Kwaliteit van de stoffen is uitstekend. Duidelijke website, bestellen gaat makkelijk en de levering is snel. Fijn dat je stalen kunt bestellen. Handig dat bij veel stoffen als optie het bijpassende na... Näytä lisää
Snelle levering. Goede kwaliteit stoffen. En als er iets fout gaat (in al die jaren 1x meegemaakt) dan is er een goede efficiënte klantenservice. Zeer tevreden!
Het was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en dat is me goed bevallen. De stof ziet er net zo uit als ik me had voorgesteld en van een goede kwaliteit. Dus ik ga vaker op de website kijken.
Snelle service. Goed contact via mailbevestiging. Beter kan het afknippen ban de stof. Kreeg deze met 2 schuine kanten. Maar wel het aantal meters wat ik besteld was. Ik zou toch mijn bestelling w... Näytä lisää
Thüringer Str. 1, 48527, Nordhorn, Saksa
- 020 4990516
- service@stoffen-hemmers.nl
- stoffen-hemmers.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Leuke stoffen ,goede prijzen en snelle…
Leuke stoffen ,goede prijzen en snelle verzending.
Alles netjes geleverd in prima staat en…
Alles netjes geleverd in prima staat en kwaliteit
Prima bedrijf
Tot nu toe heb ik altijd een goede ervaring gehad met Stoffen Hemmers. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment en de bestellingen worden altijd netjes verpakt en goed op tijd geleverd.
Goede website
Goede website, mooie collectie stoffen en levering volgens aangegeven termijn.
prima alles in orde
top alles naar wens .en snelle levering
Wordt snel gehandeld ,je wordt goed op…
Wordt snel gehandeld ,je wordt goed op de hoogte gehouden. En het komt op de aangegeven datum
De Nicky velours ziet er prachtig uit
De Nicky velours ziet er prachtig uit! Kleur goed, kwaliteit goed.
En het was een snelle levering!
Snelle service en goede kwaliteit
Snelle service en goede kwaliteit
gekregen wat ik zocht.
Zeer vlugge bestelling, stoffen gekregen die ik besteld had. Zeer tevreden over kwaliteit.
Great selection of products to a fair…
Great selection of products to a fair price and fast shipping. I’m quite happy that I found here what I couldn’t find elsewhere.
Misleiding
Bij de Reststoflapjes zou moeten staan dat er afwijkende stoffen in het pakket zou kunnen zitten. Dan denk je dat je leuke gekleurde lapjes krijgt. Mooi voor kinderspeelgoed voor Unicef. Echter krijg ik, zwarte rib, zwart leer, dik grijs vilt. Creme plasticmateriaal. Bah. Wat moet ik daar mee. Heel misleidend. Ik ben van plan dit op Facebook te delen.
Het is allemaal in één keer goed…
Het is allemaal in één keer goed gegaan, juiste artikel en juiste materiaal in de opgegeven maten.
Bureau patroon
De bestelling verliep vlot en ook heel snel ontvangen .
Een uitstekend werkend bedrijf
Al het bestelde was er , proper ingepakt en volledig in orde.
niet alles dezelfde kwaliteit
Ik heb 4 dezelfde stofjes besteld in 4 kleuren 3 ervan prima dezelfde kwaliteit 1 ervan was gewoon dunner.
Ze leveren altijd correct de bestelde…
Ze leveren altijd correct de bestelde goederen . snel en betrouwbaar
Duidelijke website
Duidelijke website, goede kwaliteit stoffen en fournituren, snelle levering; dus GEEN deelleveringen.
Mooie stoffen en patronen
Heel mooie stof gevonden met origineel patroon voor een kinderbedje.
Perfect geleverd!!
Super snel geleverd.