En fantastisk Oplevelse og Proces jeg har været igennem med mit fedtfrysningsforløb. Det sødeste personale som altid er imødekommende og serviceminded. Mia der har lavet mine fedtfrysninge... Näytä lisää

En kanon oplevelse fra start til slut , vi startede med et kanon lille møde med Rikke hvor jeg var slet ikke i tvivl om planen og hvad jeg går med til , meget professionelt behandling I super omgiv... Näytä lisää

Jeg er meget tilfreds med Studio A, fantastisk personale, meget professioneller og der skabes et trygt rum. Jeg er i et permanenthårfjerningsforløb, det eneste negative jeg har at sige er deres marked... Näytä lisää

Jeg var så afslappet og glad for at komme der, at mik søster nu også går der. De er søde, venlige og behagelige. Alle bliver behandlet lige godt, også selvom man måske ikke helt 'ligner' de andre kund... Näytä lisää

1. Kauneushoitola
  2. Ihonhoitoklinikka
  3. Hyvinvointikeskus

Specialklinik i Silkeborg

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Meget professionel og omsorgsfuld behandling.

Jeg er i et hårfjerningsforløb med laser hos Studie A i Silkeborg. Jeg er ikke vild med selve behandlingen (varer dog ganske kort😉)
MEN jeg er meget glad og tryg ved at være i yderst professionelle og omsorgsfulde hænder ved Emma, som er kosmetisk sygeplejerske. Hun er så omhyggelig og beroligende, og jeg går hver gang glad og løftet fra behandlingen😊

31. maaliskuuta 2023

Hej Lisbeth 💛

Emma siger MANGE, MANGE tak for de fine ord. Og det siger vi andre også! 😜

En en dejlig dag.

Kh. Studio A

SUPER SERVICE 😍 Jeg fik det ønskede…

SUPER SERVICE 😍 Jeg fik det ønskede resultat og en kyndig vejledning!! Det er ikke sidste gang jeg er forbi Studio A i Silkeborg!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. maaliskuuta 2023

Hej Michelle 💛

Mange tak fordi du tager dig tid til at give os et par ord med på vejen.

Tak! 🙏🏻 Og så ses vi vel snart! 😜

Skønt sted!

Nu er jeg kommet hos studio A, 3 gange, og jeg bliver sku’ glad hver gang! Jeg er igang med tattoo removal, men nervøsiteten bliver hurtig pillet af en, med den fantastiske service og glade smil, som man bliver mødt med så snart man træder ind af døren! Det er generelt bare et dejligt sted at komme. Man føler sig 100% i trygge hænder.

8. maaliskuuta 2023

Hej Stina 💛

Tak for de flotte ord - det betyder alt for os!

Kh. Studio A

Sikke et skønt sted at komme

Sikke et skønt sted at komme. Blev taget så godt imod af Rikke, som både var meget sød og smilende, men også meget kompetent og forstående. Hun så præcis hvad det var jeg mente og følte mig derfor i virkelig gode hænder. Jeg glæder mig meget til mit videre forløb.

3. maaliskuuta 2023

Hej Mathilde 💛

Vi er glade for at have dig ind og super taknemmelige for at du har taget dig til tid at dele din oplevelse.

Hav en dejlig dag 🙏🏻

Kh. Studio A

Jeg elsker at komme ved StudioA i…

Jeg elsker at komme ved StudioA i silkeborg. Jeg bliver altid taget imod med et smil og godt humør. Jeg har fra nu af min faste behandler Emma som er super sød, forsigtig og dygtig! Jeg skifter hende ikke ud igen :o)

2. maaliskuuta 2023

Kære Sabrina

Vi prøver alt hvad vi kan, for at det er den følelse man får, når man kommer her, og er super glad for du føler dig godt til rette.

Hav en skøn dag ❤️

Kh. Studio A

Altid nærværende og hjertevarm…

Altid nærværende og hjertevarm oplevelse. Trygt og professionelt.

21. helmikuuta 2023

Kære Helle

MANGE tak for du tog dig tid til at sætte ord på din oplevelse <3

Kh. Studio A

Meget profesionelle og ved hvad de…

Meget profesionelle og ved hvad de laver . Kan klart anbefale Studio A

18. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Studio A

TAK for det Gitte - det betyder rigtig meget for os at du tager dig tid til at anmelde os. Tak <3

Super sød og rar

Super sød og rar , de har taget godt imod kunde. Og rigtig god behandler og giv gode råde.

9. helmikuuta 2023

Kære Areepron

Det var dejligt at have dig forbi <3

Tak for anmeldensen.

Kh. Studio A

Møder et meget positivt/…

Møder et meget positivt/ professionelle/rummeligt personale...

