Op ons verzoek zijn 2 afzonderlijke reizen samengevoegd tot 1 reis met aanvullende wensen. Geen enkel probleem voor Style in Travel. Alle correspondentie was ook heel duidelijk. De geselecteerde hot... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Goed begrepen en snel gehandeld. Ik belde voor een reis naar Portugal maar aangepast naar onze wensen. De medewerkster kon ons direct adviseren en gaf een reisvoorstel dat precies volgens onze vra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Boeken is via de website heel makkelijk, ook is de reis makkelijk aan te passen en persoonlijk te maken. Buiten de website om zijn ze ook gemakkelijk te bereiken en denken goed mee om van je reis een... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.
Yrityksen kirjoittama

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.
Gildestraat 1, 1704 AG, Heerhugowaard, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Style in Travel heeft voor ons een reis op maat georganiseerd, geheel overeenkomstig onze wensen.
Geen moeite was teveel en wijzigingen of veranderingen werden zonder probleem uitgevoerd.
Het contact en communicatie met de medewerkers was uitstekend. Vooral het directe telefonische contact met de medewerkers hebben wij als zeer prettig ervaren, geen ai, chatbox of andere methoden die o.h.a. alleen maar frustratie opwekken. Antwoorden op vragen werden snel en duidelijk gegeven. Alle lof voor deze korte lijnen.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Het plan voor een reis op maat werd echt waargemaakt. Er kon, op het eerste voorstel, nog goed aangepast worden.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Alles was vanaf het begin duidelijk en goed geregeld. Ook onderweg geen enkele misser tijdens de verblijven en de reis.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Altijd zelf op pad geweest en uitgezocht. Het was voor ons de eerste ervaring met een 'fly and drive reis' Puglia, Italië. Na deze ervaring is dit zeker niet de laatste. Vanuit de grandioze app word je reis prima begeleid en ondersteunt. Ook de info vooraf was duidelijk en overzichtelijk. De huurauto en leuke hotels waren perfect voorgeselecteerd. Doet zich onderweg toch nog een onverwachte situatie voor dan krijg je alle medewerking vanuit het team. Kortom dit smaakt naar meer.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Wij hebben een hele goede vakantie gehad met dank voor de succesvolle organisatie van Style in Travel!

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Werd te woord gestaan door bijzonder vriendelijke, begripvolle medewerker, met veel kennis van zaken.
Kreeg nog dezelfde dag een concept ,on line, toegestuurd van een reis ,geheel conform onze wensen.
Wijzigingen van onze wensen werden snel en fexibel verwerkt in nieuw concept.
Hebben er ,gezien onze ervaring met vorige reis, alle vertrouwen in dat de accomodaties weer heel prettig gelegen en uitstekend verzorgd zullen zijn en alles wb,organisatie van de reis weer uitstekend gaat verlopen.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Fijne vakantie. Alles was goed geregeld. Mooie kamers en met de app kom je makkelijk op de volgende bestemming aan.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
De vriendelijkheid en de snelheid waarmee gereageerd werd op onze aanvraag.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Ik werd goed "te woord" gestaan en het voorstel zat direct goed in elkaar. Aanpassingen waren ook mogelijk, dus heel flexibel.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
2e keer dat we bij style in travel boeken. de eerste keer hadden we een goede ervaring en nu weer. makkelijk, snel en het overzicht van reis is met de app heel makkelijk te bekijken.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Snel bel contact. Langer onzekerheid over het doorgaan van de reis

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Fijn reisbureau, alles goed geregeld zoals het ophalen bij aankomst op plaats van bestemming en ook bij het teruggaan. Goede appartementen.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Goede prijs/ prestatie van een interessante reis langs zeer interessante steden.
Informatie vooraf en tijdens de reis goed

Vastaus yritykseltä Style in Travel
De hotels waren boven verwachting. De reisapp was een nuttige hulp; alle informatie die je nodig had stond er in.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
We hebben een paar dagen voor vertrek de vertrekdatum van onze rondreis gewijzigd (1 dag later dan gepland) en dat was helemaal geen probleem - binnen no time was het geregeld!