Rigtig god ide med brugte bøger til en absolut rimelig pris. Giver studerende mulighed for at erhverve bøger økonomisk fornuftigt og få lidt igen for dyrt købte bøger. Modtag en bog lynhurtigt i fin s... Näytä lisää
Virkelig nemt og brugervenligt! Jeg er sælger og skulle lægge mange bøger op. Det er så smart at bogen automatisk registreres, hvis ISBN nr. er tilgængelig, når man tager billede af bagsiden af bo... Näytä lisää
Der blev reageret med det samme fra sælger, bogen blev afsendt samme dag, jeg modtog den et par dage efter i god stand som beskrevet. Derfor 5 stjerner.
Det er første gang, jeg køber bøger hos Studiesalg. Og sikke en tjekket handelsside! Meget imponerende og hurtig ekspedition, perfekt kommunikation. Og så noget, jeg virkelig sætter pris på: Bogen var... Näytä lisää
På Studiesalg kan du købe og sælge brugte studiebøger. Spar op til 70% ved at købe second-hand studiebøger, og sælg dem videre når du ikke længere skal bruge dem.
Det kan gøres meget kort
Det kan gøres meget kort. Enkelt effektivt og hurtigt.
Jeg er meget tilfreds med at handle hs…
Jeg er meget tilfreds med at handle hs Studiesalg, hurtigt, pålideligt og sikkert. Tak for det!
Fungerede super fint
Fungerede super fint. Hurtig levering og bogen levede fuldt op til beskrivelsen og forventningerne. Meget tilfreds.
En nem måde at sælge og købe studiebøger
Jeg fandt min bog billigt og den var…
Jeg fandt min bog billigt og den var fremme super hurtigt.
Helt fantastisk koncept
Helt fantastisk koncept til nemt at få solgt studiebøger 😍
Hurtig levering og i perfekt stand.
Hurtig levering og i perfekt stand.
Fungerede super godt
Fungerede super godt! Er meget tilfreds med begge mine køb.
Systemet fungerer perfekt
En helt igennem positiv oplevelse
En helt igennem positiv oplevelse. Jeg har købt en bog, der er som ny - og modtaget den efter få dage.
God oplevelse
Modtog bogen efter to dage
Modtog bogen efter to dage, og den er i upåklagelig stand.
Rigtig god oplevelse at handle her
Rigtig god oplevelse at handle her. Hurtig levering og varen var helt som forventet.
Nemt at sælge bøger derinde.
Dejlig nemt at få solgt studiebøgerne.
Nemt, sikkert, billigere og trygt
Jeg har ikke prøvet Studiesalg.dk før nu. Det gik upåklageligt nemt. Der er lidt længere leveringstid på bøger her (hvilket også oplyses på hjemmesiden) pga. det er private, der sælger til private med Studiesalg.dk som sikker mellemled, men det gør intet. Bogen, jeg modtag, var i lige så fin stand, som der stod beskrevet på Studiesalg.dk. Jeg er alt i alt meget tilfreds med købet.
Ganske godt tilfreds.
Ganske godt tilfreds.
Beskrivelse af bog stemte overens med det leverede.
Dejligt de tjekker op på om købet lever op til beskrivelse og forventning.
Handler gerne her igen.
Super
Super let at sætte til salg og let og smertefrit salg. Kan varmt anbefales, hvis man har gamle studiebøger, der bare ligger og samler støv.
Ikke de sidste bøger jeg har købt her.
Virkelig nemt at finde den rigtige bog i den rigtige udgave. Købte i alt 3 bøger og sparede ca. 60% i forhold til ny pris.
Har netop modtager bøgerne. De var forsvarligt pakket ind og standen svarede i høj grad til beskrivelsen af dem.
Jeg har lige modtaget min bog og alt…
Jeg har lige modtaget min bog og alt var helt perfekt