Udover nærvær i behandlingen,udviser de også rummelighed ift.eventuelle undring/spørgsmål vedr.behandlingen..

8. helmikuuta 2023

Kære Tina ... Tak! <3

Vi er yderst taknemmelig for du synes om at komme forbi os.

Kh. Studio A

Skuffende kundepleje ved bivirkninger.

Opdateret efter Studio A’s kommentarer: Efter mild botox behandling i panden, som måske er lagt for tæt på brynet, har jeg fået nedsunkne øjenomgivelser og nedadvendte øjenbryn. Efter kontrol og afhjælpning via brynløft, som er inc. i behandlingen, citat, Studio A: “14 dage efter kommer du til kontrol, hvor vi tilser resultatet, og om den ønskede effekt er opnået. Her har vi også mulighed for at lægge lidt mere Botox, hvis behovet er der” citat slut,- lukkede mit ene øjenlåg sig halvt ned foran pupillen. Deraf det 2. kontrolbesøg. Glabella blev ikke nævnt som en mulighed ift. pandeløft.
Den efterfølgende dialog har udelukkende været på mit intiativ, både mails ( 6 mails fra mig, 3 svar) og 2 opringninger fra mig. I den sidste mail stiller jeg samme spørgsmål til kundeservice og procedurer, som jeg gør her, uden at få svar. Det undrer og frustrerer, at Studio A Silkeborg ikke har en kundeservice/ kontaktform og procedure for de kunder, der har bivirkninger eller er fejlbehandlet. Også før kunden skriver på Trustpilot.

28. joulukuuta 2022

Kære Gitte

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os (også selvom det ikke var de ord vi havde håbet på).

Vi er kede af, at oplevelsen hos os ikke var den, du forventet fra vores side.

Helt konkrekt, kan vi dog ikke helt genkende den udlægning du beskriver her.

Sammen har vi gennem de sidste 3-4 uger oplevet følgende:

- Du har været inde til en kontrol af resultatet 2 gange

- Herunder udførte vi en gratis behandling (brynløft for at korrigere)

- Været på telefonen 3-4 gange

- 10-15 emails

Vi har talt indgående om, at der ikke er tale om en fejlbehandling. Midlet er ikke lagt forkert.

Vi har haft en dialog om, at en "tung pande" kan opstå, hvis glabella (mellem bryn) fravælges.

Det kan ske, fordi pandemusklerne afslappes, og derefter ikke længere trækker op.

Behandling ved glabella gør musklerne trækker op, for at kompensere for pandebehandling.

Derfor anbefaler vi altid de to områder sammen for bedste resultat.

Selvom vi ønsker du får den bedst tænkelige oplevelse, og vi (stadig) håber du kommer ind til behandling igen, for at få det bedste helhedsresultat, er det ikke altid i vores hænder.

Kom ind og få glabella - vi tror på det gør en stor forskel for dig.

Om du synes vi har ydet kundeservice (nok), er selvsagt helt op til dig at have en mening om.

Med håb om, at du finder mening i vores vejledning..

Kh. Studio A

God vejledning inden valg af…

God vejledning inden valg af behandling, vælger gerne dette sted.

3. tammikuuta 2023

Kære Pia

Tak fordi du tog dig tid til at give os et par ord med på vejen ❤️

Kh. Studio A

I am beyond satisfied about my new…

I am beyond satisfied about my new lips. Rykke has been so sweet and kind. Service is definitely a 10/10.

21. joulukuuta 2022

Dear Guilia

Thanks a lot for spending your time on this review. It means a lot for us and makes a difference.

It was our pleasure having you in.

Looking forward to seeing you again ❤️

Sincerely, Studio A

Klar anbefaling

Utrolig sødt personale, professionelle og gode til at guide. Følte mig godt taget imod og i helt trygge hænder. Resultatet er upåklageligt. Varm anbefaling herfra

26. joulukuuta 2022

Kære Anna

Mange tak for de flotte ord.

Vi er taknemmelige for, at du har taget dig tid til at skrive om os. Det gør en stor forskel.

Tak!

Vi glæder os til at se dig igen ❤️

Fantastisk personale

Super betjening af kompetente personalet.
Kommer helt sikkert tilbage

26. joulukuuta 2022

Kære Lenette

Tak for de pæne ord! Det betyder alt!

Vi glæder os til at byde dig inden igen.

super sød og kompetent

super sød og kompetent
Rigtig fine resultater

13. joulukuuta 2022

Kære Inge ❤️

Tak fordi du har brugt tid på at anmelde os. Det er vi rigtig glade for.

Vi er taknemmelig for du har valgt os. Tak for de flotte ord.

Personalet er fantastisk.

