Rigtig god ide med brugte bøger til en absolut rimelig pris. Giver studerende mulighed for at erhverve bøger økonomisk fornuftigt og få lidt igen for dyrt købte bøger. Modtag en bog lynhurtigt i fin s... Näytä lisää
Virkelig nemt og brugervenligt! Jeg er sælger og skulle lægge mange bøger op. Det er så smart at bogen automatisk registreres, hvis ISBN nr. er tilgængelig, når man tager billede af bagsiden af bo... Näytä lisää
Der blev reageret med det samme fra sælger, bogen blev afsendt samme dag, jeg modtog den et par dage efter i god stand som beskrevet. Derfor 5 stjerner.
Det er første gang, jeg køber bøger hos Studiesalg. Og sikke en tjekket handelsside! Meget imponerende og hurtig ekspedition, perfekt kommunikation. Og så noget, jeg virkelig sætter pris på: Bogen var... Näytä lisää
På Studiesalg kan du købe og sælge brugte studiebøger. Spar op til 70% ved at købe second-hand studiebøger, og sælg dem videre når du ikke længere skal bruge dem.
Fungerede godt og helt efter det…
Fungerede godt og helt efter det skrevne.
Fin handel
Super fin måde at købe brugt fagbog på virkede som det skulle
Hurtigt og uproblematisk
Handlen gik nemt
Handlen gik nemt, hurtigt, og jeg fik meget bog for pengene
Nem at bruge siden
Nem at bruge siden, handel og forsendelse fungerer upåklageligt og pengene kommer hurtigt ind på kontoen.
Det er meget let kun at skrive en…
Det er meget let kun at skrive en talkode. Ingen bøvl med porto og adresse. Godt guidet gennem hele salget.
Super nemt og trygt!
Super nemt og trygt!
Som sælger mister man lidt på den oprindelige salgspris, fordi der går 18% til studiesalg og sælger betaler i princippet for fragtomkostningerne.
Man er næsten nødt til at sætte sin salgspris lidt ned, så den ikke overstiger det som giver mening for køber.
Men igen. Det er nemt og trygt for begge parter, så jeg kan sagtens anbefale studiesalg.
Item arrive so fast
Item arrive so fast, package is good . So happy
Oplevelse kommer an på sælger
Jeg købte 3 forskellige bøger og sparede mange penge. Pengene bliver reserveret, indtil sælger sender. 2 af bøgerne blev sendt og 1 blev ikke sendt, så de reserverede penge gik automatisk tilbage på min konto.

Vastaus yritykseltä Studiesalg
Gode priser
Gode priser, bogen var i fin stand, og hurtig levering!
Let og hurtigt
Som sælger af en bog ligger arbejdet i at oprette annoncen. Heldigvis understøttes denne opgave af Studiesalgs skabelon, der går opgaven overskuelig og enkel, så når man har oprettet den første går resten som en leg. Processen med forsendelse og modtagelse af provenuet er også meget enkel. Hvis annoncen udløber, inden bogen er solgt, håndteres evt. fornyelse af annoncen med et par klik.
Fin platform til genbrug af studiebøger
God hjemmeside og fint med overvågning af titler.
Virkede super fint for mig
Virkede super fint for mig. 👍
Billig og hurtig formidling.
Billig og hurtig formidling.
Super nemt og sikkert
Super nemt og sikkert.
Studiesalg har styr på det hele, man skal bare sende pakken og så klare de resten ✨ nemt og trygt