En fantastisk Oplevelse og Proces jeg har været igennem med mit fedtfrysningsforløb. Det sødeste personale som altid er imødekommende og serviceminded. Mia der har lavet mine fedtfrysninge... Näytä lisää

En kanon oplevelse fra start til slut , vi startede med et kanon lille møde med Rikke hvor jeg var slet ikke i tvivl om planen og hvad jeg går med til , meget professionelt behandling I super omgiv... Näytä lisää

Jeg er meget tilfreds med Studio A, fantastisk personale, meget professioneller og der skabes et trygt rum. Jeg er i et permanenthårfjerningsforløb, det eneste negative jeg har at sige er deres marked... Näytä lisää

Jeg var så afslappet og glad for at komme der, at mik søster nu også går der. De er søde, venlige og behagelige. Alle bliver behandlet lige godt, også selvom man måske ikke helt 'ligner' de andre kund... Näytä lisää

1. Kauneushoitola
  2. Ihonhoitoklinikka
  3. Hyvinvointikeskus

Specialklinik i Silkeborg

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Profesionelle og imødekommende❤️

Min første gang med restylane i læber. Men helt tryg efter samtale. Ville have naturligt look og det fik jeg. God vejledning undervejs og efter… så jeg kommer igen om 3 mdr og får bygget på underlæbe efter kyndig vejledning af skønne Rikke. Skønt sted. Fjerde besøg .. det siger vist alt. Yderst tilfreds

3. elokuuta 2023

Kære Susanne

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive så pæne ord om os ❤️

Fabelagtig service og behandling

Fabelagtig service og behandling - kører hellere end gerne turen på 1,5 time - TAK
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8. elokuuta 2023

Kære Berit

Wow nogle dejlige ord ❤️ MANGE, MANGE tak for det 😘

De flotteste læber

Jeg har været i Emma’s kyndige hænder og fået lavet min asymetriske overlæbe.
Er så fantastisk glad for resultatet.
Selv mine kunder syntes det ser naturligt og flot ud, samt passer super til mit ansigt

7. elokuuta 2023

Kære Henriette

På vegne af Emma, mange, mange tak 🙏🏻

Vi er taknemmelig for du tog dig tid til at skrive om os ❤️

Studio A toppen af poppen

Det er et fantastisk sted at komme. Stemningen fra du træder ind af døren gør en meget tryg. Al personale smiler og er imødekommende. De giver den bedste behandling og er simpelthen så professionelle både i deres arbejde men i lige så høj grad personligt. De er meget meget søde og jeg har kun godt at sige. Med mindre firmaet lukker forbliver jeg fast kunde:-)

1. elokuuta 2023

Kære Maibrit

Sikke, sikke et flot skriv. Tak for det! Det betyder så uendeligt meget for os, at du vil dele din oplevelse.

Hav en dejlig dag ❤️

Fantastisk proffessionel behandling

Fantastisk proffessionel behandling. Jeg føler mig så godt taget imod, behandlet med respekt, en fantastisk service som udføres af de sødeste dygtige sygeplejsker med hjertet på rette sted.

14. heinäkuuta 2023

Kære Tina,

Tak for din anmeldelse. Det betyder ubeskriveligt meget, at du bruger din tid på at hjælpe os.

Tak!

Venligt personale

Sød og venlig personale.
Dejlige lokaler og rart at kunne parkere lige ved ,når man kommer udenbys fra og kommer alene.
Professionelle og behagelige mennesker 😊

29. kesäkuuta 2023

Kære Hanne

Tak for du bruger din tid på at skrive om os.

Det gør en forskel forskel.

Vi håber at næste oplevelse er prikket over i'et ❤️

Meget professionelt behandling

Meget professionelt behandling, god information og meget omhyggelig behandling 🫶

27. kesäkuuta 2023

Tak Susanne ❤️

Du gør en forskel for os 🙏🏻

100% tilfreds.

100% tilfreds.. Emma er fantastisk . Går altid ud af døren tilfreds og glad ! :-)

26. kesäkuuta 2023

På vegne af Emma, tak, Majbritte ❤️

Vi er super glade for du tager dig tid til at anmelde os 🙏🏻

Kh. os alle (også Emma)

Venlig

Venlig, og yderst professionel service.

21. kesäkuuta 2023

Tak Bettina ❤️

Du gør en forskel 🙏🏻

Rigtig god og kyndigvejledning

Rigtig god og kyndigvejledning. Jeg havde en telefonisk gennemgang og konsultation hvilket var både troværdig, dygtig og meget tillidsskabende.

2. kesäkuuta 2023

Tak for det Louise ❤️

Det er ikke givet, at du vil bruge tid på at anmelde os, men du skal vide, at du gør en stor forskel.

Tak 🙏🏻

Professionelle personale

Vild sød, imødekommende og professionel personale.
Er glad for min behandling, kommer helt sikkert tilbage

25. toukokuuta 2023

Tak for det Dina ❤️ Det betyder utroligt meget, at du anmelder os 🙏🏻

Tak! 🙌

Dejligt sted at komme

Dejligt sted at komme, god service, god behandling og god vejledning

25. toukokuuta 2023

Tak for det Jane, du gør en forskel 💛

Bedre behandling samt behandler kunne…

Bedre behandling samt behandler kunne jeg ikke ønske mig👌🏽
Jeg elsker at komme hos Studio A og Emma er simpelthen en stjerne, når det kommer til en dejlig og tryg oplevelse. Vil klart anbefale stedet og behandler. Jeg kunne ikke være mere tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. toukokuuta 2023

Tak, Stefanie ❤️

Fantastisk at du tager dig tid til at anmelde os. Det betyder alt!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kan kun tale ud fra min laser-behandling i henhold til fjernelse af mine tatoveringer.

Det er uden tvivl den bedste behandling jeg har fået iblandt klinikker, som jeg tidligere har benyttet.

Søde, servicemindede og professionelle personaler. “What more can u ask for?” Ser frem til de næste mange behandlinger.

5 store stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. toukokuuta 2023

Hej Alexander ☺️

Tak for de fine ord. Det betyder rigtig meget for os, at du tager dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Tak! 😍

Fantastisk personale

Fantastisk personale. Rikke som har behandlet mig, har en fantastisk personlighed. Hun er god til at være menneske. Jeg har fået 2 behandlinger hos hende, og jeg er super tilfreds. Jeg har fået selvtilliden tilbage, efter mine hamsterkinder næsten er væk, og bekymringsrynken er godt på vej.

20. huhtikuuta 2023

Hej Bitten 💛

Mange tak for du har brugt din tid på at skrive dette.

Vi er yderst taknemmelige for det.

Rikke siger også tak for ordene ❤️

Hav en dejlig dag.

Ikke en finger at sætte

Jeg har lige overstået min tredje og sidste omgang fedtfrysning hos Emma. Jeg fik frosset håndtag og mave.
Jeg kom oprindelig ind for at få frosset "mor-dellen", men efter at have snakket med Emma, blev vi enige om at tage hele runden, for at give mig det bedste resultat og den bedste oplevelse, og hvor er jeg glad for det! Jeg har før været til fedtfrysning, hvor jeg oplevede noget resultat, men resultaterne er tydelige her. Jeg kan tydeligt se det på både bukser og jakker, at der er forsvundet noget, så jeg glæder mig ekstremt meget til min afsluttende samtale, for at se hvor meget der er røget.
Der er en professionalisme og samtidig en velkommen og nærmest familiær stemning. Emma svarer på alle spørgsmål jeg har, og spørger samtidig ind til mig. Allerede første gang føltes det som at snakke med en gammel veninde, hvilket skaber en tryghed, som er uundværlig, når det gælder kosmetiske ting.

26. huhtikuuta 2023

Hej Kathrine 💛

Tak, tak og atter tak! 🙏🏻

Det betyder ALT for os, at du skriver en så flot anmeldelse.

Det er altid en fornøjelse at have dig forbi ❤️

Kh. Studio A

Føler sig i trygge hænder

Føler sig i trygge hænder. Der var god tid til en meget oplysende snak.
Kan varmt anbefale stedet. Tak Emma.

13. huhtikuuta 2023

Hej Dorte 💛

På vegne af Emma (og resten af os) - selv tak! Det var en fornøjelse at have dig forbi.

Hav en dejlig dag 🙏🏻

Kh. Studio A

Man føler sig godt tilpas med det…

Man føler sig godt tilpas med det samme. Meget kompetente behandlere, super god vejledning.

13. huhtikuuta 2023

Hej Maj 💛

Dejlige ord! Mange tak for du tog dig tid til dette. Det betyder mega, mega meget!

Hav en super fin dag.