Stod i en butik og skulle finde min kvittering, hvilket ikke kunne lade sig gøre pga “tekniske problemer”. Måtte køre hjem uden at kunne bytte varen. Har prøvet flere gange i dag men får samme fe... Näytä lisää
De har nu i over en uge haft ‘tekniske problemer ‘. Supporten svarer ikke! Deres side driftsstatus virker ikke. Hvad sker der? Det er i hvert fald farligt at have sine ting liggende hos Storebox!!!... Näytä lisää
Jeg synes generelt at Storebox virker rigtig godt. Det fedt at man også kan søge i sine kvitteringer, hvis man fx vil undersøge hvor tit man køber Nescafe og hvad det har kostet i gennem tiden. OG bar... Näytä lisää
Efter at have opdateret mit betalingskort i Sotrebox modtog jeg pludselig ikke digitale kvitteringer. Tog kontakt til Storebox support som var meget grundig og ikke slap mig før problemet var løst.... Näytä lisää
Download gratis Storebox appen og oplev fremtidens shopping med digitale kvitteringer! Sig farvel til overfyldte punge og tabte kvitteringer! Vores digitale kvittering-app giver dig ultimativ bekvemmelighed ved at sende dine kvitteringer direkte til din Storebox app. Nyd nemheden ved at spore dine køb, uden nogensinde at bekymre dig om forlagte papirkvitteringer. Vælg det grønne valg sammen med os. Ved at vælge digitale kvitteringer tager du et skridt mod miljøbevarelse, reducerer papirspild og bidrager til en sundere planet. Organiser nemt uden besvær. Vores digitale kvitteringer gør det enkelt at holde din shoppinghistorik samlet ét sted, tilgængelig når som helst, hvor som helst. Perfekt til budgettering og sporing af udgifter, vores system giver dig mulighed for at søge og hente dine købsoplysninger med blot et par tryk. Vær med os i at gøre shopping smartere & grønnere. Vælg digitale kvitteringer i dag og vær en del af bevægelsen mod en bæredygtig, organiseret og givende shopping-oplevelse. Din rejse mod bedre shopping starter nu!
Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Tanska
- support@storebox.com
- storebox.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Skønt ikke at skulle rode rundt med…
Skønt ikke at skulle rode rundt med pairkvitteringer. Ville ønske endnu flere butikker var tilknyttet. Nemt at finde gamle kvitteringer.
Jeg har haft problemer med at søge i…
Jeg har haft problemer med at søge i kvitteringer, hvis jeg søgte på et af mine oprettede søgeord i forbindelse med oploadet kvittering, ja, så kom der intet frem. Efter kontakt med Storebox supporten er der nu styr på det igen.
Manglende sikkerhed
Jeg har lige slettet mit dankort I Storebox og tilføjet den igen uden nogen form for bevis for, at kortet er mit. For 1 1/2 år siden skrev jeg til jer om manglende sikkerhed, et år senere skrev jeg igen. I skrev at I arbejdede på 3Dsecure, har I snart den løsning på plads. Det burde jo have været på plads, inden I søsætte projektet.
Jeg har købt julegaver i Harald Nyborg…
Jeg har købt julegaver i Harald Nyborg ( gamer skærm og bordbeslag ) jeg kan nu se at Storebox ikke har gemt mine kvitteringer 🥲
Det var meningen jeg skulle bytte en af varene i Harald Nyborg men nu står jeg uden kvittering, da jeg ikke kunne få en fysisk kvittering da jeg købte varene pga jeg har Storebox
Mega øv og spildte penge
Kun muligt
Kun muligt, at gemme et billag......?
Hvis man kunne ligge mere end et bilag op ville det være stor hjælp, ofte består kvitteringer af mere end en side ofte en garantibevis....
Super god idé, ikke helt perfekt udførelse.
Super god idé, ikke helt perfekt udførelse.
Nogle gange kommer kvitteringen ikke i appen så jeg anbefaler ikke at man slår papirkviteringer fra.
Det er lidt træls at man ikke kan stole på appen 100%, men når den fungerer er det super smart.
Vi ses på Storebox, når Google Pay er blevet implementeret .-)
Hej StoreBox.
I kunne ellers være en genial service, hvis man også kunne tilmelde Google Pay. Nu er Apple Pay jo kommet med som virtuelt betalingsmiddel, kan jeg se. SÅ! Helt umuligt kan det jo så ikke være at få Google Pay med også, hvad er jeres planer med dette?
Smart ide, men ikke pålidelig
Digitale kvitteringer er en super god ide, men systemet er ikke pålideligt.
Jeg netop erfaret jeg ikke har modtaget kvitteringer fra Løvbjerg (Koldingvej i Viborg) siden udgangen af juni 2021. Andre butikker ser ud til at være ok.
De har en side med status på de tilmeldtebutikker, men Løvbjerg er ikke omtalt her
Er de lukket?
Er de lukket?
Ellers er det godt nok ringe.
Ingen svar fra support i en uge trods rykker. Kvittering ikke kommet fra Biltema, Horsens

Storebox
Jeg har haft Storebox i nogle år. Har været meget glad for den. Nu er der sket en "opdatering" eller hvad man kalder det. Før havde jeg selv lavet mapper hvor jeg flyttede kvitteringer i. Det virker ikke mere. Har fået flyttet en enkelt. Det virker meget besværligt. Desuden kommer der ikke altid en kvittering elektronisk. Så måtte jeg selv oprette ren. Det var fra Bauhaus. Jeg er meget utilfreds med App'n. Det var meget nemmere før. En meget utilfreds "bruger"
Endelig fungerer Apple pay med >Storebox
Jeg bruger mit Apple watch til betalinger, det er rart at Apple pay nu understøttes af Storebox. Har ihvertfald fået kvitteringer i løbet af få sekunder.
Jeg er klar over at appen har mange…
Jeg er klar over at appen har mange børnesygdomme, men den har været nyttig for mig mange mange gange ift ombytning og refundering. Håber at den bliver mere udbredt. Tak for appen. god vind med at få den udbredt.
Hvorfor fungere jeres app ikke med…
Hvorfor fungere jeres app ikke med Apple pay

En ommer! 😩👎
Virker stadig ikke med Apple Pay så ubrugeligt indtil videre 😩👎

Total ubrugelig, virker ikke med Apple Pay
Har brugt tid på at finde ud af hvorfor jeg ikke kan se mine kvitteringer i StoreBox. Det viser sig nu at StoreBox ikke virker sammen med ApplePay ?? Total ubrugelig App, sletter app med det samme.

Vastaus yritykseltä Storebox
Smart men virke kun med få butikker og…
Smart men virke kun med få butikker og ikke med Apple Pay som jeg altid bruger....
Desværre for mig total ubrugelig de…
Desværre for mig total ubrugelig de sidste to år pga det ikke virker med Apple pay. Selv når jeg bruger kort kommer kvitteringen desuden ikke ind det meste af tiden, selvom butikken er tilmeldt.

Vastaus yritykseltä Storebox
Virker ikke med Google Pay.
Virker ikke med Google Pay.
Det er synd da det ellers er en fin mulighed for at får kvitteringer elektronisk. Jeg foretrækker dog at bruge mobilen til at betale med.
Virker ikke med apple pay
Virker ikke med apple pay. Derfor er der ubrugeligt :-(
En lettelse i hverdagen
Fungerer upåklageligt på min smartphone. Kvitteringen er et par sekunder efter betaling i storebox, det sparer en mig for en masse papirkvitteringer. Man skal blot huske at registrere sine nye kort. Flere butikker måtte gerne tilmelde sig ordningen. Min dagligvarebutik er heldigvis med.