Stod i en butik og skulle finde min kvittering, hvilket ikke kunne lade sig gøre pga “tekniske problemer”. Måtte køre hjem uden at kunne bytte varen. Har prøvet flere gange i dag men får samme fe... Näytä lisää
De har nu i over en uge haft ‘tekniske problemer ‘. Supporten svarer ikke! Deres side driftsstatus virker ikke. Hvad sker der? Det er i hvert fald farligt at have sine ting liggende hos Storebox!!!... Näytä lisää
Jeg synes generelt at Storebox virker rigtig godt. Det fedt at man også kan søge i sine kvitteringer, hvis man fx vil undersøge hvor tit man køber Nescafe og hvad det har kostet i gennem tiden. OG bar... Näytä lisää
Efter at have opdateret mit betalingskort i Sotrebox modtog jeg pludselig ikke digitale kvitteringer. Tog kontakt til Storebox support som var meget grundig og ikke slap mig før problemet var løst.... Näytä lisää
Download gratis Storebox appen og oplev fremtidens shopping med digitale kvitteringer! Sig farvel til overfyldte punge og tabte kvitteringer! Vores digitale kvittering-app giver dig ultimativ bekvemmelighed ved at sende dine kvitteringer direkte til din Storebox app. Nyd nemheden ved at spore dine køb, uden nogensinde at bekymre dig om forlagte papirkvitteringer. Vælg det grønne valg sammen med os. Ved at vælge digitale kvitteringer tager du et skridt mod miljøbevarelse, reducerer papirspild og bidrager til en sundere planet. Organiser nemt uden besvær. Vores digitale kvitteringer gør det enkelt at holde din shoppinghistorik samlet ét sted, tilgængelig når som helst, hvor som helst. Perfekt til budgettering og sporing af udgifter, vores system giver dig mulighed for at søge og hente dine købsoplysninger med blot et par tryk. Vær med os i at gøre shopping smartere & grønnere. Vælg digitale kvitteringer i dag og vær en del af bevægelsen mod en bæredygtig, organiseret og givende shopping-oplevelse. Din rejse mod bedre shopping starter nu!
Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Tanska
- support@storebox.com
- storebox.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
God og hurtig service
Hurtig besvarelse min mail og jeg fik alle mine “gamle” kvitteringer tilbage. Rigtig god service.
Greit support
Greit support, kjapp og grei hjelp. Fikk ikke logget in, supporten löste det på förste försök.
God service
Jeg har fået ny mail, og har ikke længere adgang til den mail Storebox var oprettet i. Storebox har været yderst behjælpelige med hjælp til oprettelse og overførsel af gamle data. Tak 🙏
God support og en god app
Super god service
Hurtig support
Jeg har brugt Storebox i mange år, også før der var noget der hed MobilePay. Jeg har være glad bruge hele vejen. Efter flyt ud af MobilPay har jeg dog ikke kunne logge ind, men Anne fra support fik det fikset inden for 24 timer.
Hurtig ekspedition
Jeg skrev til storebox om manglende kvitteringer og dagen efter var problemet løst og de manglede kvitteringer tilgængelige 😀
Svarede hurtigt fra Support
Svarede hurtigt fra mail-support, og jeg fik løst mit problem vedr. at jeg havde fået ny mail-adresse
Udmærket svartid fra support
Efter at have læst og hørt generelt dårligt om Storebox, bl.a. her, besluttede jeg mig for at skrive til support, da jeg havde brug for linket til deres vilkår. Jeg skrev til dem lørdag. d. 23.09.23 og fik svar tirsdag d. 26.09.23, kl. 10:02.
Det synes jeg er en helt acceptabel svartid 👍🏼
Hurtig og effektiv support.
Fin service
Jeg var oprettet på Storebox med en gammel mailadresse, jeg ikke længere har adgang til. Jeg skrev til dem, og der gik godt et par uger, før jeg hørte tilbage, men så blev det hele ordnet nemt og hurtigt, og jeg fik adgang til alle mine gamle kvitteringer også.
Fed service og god support
Fed service. God og hurtig support hvis noget ikke virker :-)
Kvitteringer fra Nordjylland
Jeg er ikke god til det her computer noget og vil hellere tale med en person...... Men det er ikke muligt... fandt ved en tilfældig gennemgang af min Storebox 3 kvitteringer, som ikke hører til i min Storebox ved et opkald til butikken, fandt jeg ud af at de tilhørte en kvinde fra Nordjylland..... men det er svært at rette hvis de ikke kontakter mig......
Jeg manglede en masse kvitteringer fra…
Jeg manglede en masse kvitteringer fra mobile pay. Skrev til support som ordnede det hurtigt og nemt for mig
Grundig og effektiv kundeservice
Grundig og effektiv kundeservice, og et godt værktøj til at gemme kvitteringer.
Absolut ubrugelig
Absolut ubrugelig! Luk det firma !
Har aldrig oplevet noget lignende. Tror de sender alle spørgsmål i udvalg.
Total håbløst
Total håbløst. Forsøgt at oprette efter Mobilepay har overdraget kvitterings registrering til Storebox. Det er ikke muligt da de af uransagelig årsag har en ældgammel e-mail der er inaktiveret for flere år siden og de reagere ikke når man beder dem kontakte dem. Det er ret utrygt og indgyder ikke til tillid. Hvordan i alverden Mobilepay har fundet på at overdrage til så inkompetent selskab som Storebox maj 2023 er en gåde. Der læses også på app anmeldelser det ikke fungere med Apple pay. Får dog styr på tingene.
Hvor er jeg træt af storebox.
Hvor er jeg træt af storebox.
Har handlet dyre varer i bilka og ikke fået en kvittering digitalt. Sikke noget bras.
Så må huske altid at få kvittering i hånden nu. Det var noget nemmere med mobilpay da de havde gemt kvitteringer
Personligt er jeg mega skuffet over…
Personligt er jeg mega skuffet over jer, jeg har skrevet mail til jer flere gange uden at få svar fra jer. Mit barn kan åbenbart ikke få Storebox hvorfor ved jeg ikke.. og derfor har jeg skrevet til Jer..
Min egen virker upåklageligt, men I får kun 1 stjerne pga jeres IKKE EKSISTENT på mail…