Yritys on vastannut
Jeg fik Botox imellem brynene (bekymringsrynke) og ved øjnene (smilerynker) med et fantastisk resultat! Man bliver mødt af søde og kompetente mennesker. Jeg har absolut fundet mit faste sted ti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har været inde i Studio a i Aarhus og få lavet læber ved Christine. Allerede fra første konsultation følte jeg mig lyttet, forstået og imødeset, hvilket var grundlæggende for en rigtig tryg op... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Altid imødekommende og serviceminded personale. Følte mig meget tryg til begge mine behandlinger! Yders professionelle og der er altid tid til forklaring og svar på de spørgsmål man måtte have.... Näytä lisää
Specialklinik i Silkeborg
Immervad 3, 8000, Aarhus, Aarhus C, Tanska
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
FUP FIRMA!! Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Deres behandlinger virker ikke og er meget dyrere end andres. Det er åbenbart kendt i branchen at studio A har nogle uprofessionelle maskiner og deres service er helt vildt dårlig. Selv medarbejderene ved at den er helt gal.
De er nu gået konkurs og ignorerer alle mine mails.
Deres permanente laser er rent fup, øv for en dårlig oplevelse !

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Man bliver mødt af søde og kompetente mennesker. Jeg har absolut fundet mit faste sted til forskønnende behandlinger, hvor jeg føler mig tryg og velkommen.
Jeg er igen tilpas ved at smile, uden at tænke over hvordan rynkerne ved øjnene ser ud. Og slapper mere af i øjenområdet, når jeg koncentrerer mig, da jeg ikke kan fure brynene sammen mere - hvilket jeg også føler hjælper mod spændings-hovedpine. Win-win!
Så alt i alt, en behagelig oplevelse og en effektiv behandling - som jeg helt sikker vil gentage.

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Jeg har fået lavet de fineste læber hos Studio A, af søde Christine. Hun var rigtig professionel og alt i alt var det en god oplevelse, med et super flot resultat!
Jeg synes desuden jeg fik rigtig god vejledning og søde opfølgninger efterfølgende.

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Jeg har været inde i Studio a i Aarhus og få lavet læber ved Christine.
Allerede fra første konsultation følte jeg mig lyttet, forstået og imødeset, hvilket var grundlæggende for en rigtig tryg oplevelse.
Jeg har efter behandlingen været mere end glad og tilfreds med resultatet. Det ser så pænt og naturligt ud.
Varmeste anbefalinger til Studio a og Christine ☺️

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Jeg var inde og få lavet mine læber hos Christine ved studio a.
Jeg er meget mere end tilfreds. jeg kom med læber jeg slet ikke var tilfreds med, og gik der fra med et flottere resultat end jeg havde turde håbe på.
Super sød behandler, som lyttede til lige hvad jeg ønskede, og formåede at remme mere plet 🌸

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Jeg har fået lavet læber hos Christine i Aarhus og det var en fantastisk god oplevelse. Har allerede anbefalet hende og Studio A til flere af mine veninder. Jeg kommer helt sikkert igen!

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Jeg fik lavet læber ved Stine hos Studio A I Aarhus. Allerede ved den første samtale følte man sig i trygge hænder! Personalet er generelt meget smilende og imødekommende, og de tager stor højde for, hvis man fx ønsker et mere naturligt resultat.
Kan varmt anbefale Stine og Studio A, og kommer helt sikkert tilbage igen! 🌸

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Jeg kommer helt sikkert igen og anbefaler gerne Studio A til alle der trænger til lidt ekstra selvforkælelse 🤍

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Rigtig god oplevelse fra start til slut. Helt igennem professionelle med gode produkter og et rigtig godt resultat. Kan varmt anbefale Studio A!

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Jeg har fået lavet Botox hos studie A.
Det var min aller første gang og Studie A gjorde det til en virkelig god oplevelse.
Jeg følte mig tryk og oplyst om de forskellige steps hele vejen igennem og var i yderst kompetente hænder.
Jeg nød virkelig den nærværende og helt nede på jorden stemning stedet emmer af, og kommer 100 % sikkert igen!

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Jeg har idag været inde hos Studioa og har fået den bedste behandling at dygtige, kompentente og omsorgsfulde behandlere, Rikke og Katrine.
Jeg fik lagt filler i kindben og hage, hvilket gav mig et meget friskere og “slankere” look. Desuden har pigerne rettet mine læber, som fra gammel filler (lavet andetsteds) havde skabt lidt asymmetri i læberne. Dette blev rettet og ved blot 0,5 ml. Fik de ovenikøbet “vendt” mine mundvige, så jeg atter ser gladere ud. Jeg er simpelthen så imponeret over deres arbejde, hvad få ml. Kan tilføje min udstråling og “væren” i mig selv.
Sidst blev jeg vejledt i lækre ansigtsprodukter, som jeg også købte med hjem. Anbefalelsesværdig service med masser af tid til kunden. Jeg blev guidet igennem hele behandlingen og vejledt til hudpleje. Rolige og skønne kvinder - TAK!

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Kommunikationen er på plads. Venligt personale der lytter, det var den samme person jeg havde hver gang. Fik brynløft med Botox dog først med et OK resultat efter anden gang og jeg kunne godt ønske et større løft, da mine øjenlåg er ret så tunge i min lille alder af 40 år. Det er et fint alternativ til at udskyde øjenlågs kirurgi nogle år endnu som også giver ar for livet efterfølgende.
Xfreeze af dobbelthage-Jeg købte 3 gange med 10% rabat. Xfreeze giver ikke mig nok effekt til pengene og tiden brugt dertil, så jeg overvejer kirurgi i stedet.
Kan varmt anbefale dette sted til den Botox behandling jeg har fået.

Vastaus yritykseltä Studio A - Aarhus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.