Retter anmeldelse da jeg fejlagtig troede at ordren var annulleret, men blev ringet op af deres kundeservice, som kunne fortælle at min ordre var på vej. Deres flow var lidt forvirrende, men... Näytä lisää

I denne uge modtog jeg 4 forudbestilte bøger. Bestilt for et godt stykke tid siden, leveret ved døren af DOA på de lovede datoer. Aldrig problemer med Plusbog 👏👏👍

Plusbog er efterhånden mit foretrukne sted at købe studiebøger. I er forholdsvis billige, leverer lynhurtigt og har de nyeste bøger. Jeg blev enig med mig selv om, at jeg ville købe nye bøger denne ga... Näytä lisää

1. Kirjakauppa

Om Plusbog.dk Plusbog.dk er din online boghandel, som sælger bøger, spil og hobbyartikler. Som medlem får du de nyeste bøger til en ekstremt lav medlemspris for blot 89 kroner om måneden, men du kan også sagtens handle uden at oprette medlemskab. På Plusbog.dk kan du vælge mellem flere end 400.000 danske bøger, engelske bøger, e-bøger og lydbøger indenfor emner som f.eks. krimier, biografier, kogebøger og børnebøger. Som medlem får du bøgerne ekstra billigt, og sparer ofte 50-90% i forhold til den vejledende butikspris, - selv på de nyeste bøger! Og jo længere tid du er medlem, jo billigere bliver det. For eksempel får du som medlem fri fragt til pakkeshop og som Platinmedlem ekstra lave medlemspriser. Flere end 150.000 danskere har allerede oprettet et PLUSmedlemskab, og sparer mange penge på bøger, puslespil og hobbyartikler. Du kan også altid skrive til os via vores kundesupport: https://www.plusbog.dk/support

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

17 t. arvostelua

On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Jeg skulle købe 2 bøger

Jeg skulle købe 2 bøger, men endte også med et abonnement som jeg hverken ønskede eller havde efterspurgt. Plusbog har designet købsprocessen tilpas uigennemskueligt til, at man som kunde ikke er opmærksom på, at man bliver tilmeldt et betalingsabonnement også. Abonnement fremstår som gratis, men overgår til betaling efter 7 dage. Du skal betale selvom du hverken aktiverer eller bruger abonnementet.
Andre anmeldelser og min efterfølgende korrespondance med plusbog bærer præg af, at de kender til "fejlen" - og ikke ønsker at løse den.

Det er dybt useriøst og tenderer til snyd.

9. huhtikuuta 2026

Pas på med medlemskab ved bogkøb

Pas på med medlemskab ved bogkøb. Hjemmesiden er designet til, at du uvidende køber et medlemsskab ved bogkøb. Herefter trækker Plusbog månedlige beløb, uagtet at medlemskabet ikke er aktiveret. Jeg faldt i denne fælde og er blevet opkrævet 129kr for noget jeg ikke har bedt om. Har henvendt mig til deres support

12. huhtikuuta 2026

Hej Nicolas

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af, at du har haft den oplevelse. Medlemskabet fremgår flere steder i købsprocessen – både ved valg af medlemspris, i kurven og ved godkendelse af betingelser. Det oprettes kun, hvis man aktivt vælger medlemsprisen.

Vi har været i dialog med dig på mail og vil meget gerne høre, hvor du oplevede, at det var uklart, så vi kan forbedre os.

Dit medlemskab er opsagt, og der vil ikke ske yderligere opkrævninger.

Maria // Plusbog

Øv hvor useriøst.

Jeg købte en bog og fik annuleret købet. Jeg annulerer ikke den enecstjerne. Det er ikke ok at der er økonomiske betingelser knyttet til en "rabat" på et køb, der ender med en regning på flere tusinde kroner. Jeg skal da ikke på uklare betingelser betale for et Mofibo abonnement og for et prøvemedlemskab af deres bogklub. Det er uærligt og useriøst. Sælg bøger, ikke skjulte abonnementer på alt muligt l... .

9. huhtikuuta 2026

Hej Jan.

Tak for din anmeldelse.

Vi er uenige i din beskrivelse af forløbet. Der er ikke tale om skjulte abonnementer eller uklare betingelser.

Ved køb hos os vises både en normalpris og en medlemspris, hvor medlemsprisen kræver et aktivt tilvalg. I den forbindelse oplyses det tydeligt flere steder i købsprocessen, at der oprettes et medlemskab med tilhørende vilkår, som skal godkendes, før købet kan gennemføres.

I forhold til din bemærkning om en “regning på flere tusinde kroner”, kan vi ikke genkende dette scenarie. Medlemskabet er et løbende abonnement, som til enhver tid kan opsiges uden binding, og i dit tilfælde blev det desuden stoppet uden nogen omkostninger.

Vi har imødekommet din henvendelse ved at annullere både dit køb og dit medlemskab uden omkostninger for dig.

Vi tager naturligvis dine bemærkninger med videre, men vi kan ikke genkende, at der skulle være tale om uærlige eller skjulte forhold.

Har du yderligere bemærkninger, er du meget velkommen til at besvare vores mail.

Maria // Plusbog

Pas på med medlemskab ved bogkøb

12. helmikuuta 2026

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft den oplevelse.

Som vi også har været i dialog med dig om, fremgår medlemskab, pris og vilkår tydeligt flere steder i købsflowet, og medlemskabet vælges aktivt i forbindelse med køb til medlemspris. Det er desuden også bekræftet i ordrebekræftelsen efterfølgende.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis man ikke har været opmærksom på det i købsøjeblikket, men der er ikke tale om en skjult tilmelding.

Dit medlemskab er som oplyst opsagt, og du har fortsat adgang i den resterende periode.

Dbh. Maria | Plusbog

Leveret til tiden 👍

I denne uge modtog jeg 4 forudbestilte bøger.
Aldrig problemer med Plusbog 👏👏👍

20. maaliskuuta 2026

Hej Ane.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Altid hurtig levering og god service

Altid hurtig levering og god service

18. maaliskuuta 2026

Hej Anette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit medlemskab.

Maria, Plusbog.dk

At bestille varen var enkel og den…

At bestille varen var enkel og den leveredes hurtigt.
Jeg er meget tilfreds.

16. maaliskuuta 2026

Hej Dave.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med leverancen.

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚

14. maaliskuuta 2026

Hej Gitte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Fint

Venlige medarbejdere

18. maaliskuuta 2026

Hej Genia.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med os og vores service.

Maria, Plusbog.dk

Det er overskuelig at bestille og der…

Det er overskuelig at bestille og der er hurtigt levering

13. maaliskuuta 2026

Hej Karin.

Altid tilfreds med Plusbog.dk❤️

Altid tilfreds med Plusbog.dk❤️
Hurtig levering 👍

7. maaliskuuta 2026

Hej Ann Britt.

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen - og os.