Op ons verzoek zijn 2 afzonderlijke reizen samengevoegd tot 1 reis met aanvullende wensen. Geen enkel probleem voor Style in Travel. Alle correspondentie was ook heel duidelijk. De geselecteerde hot... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Goed begrepen en snel gehandeld. Ik belde voor een reis naar Portugal maar aangepast naar onze wensen. De medewerkster kon ons direct adviseren en gaf een reisvoorstel dat precies volgens onze vra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Boeken is via de website heel makkelijk, ook is de reis makkelijk aan te passen en persoonlijk te maken. Buiten de website om zijn ze ook gemakkelijk te bereiken en denken goed mee om van je reis een... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Altijd zelf op pad geweest en uitgezocht. Het was voor ons de eerste ervaring met een 'fly and drive reis' Puglia, Italië. Na deze ervaring is dit zeker niet de laatste. Vanuit de grandioze app word... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.
Yrityksen kirjoittama

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.
Gildestraat 1, 1704 AG, Heerhugowaard, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
We waren wat laat met boeken en het is allemaal toch prima geregeld. Heel fijn. Zondag met mijn zoon op weg naar Zwitserland voor een mooie rondreis.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Prettige, snelle en volledige informatie over het aangevraagde product, Professioneel.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Goede site met veel goede locaties en suggesties om een reis te plannen. Uitstekende en snelle assistentie bij het maken van aanpassingen e.d. Beloofd een leuke reis te worden.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Mooi reisprogrammering, goede ondersteuning, zeer handige style in travel app.
Uitstekende locaties.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Goed georganiseerde reis. Uitgebreide documentatie. Alles klopte.de route zelf en de hotels zijn een keuze qua volgorde, plek ed. Dat zou ook anders kunnen. Echt inhoudelijke informatie is het best in reisboeken zoals van de Anwb te lezen

Vastaus yritykseltä Style in Travel
We hebben genoten van een zorgvuldig georganiseerde rondreis en werden steeds zeer gastvrij ontvangen

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Werken prima mee met de wensen van de klant, snel resultaat, gewoon een reisbureau waar je iets mee kan.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Mooie reis en accommodaties. Alles was goed geregeld. Duidelijke info op de app, vooral de navigatie was handig.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
We zijn al meerdere keren met Style in Travel (oorspronkelijk Fundadore) naar Italië op vakantie gegaan, en telkens opnieuw heel tevreden geweest met de soms verrassende verblijfslocaties. Uiteraard is niet àlles perfect, maar het aanbod voldoet volledig aan onze wensen voor een mooie vakantie.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Snelle reactie, denken mee met je wensen. Leuk samengestelde reizen.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Locatie hotel prima en mooie plaatsen in de arena

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Er is meegedacht over de invulling van onze wensen

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Andere jaren werd ik gebeld en op basis van wat ik vertelde had ik het idee dat er speciaal iets werd samengesteld. Dat gevoel had ik nu niet. Ik heb uiteindelijk door dat gevoel alle hotels zelf gecontroleerd, terwijl je juist wilt kunnen varen op een agent.
Omdat ik zoveel aandacht moest besteden aan het checken of de accommodaties aan onze eisen voldeed, had ik niet goed genoeg de data van onze reis gecontroleerd. Ondanks dat ik dat had doorgegeven, was het foutief overgenomen.
Ondanks dat ik mijn reis al had bevestigd, hebben jullie dat aangepast. Dus allemaal goed gekomen, maar vind het wel slordig.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Het was goed geregeld, boekingsproces verliep soepel, kon worden aangepast en de app was fantastisch.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Het was heel eenvoudig om de zorgvuldig samengestelde reis te boeken. En met de handige app heb je alle informatie bij de hand. De reis heeft volkomen aan de verwachtingen voldaan.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Alles liep van een leien dakje. Kleine wijzigingen snel doorgevoerd. Overzichtelijke site

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Mooi samengesteld reisaanbod. Alle boekingen en vouchers prima geregeld.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Wij maken een rondreis door noord en centraal Griekenland. Wij hadden een aantal problemen met de huurauto en met de hotelkamer in Litochoro. Na een gesprek met de hotelmanager en vlot ingrijpen door Style in Travel zijn deze naar tevredenheid opgelost.