Snelle levering. Goede kwaliteit stoffen. En als er iets fout gaat (in al die jaren 1x meegemaakt) dan is er een goede efficiënte klantenservice. Zeer tevreden!
Prettige website met duidelijke afbeeldingen en heldere informatie over de stof. Zeer goede kwaliteit stoffen, persoonlijk ging ik voor de 100% wol. Snelle en nette verzending, echter liet DHL op zich... Näytä lisää
Prachtige kwalitatief zeer goede stof. Was het wachten op de levering uit Duitsland zeker waard. Bezorging via DHL duurt wat langer dan vanuit Nederland maar het ging vlekkeloos. Liefst bezoek ik ook... Näytä lisää
Thüringer Str. 1, 48527, Nordhorn, Saksa
- 020 4990516
- service@stoffen-hemmers.nl
- stoffen-hemmers.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Alles wordt keurig afgeleverd
Alles wordt keurig zoals verwacht afgeleverd.
Kleurenmisser
Ik heb deze keer een verkeerde combi gemaakt: de foto’s van twee van de stoffen gaven de kleuren niet helemaal goed weer. Jammer. En de blinde rits is niet in orde; de stop zit ergens halverwege de rits. Niet heel erg, ik los het wel op.
Prachtige stof
Prachtige stof, snel geleverd! Daar gaat een kleinkind heel blij mee zijn.
Mooie stof
Snel geleverd. Netjes ingepakt. Mooie stof en zo blij met het patroon.
Ik ben zeer tevreden over Stoffen…
Ik ben zeer tevreden over Stoffen Hemmers. Ruime keuze, mogelijkheid tot bestellen van stof stalen, prima service
Snelle en nette levering
Snelle service
Snelle service, mooi verpakt op de rol.
Mooie kwaliteits volle stof.
Voor herhaling vatbaar.
Omdat jullie een mooi aanbod van…
Omdat jullie een mooi aanbod van stoffen hebben. En bestellen is heel duidelijk en ook nog redelijk snel geleverd!!! TOP
Groetjes Maria
Stof kwam kwam keurig binnen
Stof kwam kwam keurig binnen. Het was een stof met een patroon, daar was ook rekening meegehouden. Niet zomaar scheef afgeknipt. En ook royaal afgeknipt.
De bestelling is vlot verwerkt.
De bestelling is vlot verwerkt, na 2 werkdagen keurig thuisbezorgd.
De kwaliteit van de applicatie is prima, heb deze meteen na ontvangst genaaid op het kledingstuk. Heel tevreden met het resultaat.
Alles prima
Stof komt precies overeen met de afbeelding en beschrijving op de website.
Snelle levering.
Via website
Via website besteld. Er ging iets mis waardoor ik wel de betaling kon afronden, maar geen bevestigingsmail kreeg. Vlotte mailing over en heen met toevoeging bewijs van betaling. Volgende dag was de bestelling onderweg.
Als "niet-stoffendeskundige" ga ik me in de toekomst wel houden aan kopen in een fysieke winkel.
Goede kwaliteit stof en snelle levering.
Goede kwaliteit stof en snelle levering.
Makkelijk online uitzoeken
Makkelijk online uitzoeken en bestellen. Vlot geleverd. En stofstalen beschikbaar voor toekomstige projecten.
Stofrestanten pakket is een aanrader als je van een verrassing in stoffen houd. Bevat altijd leuke producten.
Mooie collectie en snel in huis!
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Mooie stoffen, keurig geleverd.
Bestelling klopt en is met zorg…
Bestelling klopt en is met zorg ingepakt. Labels zien er top uit. Jammer dat ik voor zo'n kleine platte bestelling (zou in een gewone enveloppe passen) €7,95 verzendkosten moet betalen.
Mooie spullen om te bestellen
Mooie spullen om te bestellen , dat gemakkelijk ging en snel binnen was!