Dette er den beste servicen jeg har fått i helehelehele mitt liv - tusen takk til Mille! Hun fortjener utvilsomt en blomsterbukett, eller en lønnsforhøyelse ;) Jeg kommer til å handle mer hos dere, me... Näytä lisää
Mega positiv oplevelse, havde bestilt trøje i forkert str. - mailede det til dem og hurtig blev det lavet om - modtog varen 2 dage efter og kunne desværre ikke passe det alligevel, sendte det retur og... Näytä lisää
Jeg bestilte min halskæde tirsdag efter kl 22 og modtog pakken torsdag kl 12.. Kan simpelthen ikke forestille mig en hurtigere betjening!! Og så er halskæden tilmed pakket i bobleplast og er så lækker... Näytä lisää
Hurtig levering. Dog plads til forbedring. Måtte desværre returnere varerne pga at de ikke var som forventet. Anbefaler en bedre beskrivelse eller detalje fotos. Så når der ikke er gratis retur el... Näytä lisää
Kronprinsensgade 14, 1, 1114, København K
- online@stigp.net
- stigp.net
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Venlig betjening og hurtigt levering
Nem og hurtigt👍🏻
Livraison en France impeccable super…
Livraison en France impeccable super délais 👍👏
Fin oplevelse🤗- alt gik så fint
Rigtig god hjemmeside og hurtig levering
hurtigt og dejlig indpakning
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering. Bestilte det inden kl 12 og dagen efter kunne det afhentes😊
Hurtig levering
Hurtig levering.
Så når der ikke er gratis retur eller vedlagt returlabel med egen betaling - er sådan en oplevelse ekstra ærgerlig.
Hurtig service
Jeg bestilte mine varer mandag morgen og kunne allerede afhente dem tirsdag middag.
Den bedste service uden at betale ekstra!
Jeg vil uden tvivl handle her igen.
Lækker hjemmeside og hurtig levering
Nem overskuelig hjemmeside.
Lækre produkter
Hurtig levering :)
Fin hjemmeside. God service
Fik en mail om at der skulle trækkes yderligere 10% af udsalgsprisen og hurtig ekspedition heraf.
Hurtig levering - lækre varer.
Glad kunde - tak!
Det fungerede rigtig fint
super tilfreds
Super gode tilbud, hurtig og nem betaling, også hurtig levering, er fuld ud tilfreds med varen.
Hurtig modtagelse - lækre støvler.
God og hurtig service.
Top service
Fik så fin service, stor ros til ekspedienterne, kunne returnere varer uden problemer.
Super betjening
Super første gangs oplevelse. Hurtig og professionel behandling af mit køb.
Fantastisk webshop og tøjmærker!
Jeg ender tit på denne webshop og er altid tilfreds med handlen!