stigp.net Arvostelua 434

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Dette er den beste servicen jeg har fått i helehelehele mitt liv - tusen takk til Mille! Hun fortjener utvilsomt en blomsterbukett, eller en lønnsforhøyelse ;) Jeg kommer til å handle mer hos dere, me... Näytä lisää

Mega positiv oplevelse, havde bestilt trøje i forkert str. - mailede det til dem og hurtig blev det lavet om - modtog varen 2 dage efter og kunne desværre ikke passe det alligevel, sendte det retur og... Näytä lisää

Jeg bestilte min halskæde tirsdag efter kl 22 og modtog pakken torsdag kl 12.. Kan simpelthen ikke forestille mig en hurtigere betjening!! Og så er halskæden tilmed pakket i bobleplast og er så lækker... Näytä lisää

Hurtig levering. Dog plads til forbedring. Måtte desværre returnere varerne pga at de ikke var som forventet. Anbefaler en bedre beskrivelse eller detalje fotos. Så når der ikke er gratis retur el... Näytä lisää

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Hurtig levering.

Har alle dage været tilfreds med StigP, hvad enten det er i deres fysiske butikker eller online. Servicen er god og der er hurtig levering når man handler over nettet.

24. kesäkuuta 2013

snabb men fel leverans

snabb leverans o tydlig hemsida, dock fick jag fel produkt skickad till mig.

24. kesäkuuta 2013
stigp.net-logo

Vastaus yritykseltä stigp.net

Hej Aleksandra.

Tak for din Trustpilot anmeldelse. Vi beklager meget at du ikke har modtaget den korrekte vare, men hvis du stadig ønsker din vare, kan vi nemt og hurtig lave en ombytning, uden ekstra omkostninger for dig.

Venlig hilsen
Stig P, Kundeservice

Problemfri levering

Jeg bestilte nye sko via hjemmesiden. De blev afsendt samme dag, og jeg kunne hente dem på posthuset dagen efter. Hurtigt og nemt.

4. kesäkuuta 2013

Suveræn service

Jeg har været rigtig godt tilfreds og vender helt sikker tilbage. Jeg oplevede en hurtig og professionel betjening og følte med helt tryg i forbindelse med handlen via nettet.

1. kesäkuuta 2013

Alt var i top

Det var nemt, det var hurtigt og varen var som forventet (gode billeder og beskrivelser på hjemmeside). God service med at det er muligt også at bytte i fysisk butik, hvis størrelse eller andet ikke var som forventet. De bedste anbefalinger herfra.

29. toukokuuta 2013

God stil og hurtig levering!!

Har du prøvet Stig P?? De har de fede varer.. Super god stil.. Når du har fundet alt det du ønsker dig.. Er det nemt at betale.. Og hurtig levering.. Jeg havde det 2-3 dage efter jeg bestilte det en aften kl. 22.. Perfekt..!! :)

19. toukokuuta 2013

Perfekt

Varen lå der allerede dagen efter jeg havde bestilt den, super service

28. huhtikuuta 2013

Fantastisk service :)

Har været rigtig godt at handle i Stig P . Hurtig levering, fri fragt . Og så sørgede de for at få en vare hjem fra en butik der ikke var på webshoppen . Så super service . :)

24. huhtikuuta 2013

Fantastisk service

Jeg bestiller en ring online og skriver i kommentarfeltet at det er en gave. To dage efter har jeg pakken i postkassen og den er rigtig flot pakket ind. Hurtig service og lige det ekstra. 5 stjerner fordi det var helt perfekt

19. huhtikuuta 2013

Forfærdelig service!

Jeg kunne ikke finde Stig P's fysiske butik herinde på TP, men går ud fra, at det er samme virksomhed.

Jeg plejer at være OK StigP-fan (selvom jeg synes der sortiment er lidt vagt) men jeg har haft så dårlig en oplevelse derinde, at jeg ALDRIG sætter mine fødder der igen.

Jeg købte i julen en trøje til 899 kr. der havde en underlig facon hvorfor jeg med vilje vaskede den ved 15 grader så den passede perfekt. Jeg har gået med den ca. 5-6 gange da jeg opdagede at syningen i højre side var gået op. Da jeg altid gemmer mine bonner, gik jeg ind i Stig P mhp. at reklamere.

Da jeg ligger trøjen på disken får jeg at vide at "Den er jo vasket helt forkert - mindst ved 90 grader. Hvad har du dog gjort ved den" osv. osv. i den mest anklagende tone. Dernæst beskylder ekspedienten mig for at have lavet hullerne selv og begynder at give flere bud på hvordan jeg kunne have gjort det. Til sidst bliver jeg sur, da det MÅ være en fabrikationsfejl, og siger at enten giver hun mig pengene tilbage eller får den repareret (den rettighed har man heldigvis som forbruger!). Hun sukker og siger ja det må hun vel efter flere anklager, og siger så til mig, at det er en meget stor tjeneste af hende at hun gør det (hvilket det ikke er - hun er selvfølgelig forpligtet til det som forhandler).

Da hun ringer for at meddele at min trøje er klar til afhentning siger hun på tlf. svaren: "Så er din trøje klar til afhentning (pause) ja den der er vasket helt forkert" HVAD?! Ej men det er simpelthen den dårligste service jeg nogensinde har fået, og da jeg selv har arbejdet i butik i mange år ved jeg, at man ALDRIG anklager kunden!
NB! Det skal lige siges, at jeg med sikkerhed ved at det ikke kan skyldes vasken, at syningen er gået op.

Jeg vil aldrig anbefale denne butik til andre.

18. huhtikuuta 2013
stigp.net-logo

Vastaus yritykseltä stigp.net

Kære Regitze,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du har oplevet en så dårlig service i vores butik. Det er ikke i orden og det undskylder vi for. Det er ikke kutyme hos Stig P at tale i anklagende toner til vores kunder. Vi gør altid en dyd i af give den bedst mulige service. Vi har mange kunder - specielt stamkunder, som vi er utrolig glade for. Vi tager din anmeldelse til efterretning og håber på at se dig igen i vores butikker.

DBH.

Stig P Kundeservice