Banner for Style in Travel

Style in Travel Arvostelua

1 097
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Op ons verzoek zijn 2 afzonderlijke reizen samengevoegd tot 1 reis met aanvullende wensen. Geen enkel probleem voor Style in Travel. Alle correspondentie was ook heel duidelijk. De geselecteerde hot... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goed begrepen en snel gehandeld. Ik belde voor een reis naar Portugal maar aangepast naar onze wensen. De medewerkster kon ons direct adviseren en gaf een reisvoorstel dat precies volgens onze vra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Boeken is via de website heel makkelijk, ook is de reis makkelijk aan te passen en persoonlijk te maken. Buiten de website om zijn ze ook gemakkelijk te bereiken en denken goed mee om van je reis een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd zelf op pad geweest en uitgezocht. Het was voor ons de eerste ervaring met een 'fly and drive reis' Puglia, Italië. Na deze ervaring is dit zeker niet de laatste. Vanuit de grandioze app word... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä

Yrityksen kirjoittama

Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.

Reizen is beleven

Yrityksen kirjoittama

Waarom Style in Travel?
Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit autorondreizen met eigen vervoer of fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden.
Uw reis is in goede handen!
Style in Travel biedt u kwaliteit, service en zekerheid. Wij zijn een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. Style in Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam dat de bestemmingen bijzonder goed kent. Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Kies voor de zekerheid van een pakketreis

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.

Met een pakketreis heeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is, ook als er iets onverwachts gebeurt. U profiteert van wettelijke bescherming, één aanspreekpunt en ondersteuning wanneer uw reis anders verloopt dan gepland.

Extra voordeel voor uw reis

Gebruik code TRUSTPILOT en ontvang € 35 korting op uw reis.

Erinomainen

(1 097)

227 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer tevredenstellend

Kwam flexibiliteit, snel handelen, goede communicatie en de tijd nemen tegen in het boekingsproces.
Daarbij overall een vriendelijke toon en stem.

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

Saanut 5/5 tähteä

Logeren in paradores: steeds weer genieten!

Alles was prima en op tijd geregeld: de vluchten, de auto, de hotels, de papieren. Je kunt in deze digitale tijden nog telefonisch overleggen met Style in Travel en dat is heel prettig. Wij vlogen op comfortabele tijden, dus niet voor dag en dauw opstaan maar ruim de tijd om bij het vliegtuig te komen. Op de laatste dag vroeg in de avond terug, dus 's ochtends konden we nog een museum bezoeken. Onze drie paradores waren gehuisvest in fraai gerestaureerde, historische gebouwen en waren hooggelegen, dus prachtig uitzicht. De ultimate selling points van paradores, zeg maar. Grote kamers, tweemaal een groot, eigen balkon. Voor ons kon het eigenlijk niet beter. Maar dat is ook helemaal in lijn met onze ervaringen met Style in Travel.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor deze prachtige review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de reis en onze service. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen op een van onze reizen. Groet, Daniel

Saanut 5/5 tähteä

Boekingsprocedure geheel online gedaan. Info makkelijk te vinden.

Boekingsprocedure geheel online gedaan. Website was duidelijk. Keuze voor datum, mede afhankelijk van prijzen (vooral bepaald door kosten vluchten) was makkelijk te maken. Verdere informatie over reis, programma en verloop boeking was snel en duidelijk.
Tip: bij eerste overzicht over de reis was aangegeven dat er een wijziging in het programma zou zijn, Daar stond nog niet bij wat die was. Dit bleek in de informatie na ons definitieve akkoord en aanbetaling het schrappen van een van de locaties te zijn. Het was correcter geweest als dat meteen aan het begin gespecificeerd was vermeld. Het zou overigens in dit geval ons besluit om te boeken niet gewijzigd hebben,

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor uw mooie review. De aanpassing in de route komt voort uit de beschikbaarheid van de accommodaties. In uw geval was Crato al helemaal volgeboekt vandaar de aanpassing in de route. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe. Groet, Daniel

Saanut 4/5 tähteä

Op de kennismaking dag hadden wij een…

Op de kennismaking dag hadden wij een positieve indruk van deze organisatie in Heerhugowaard.

28. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor de mooie review en wat leuk om te vernemen dat u op ons ReisEvent bent geweest. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Frankrijk. Groet, Ruben.

Boekingproces

Boekingproces ging goed, enkele verblijven waren volzet voor onze periode en ik kreeg een mail met gelijkwaardige alternatieven.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor de mooie 5-sterren. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle en correcte afhandeling

Zeer snelle en correcte afhandeling.
Reisvoorstel was precies zoals wij gehoopt hadden.
Goede telefonische bereikbaarheid ook.

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Goed om te vernemen dat u zo tevreden bent. Er staat voor u een prachtige reis naar de Azoren op de planning. Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe. Groet, Michelle

Saanut 4/5 tähteä

Basis van bestaande rondreis makkelijk aan te passen

De basisrondreis Authentiek Sicilië was makkelijk aan te passen aan c.q. uit te breiden met onze persoonlijke wensen van bezoek aan Palermo en Cefalu. Zo te zien ook met mooie hotels.

14. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor uw bericht. Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie toe. Veel plezien op Sicilië. Groet, Janine

Saanut 5/5 tähteä

Snel geregeld en goed meegedacht.

Snel geregeld en goed meegedacht.
Fijn dat er ruimte was voor wat onderhandeling, we hadden geen kortingscode en missen door de erg vroege vlucht terug een ontbijt. Hier is goed op geanticipeerd. Erg fijn.

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor uw mooie review. Goed om te vernemen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

Saanut 4/5 tähteä

snelle reactie en goed vervolg gegeven…

snelle reactie en goed vervolg gegeven aan een verandering qua accommodatie

6. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor deze beoordeling. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Janine

Duidelijke info

Snel, duidelijk en overzichtelijk.
Goed leesbaar en informatief.
Kreeg een goed beeld van wat ik verwachten kan.

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe! Groet, Elsa

Saanut 5/5 tähteä

Telefonisch contact verliep vlot en…

Telefonisch contact verliep vlot en prettig. Denken met je mee en regelen het snel.

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

Professioneel

Mogelijk probleem met paspoort netjes opgelost en goed terug gecommuniceerd.

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Wij worden heel blij van de 5-sterren. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

Wederom naar onze wens

Het is voor ons de derde keer dat wij Styleintravel onze vakantie laten verzorgen met wederom een snelle , adequate en meedenkende rol die ons zeer aanspreekt en inmiddels veel vertrouwen geeft.

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe! Groet, Daniel

Saanut 5/5 tähteä

Style in Travel denkt mee!

Goed advies, meegedacht over mogelijkheden en die gerealiseerd; plezierig contact!

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt vooor de mooie review! Wij zijn heel blij met de 5-sterren. Wij wensen u alvast een fantastische vakantie toe in Griekenland. Groet, Ruben.

Alles duidelijk

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor de mooie review! We wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Portugal. Groet, Daniel

Goede inpassing wensen

Goede tips, snelle reactie

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor de mooie 5 sterren! Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe. Veel plezier in Spanje. Groet, Daniel

Duidelijke website

Duidelijke website. Je weet goed waar je naartoe gaat. Snelle reaktie op vraag om krantenkorting. Makkelijk te boeken.

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe. Veel plezier in Portugal. Groet, Michelle

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk geboekt Poussada reis Portugal.

Makkelijk onze reis naar Portugal geboekt via Style in travel. Ook telefonisch contact gehad en vragen vriendelijk beantwoord. Stukken werden snel toegezonden en zag er meer dan prima uit.
Tot nu toe meer dan tevreden

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Style in Travel

Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u een hele mooie vakantie toe in Portugal. Groet, Daniel

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin