Exclusive Robes Arvostelua 7

1. Vaateliike
  2. Day spa -hoitola
  3. Alusvaatekauppa

Yrityksen kirjoittama

Exclusive Robes er et nystartede brand med fokus på bæredygtighed samt nyskabelse af den morgenkåbe og badekåbe vi allesammen kender. Vi har udviklet et en kåbe som har funktionerne fra både morgenkåben og badekåben, kombineret i én. Du får en ekstraordinær komfort og et eksklusivt design i en kåbe. Vores kåber er lavet af 100% økologisk bomuld, hvor vi har vævet tekstilen på en lidt anderledes måde, så den bliver blød og lækker at have på. Vores forsendelsesposer er lavet af 100% genanvendelig plast og det samme er vores brand klistermærker. Vi som brand går hele vejen når det gælder bæredygtighed. Derfor planter vi ét træ i Danmarks folkeskove, hver gang vi får en ordre på vores hjemmeside.

4,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering, og virkelig god vejledning. Jeg blev anbefalet at gå en størrelse højere op, og det er jeg virkelig så glad for jeg gjorde. For morgenkåben sidder helt perfekt. Samtidig er morgenkåberne virkelig lækre og af en rigtig god kvalitet. Helt klart 5 velfortjente stjerner herfra 😊

26. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Exclusive Robes

Hej Louise. Mange tak for de 5 stjerner :). Vi er utroligt glad for at du er tilfreds med dit køb :)

Saanut 5/5 tähteä

Lækreste morgenkåbe til dato!

Lækreste morgenkåbe til dato! Jeg har aldrig oplevet så god en kvalitet i en kåbe før. 110% pengene værd!

17. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Exclusive Robes

Hej Sebastian. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for den faldt i god jord.

Saanut 5/5 tähteä

Utroligt blødt og lækkert produkt

Utroligt blødt og lækkert produkt. Det den bedste morgenkåbe jeg har haft på. Den kan klart anbefales herfra

6. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Exclusive Robes

Hej Jacob. Mange tak for din gode anmeldelse og de 5 ⭐️! Vi er glade for at kåben er faldet i god jord. Rigtig god dag 🤩

Utrolig blød

Utrolig blød, 100% det værd!

Vastaus yritykseltä Exclusive Robes

Hej Mathias. Mange tak for de 5 ⭐️! Og din anbefaling. Vi er helt enige. Vores kåbe er utroligt blød og lækker - det er endda 100% økologisk bomuld 😃 Rigtig god dag!

Morgenkåberne er i super god kvalitet😍

Morgenkåberne er i super god kvalitet😍
Når man har haft dem på en gang, så er de næsten ikke til at undvære.
Der er hurtig levering og ikke mindst en rigtig god service

Vastaus yritykseltä Exclusive Robes

Hej Caroline! Tusinde tak for de flotte ord og ikke mindst de 5 ⭐️ Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Rigtig god dag 😃

Utrolig lækker kvalitet

Utrolig lækker kvalitet
Og meget hurgit levering - det var fødselaren meget glad for

Vastaus yritykseltä Exclusive Robes

Hej Birgitte. Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 ⭐️! - det glæder os at gaven faldt i god jord. Rigtig god dag 😃

Lækkert produkt

Lækkert produkt, dejligt design.
Kan kun anbefales😊

1. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Exclusive Robes

Hej Ole. Tak for de 5 ⭐️ - det glæder os at vores produkt er faldet i god jord. Rigtig god dag 😃

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin