En fantastisk Oplevelse og Proces jeg har været igennem med mit fedtfrysningsforløb. Det sødeste personale som altid er imødekommende og serviceminded. Mia der har lavet mine fedtfrysninge... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
En kanon oplevelse fra start til slut , vi startede med et kanon lille møde med Rikke hvor jeg var slet ikke i tvivl om planen og hvad jeg går med til , meget professionelt behandling I super omgiv... Näytä lisää
Jeg er meget tilfreds med Studio A, fantastisk personale, meget professioneller og der skabes et trygt rum. Jeg er i et permanenthårfjerningsforløb, det eneste negative jeg har at sige er deres marked... Näytä lisää
Jeg var så afslappet og glad for at komme der, at mik søster nu også går der. De er søde, venlige og behagelige. Alle bliver behandlet lige godt, også selvom man måske ikke helt 'ligner' de andre kund... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Specialklinik i Silkeborg
Yhteystiedot
Borgergade 38, 8600, Silkeborg, Tanska
- +4522266620
- mail@studioa.dk
- studioa.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Profesionelle og imødekommende❤️
Min første gang med restylane i læber. Men helt tryg efter samtale. Ville have naturligt look og det fik jeg. God vejledning undervejs og efter… så jeg kommer igen om 3 mdr og får bygget på underlæbe efter kyndig vejledning af skønne Rikke. Skønt sted. Fjerde besøg .. det siger vist alt. Yderst tilfreds

Fabelagtig service og behandling
Fabelagtig service og behandling - kører hellere end gerne turen på 1,5 time - TAK
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De flotteste læber
Jeg har været i Emma’s kyndige hænder og fået lavet min asymetriske overlæbe.
Er så fantastisk glad for resultatet.
Selv mine kunder syntes det ser naturligt og flot ud, samt passer super til mit ansigt

Vastaus yritykseltä Studio A
Virkelig en god op ledelse ,dejligt…
Virkelig en god op ledelse ,dejligt trykt sted 🥰

Studio A toppen af poppen
Det er et fantastisk sted at komme. Stemningen fra du træder ind af døren gør en meget tryg. Al personale smiler og er imødekommende. De giver den bedste behandling og er simpelthen så professionelle både i deres arbejde men i lige så høj grad personligt. De er meget meget søde og jeg har kun godt at sige. Med mindre firmaet lukker forbliver jeg fast kunde:-)

Fantastisk proffessionel behandling
Fantastisk proffessionel behandling. Jeg føler mig så godt taget imod, behandlet med respekt, en fantastisk service som udføres af de sødeste dygtige sygeplejsker med hjertet på rette sted.

Venligt personale
Sød og venlig personale.
Dejlige lokaler og rart at kunne parkere lige ved ,når man kommer udenbys fra og kommer alene.
Professionelle og behagelige mennesker 😊

Meget professionelt behandling
Meget professionelt behandling, god information og meget omhyggelig behandling 🫶

100% tilfreds.
100% tilfreds.. Emma er fantastisk . Går altid ud af døren tilfreds og glad ! :-)

Rigtig god og kyndigvejledning
Rigtig god og kyndigvejledning. Jeg havde en telefonisk gennemgang og konsultation hvilket var både troværdig, dygtig og meget tillidsskabende.

Professionelle personale
Vild sød, imødekommende og professionel personale.
Er glad for min behandling, kommer helt sikkert tilbage

Dejligt sted at komme
Dejligt sted at komme, god service, god behandling og god vejledning

Vastaus yritykseltä Studio A
Bedre behandling samt behandler kunne…
Bedre behandling samt behandler kunne jeg ikke ønske mig👌🏽
Jeg elsker at komme hos Studio A og Emma er simpelthen en stjerne, når det kommer til en dejlig og tryg oplevelse. Vil klart anbefale stedet og behandler. Jeg kunne ikke være mere tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan kun tale ud fra min laser-behandling i henhold til fjernelse af mine tatoveringer.
Det er uden tvivl den bedste behandling jeg har fået iblandt klinikker, som jeg tidligere har benyttet.
Søde, servicemindede og professionelle personaler. “What more can u ask for?” Ser frem til de næste mange behandlinger.
5 store stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk personale
Fantastisk personale. Rikke som har behandlet mig, har en fantastisk personlighed. Hun er god til at være menneske. Jeg har fået 2 behandlinger hos hende, og jeg er super tilfreds. Jeg har fået selvtilliden tilbage, efter mine hamsterkinder næsten er væk, og bekymringsrynken er godt på vej.

Ikke en finger at sætte
Jeg har lige overstået min tredje og sidste omgang fedtfrysning hos Emma. Jeg fik frosset håndtag og mave.
Jeg kom oprindelig ind for at få frosset "mor-dellen", men efter at have snakket med Emma, blev vi enige om at tage hele runden, for at give mig det bedste resultat og den bedste oplevelse, og hvor er jeg glad for det! Jeg har før været til fedtfrysning, hvor jeg oplevede noget resultat, men resultaterne er tydelige her. Jeg kan tydeligt se det på både bukser og jakker, at der er forsvundet noget, så jeg glæder mig ekstremt meget til min afsluttende samtale, for at se hvor meget der er røget.
Der er en professionalisme og samtidig en velkommen og nærmest familiær stemning. Emma svarer på alle spørgsmål jeg har, og spørger samtidig ind til mig. Allerede første gang føltes det som at snakke med en gammel veninde, hvilket skaber en tryghed, som er uundværlig, når det gælder kosmetiske ting.

Vastaus yritykseltä Studio A
Føler sig i trygge hænder
Føler sig i trygge hænder. Der var god tid til en meget oplysende snak.
Kan varmt anbefale stedet. Tak Emma.

Vastaus yritykseltä Studio A
Man føler sig godt tilpas med det…
Man føler sig godt tilpas med det samme. Meget kompetente behandlere, super god vejledning.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.