:

Hej Thomas Höfelsauer,
tak for din e-mail.
Desværre annoncerer vi ikke dette batteri som en erstatning for dit originale batteri.
Vi tilbyder 2 lister på vores hjemmeside, som er lige vigtige. For at finde det rigtige erstatningsbatteri skal begge lister tjekkes. Den korrekte funktion af batteriet kan kun garanteres, hvis vi annoncerer det til din enhed OG angiver, at det kan erstatte dit originale batteri. Desværre er det ikke nok at se på kun én liste. Derfor har vi to. Den samme enhed kan være blevet produceret med forskellige originale batterier.
Vi sender kun en returregning, hvis vi har sendt forkerte eller defekte varer. Det er ikke tilfældet her.
Jeg håber, jeg kunne gøre det klart for dig.
Med venlig hilsen
Katja
Kundeserviceteam

Det giver absolut ingen mening at man skal tjekke det to steder - det står der ikke noget om!

Jeg har lige søgt på deres hjemmeside igen efter modelnavnet på min maskine og det forkerte batteri kommer stadig frem - og der står tilmed at det passer til min maskine.

Der står INTET sted at jeg skal tjekke to lister!

6. toukokuuta 2025

Goddag, hr. Höfelsauer,

Tak for din besked.
Ligesom mange andre producenter sælger AL-KO nogle gange den samme enhedsmodel, men med forskellige batterier. Det betyder, at kompatibiliteten (for den samme model) ændrer sig hele tiden afhængigt af det batteri, som producenten har installeret indeni.
For at undgå forvirring har vi en kompatibilitetstabel for hver vare på vores hjemmeside med de batterier, der kan udskiftes i enheden. I afsnittet ''Kompatibilitet''. Det er det samme princip for alle sælgere.
Alt, hvad du behøver for netop at undgå at bestille den forkerte vare, er på hjemmesiden. Men hvis du ikke tager oplysningerne i betragtning (her eller andre steder), vil du fortsætte med at bestille de forkerte artikler. Vi anbefaler varmt at læse det fulde tilbud, før du bestiller.

Subtel Team

Find en anden fragtløsning. Dårlig og utroværdig

Bestilte i weekenden en vare. Fik kvittering for ordre og leveringsdato. Forsendelse med UPS - havde ikke andre muligheder. UPS har meddelt at varen ikke leveres som aftalt, men ligger på UPS lager i Vejle - indtil de får tid til at fremsende den. Årsagen var, at deres fragtbil var overfyldt med pakker og at man prioriterede andre kunder. Jeg kan ikke anbefale, at man handler hos Subtel så længe de bruger UPS som fragtleverandør.

7. toukokuuta 2025

Kære klient,

Vi er kede af at læse dette.
Vi sender oplysningerne videre til UPS.

Brug ikke..

Overholder ikke leveringstiden!!

14. maaliskuuta 2025

Kære kunde,

Vi beklager dette.
De leveringstider, der er angivet på hjemmesiden, er anslåede tider. De kan variere afhængigt af posthuset.
Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig.

Virkelig god kundeservice

Jeg har købt et laptop batteri, og efter nogle måneder begyndte der at komme fejl på det. Jeg kontaktede kundeservice som svarede allerede dagen efter. Problemet blev løst på rekordtid, og jeg er meget tilfreds.

11. maaliskuuta 2025

Hej Subtel.dk

Hej Subtel.dk. Jeg bestilte et batteri til min laptop. Jeg modtog batteriet hurtigt og som beskrevet på jeres hjemmeside. Det fungere super i min laptop - det får I ***** stjerner for. MEN jeg prøvede flere gange, at komme kontakt med jer på den telefoniske kundeservice i den annoncerede åbningstid. Og dér går galt!!! En telefonsvarer oplyser, at jeg ringer udenfor det tidsrum, hvor kundeservice er åbent. Det er noget utrygskabende roderi, som I skal gøre bedre!!! Lignende er oplevet på suspekte webshops..
Med venlig hilsen
Jan Thorup
10.03.2025 kl. 16.00. Hej Subtel. Jeg flugte op på jeres oplysning om at kundeservice skam fungere fint, samt opfordringen til at ringe på kundeservice for at blive overbevist om at kundeservice fungere. Men det gør den IKKE!! Stadig det samme snak om, at jeg har ringet udenfor åbeningstiden. Kom så Subtel - få orden på den historie. Mvh Jan Thorup

20. helmikuuta 2025

Kære kunde,

Vi takker dig for din kommentar.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med batteriet. Vores hotline fungerer fint, og vi opfordrer alle til at ringe til dette nummer (mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00) for selv at se, at det fungerer uden problemer: 78 79 3103

Subtel-team