This morning I had to make contact with your company via LiveChat. I was immediately assisted by MARC. I explained to him what my "chat" was about and the situation I found myself in. Marc was kind, p... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
le problème est pris en charge ou qu'il a été traité par Lena Escalation team J'ai été agréablement surpris par une réponse pleine de compréhension à mon égard, suite à mon interrogation .Ce faire... Näytä lisää
Opłata miała być jednorazowa za produkt. Płacisz za subskrypcję. Płacąc kartą wyrażasz zgodę na comiesięczną opłatę a nie produkt. Nie rzetelna informacja na wstępie. Obsługa konsultanta rzeczowa.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
SCAM ALERT
SCAM ALERT
I paid what I thought was a one-off fee in exchange for a pdf download of an academic book. They have now told me I didn't do that and instead signed up to membership of a club. They say they have no obligation to refund.
BEWARE!!!!!
Zoe has been extremely helpful to…
Zoe has been extremely helpful to arrange a refund , as I never subscribed or willingly made a payment.
I look forward to my refund
Bonne communication par mail et réactif…
Bonne communication par mail et réactif !
La empresa siempre ha contestado a mis…
La empresa siempre ha contestado a mis peticiones .
Así cancelé mi membresía y la empresa me la canceló inmediatamente. Gracias.
Atención
Maravillosa atención muy rapida me solucionaron mi problema a la brevedad,quede muy complacida
Contact from live chat and have a Great…
Contact from live chat and have a Great experience hope so in future we will meet again.
Thanks 😊
Great customer service!
Strulade men fick hjälp av supporten…
Strulade men fick hjälp av supporten och en Kai var snabb och kom till stor hjälp. Tack för snabb hantering! Du är toppen Kai.
Very helpful customer services quick…
Very helpful customer services quick and easy
Thank you, Emily
Emily was ready to contact me immediately, explain the issue and show understanding. The problem was efficiently solved.
Very thankful
Good service by Emerald
Bonjour
Bonjour, je suis arrivée par erreur sur ce site donc je n'ai pas eu le loisir de bénéficier des avantages mais je tiens à préciser que je n'ai eu que des bons contacts avec les conseils pour résoudre mes problèmes. Très rapide et efficace.
Je remercie Jamal pour son aide ainsi que toute son équipe.
Dikke duim voor bob
Dikke duim voor bob . Bij mij deden er een paar problemen zich voor en dank zei bob zijn de problemen opgelost en kan ik tevreden verder. Goede klanten service die 24 op 7 klaar staan
TANKS
Porque Edith se esforzo en darme…
Porque Edith se esforzo en darme solución inmediata al problema planteado
moi je n'ai rien acheter à support…
moi je n'ai rien acheter à support style home pro.com pour la somme de 80.39 $ je suis une vieille dame de 79 ans alors je me demande qu'est ce que ce montant là est sur ma carte wow !! j'aimerais bcp être rembourse s.v.p.au plus bref délai !! merci à l'avance
No he realizado ninguna compra con esta…
No he realizado ninguna compra con esta página y me llevan cobrando 3 meses de mi tarjeta de crédito, me parece que es una estafa! Ya he reportado.
Emily m'a contactée pour m'aider
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.