Personalet er altid smilende og imødekommende. De lytter og kan sætte sig ind, i kundens ønsker. Men de siger også fra, hvis de vurdere der ikke kan gøres mere, på det påkaldte tidspunkt. Det gør jeg bliver tryg, ved den behandling jeg får.
Jeg har altid haft små læber, og efter 3 år i behandling hos studio A, har fået mine drømme læber og har på intet tidspunkt fortrudt , jeg valgte studio A til at lave mine læber❤️

2. marraskuuta 2022

Kære Hanna 💛

Mange tak for de søde ord.

Vi er utrolig taknemmelige for, at du tager dig tid til at anmelde os.

Det gør en stor forskel for os.

Hav en dejlig fredag 😍

Nu har jeg været i Studio A 3 gange

Nu har jeg været i Studio A 3 gange, og jeg er så glad for at komme hos Mia - ja, gu gør det ondt, men Mia gør alt i sin magt for at det ikke skal gøre ondt❤️Alt hvad de gør, gør de, så det ser helt naturligt ud🤗

16. marraskuuta 2022

Kære Connie

Mange tak for de dejlige ord, og fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Det betyder RIGTIG meget for os alle.

Hav en skøn dag ❤️

Fantastiske søde mennesker 😉

Fantastiske mennesker , profesionelle flinke, smilende❤️

Jeg håber det ender godt,
Jeg kan ikke sige noget omkring resultatet endnu, men når de 6 uger er gået, skal jeg vurdere og ringe til klinikken, så der er også opfølgning på de behandlinger, man har fået fortaget..
Mvh Annika

3. marraskuuta 2022

Kære Annika,

MANGE tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Det betyder rigtig meget, og vi er utrolig taknemmelige for, at du vil støtte os ved at dele din oplevelse.

TAK! <3

30.000 kr. fattigere og et øv resultat

Læs dette inden I starter et laserforløb ved Studio A! Som flere andre anmeldelser kan jeg desværre heller ikke anbefale Studio A, når det kommer til deres hårfjerning med laser. Jeg har brugt over 30.000 kr. og fået 15 behandlinger, selvom de skriver, det kræver langt færre behandlinger på deres hjemmeside. Jeg har fået taget blodprøver, efter deres anbefaling, og alt var fint. Jeg kan se forskel fra første behandling, men jeg er langt fra hårfri eller i nærheden af de resultater som de brander sig på. Alle deres anbefalinger er fulgt.. De tilbyder mig nu 50% på behandlingerne fremadrettet, så jeg skal betale ca. 1.700 kr. pr. behandling fremadrettet, trods 15 behandlinger.. Jeg vil desværre aldrig anbefale en klinik i Danmark, som tilbyder 50% i rabat, fremfor at tage ansvar for en kunde som allerede har brugt over 30.000 kr. hos dem og fulgt alle deres anbefalinger. Fin klink hvis du er tilfreds med resultatet, men er du utilfreds, så er der ingen hjælp at hente. Øv oplevelse og mange penge spildt.

25. lokakuuta 2022

Kære Sofie,

Mange tak fordi du deler din oplevelse med os, også selvom det ikke er hvad vi håbede på.

Vi oplever, at en lille procentdel har nedsat effekt med laserhårfjerning.

Det tager sig ud således, fordi vi anatomisk er forskellige som mennesker.

Vi gør alt hvad vi kan, både i konsultationen inden behandling og i sammetykkeerklæringen, for at afstemme dette.

Hvad vi også gør opmærksom på, er vi ikke giver en 100% garanti - netop pga. anatomien. Det ville ikke være muligt at lave et setup med en sådan garanti.

Langt størstedelen har rigtig god effekt af behandlingen og er rigtig glad for resultatet.

At være den, som ikke reagerer på behandlingen, er selvfølgelig ikke rart og kan føles rigtig ærgerligt.

At skulle behandle gratis, er ikke noget vi som klinik kan leve af, selvom det ville være rigtig dejligt som kunde hos os.

Trods behandlingen ikke havde den ønskede virkning på dig, håber vi, at du er tilfreds med oplevelsen med personalet og rammerne.

Vi gør alt hvad vi kan, for at skabe den bedst tænkelige oplevelse.

En del af at drive en kosmetisk klinik, er desværre også, at skulle skuffe nogle enkelte.

Vi har valgt, ydmygt, at det trods de enkelte oplevelser, som fx immunitet overfor behandling, stadig er det hele værd at behandle og gøre mennesker glade.

Vores håb er, at du finder en løsning på det du søger.

Alt det bedste herfra <3

Dejligt stor oplevelse

God oplevelse, find sted.
De gav mig mange råd, de er virkelig søde mennesker

9. marraskuuta 2022

Kære Ibrahim,

Tak, TAK fordi du tog dig tid.

Mange tak <3