Stifinderprogrammet - Lederudvikling siden 1994 Arvostelua 391

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

An intense, well executed programme where the attention to detail is clear throughout. Stifinder cuts to the core of leadership under pressure and brings clarity where there would otherwise be noi... Näytä lisää

To become a Stifinder was a powerful and life-altering experience for me. Stifinder created an opportunity for me to work with myself, my job and my life. I can only recommend it. :-)

Et helt igennem fantastisk og spændende kursus, med virkelig gode læringsrige momenter. Kan absolut varmt anbefales dette. Har alle aspekter, varme, ro, udfordringer, sved, tårer, glæde, latter, fr... Näytä lisää

1. Oppilaitos

Stifinderprogrammet tilbyder transformativ lederuddannelse. Programmet skaber varig udvikling af dine egenskaber som leder gennem transformativ læring og sætter dig i stand til at udøve transformativ ledelse. Mere end 2300 ledere og specialister fra over 800 virksomheder har gennemført Stifinderprogrammet siden begyndelsen i 1994. Vores lederuddannelse er kontinuerligt blevet udbygget og videreudviklet. Stifinderprogrammet henvender sig til erfarne ledere og specialister, der er nået til et punkt i deres karriere, hvor de vil udforske, revidere og forfine deres ledelsesstil og performance gennem en intensiv lederuddannelse. De har udviklet en brugbar måde at fungere på, med de oplever også nogle begrænsninger, der hindrer dem i at opnå deres mål. Stifinderprogrammet fokuserer på din ledelsesidentitet. Det betyder, at den professionelle identitet, du har tilegnet dig gennem din uddannelse, og kompetencer som du har udviklet gennem din karriere vil blive videreudviklet og integreret, og at udkommet bliver den professionelle leders identitet, der også omfatter transformative egenskaber. Vi inspireres bl.a. af ledelsesteori og hjerneforskning fra Massachusetts Institute of Technology og Harvard University, af indiansk livsvisdom og effektive metoder, der anvendes inden for kultur, elitesport og militære specialenheder.

5,0

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ro i lederrollen

Jeg ønskede at finde ro i lederrollen. Stifinder har givet mig nogle super redskaber og fantastisk oplevelser som har åbnet mine øjne for hvordan jeg kan være den bedste version af mig selv.

26. marraskuuta 2023

En ualmindelig god måde at komme videre som leder og menneske

Har alle aspekter, varme, ro, udfordringer, sved, tårer, glæde, latter, frustrationer, dog altid sammenhold og støtte, også helt ude på kanten.
Tak for at komme med på denne rejser, som giver én et godt los i måsen til at komme videre som leder, og mennesker gennem resten af livet. Tak for Jer og jeres enorme ro og gode set up.

26. marraskuuta 2023

En helt unik oplevelse og starten på en…

En helt unik oplevelse og starten på en livslang rejse. Der er en meget god variation i både det man lærer og måden man lærer det på. Det hele er tilrettelagt virkelig gennemtænkt og intet er overladt til tilfældighederne. Fantastiske undervisere og en mulighed alle burde få.

Livsforandrende lederuddannelse

Livsforandrende lederuddannelse
I dag er det præcis 10 år siden jeg blev færdiguddannet som Stifinder
The journey never ends 🎈❤️
Truly lifechanging and lifesaving for me🙏🙏🥰🥰🙏🙏❤️❤️🙏🙏
Tak til alle stifindere jeg har mødt på min 10 årige stifinderrejse❤️🦅❤️
shining eyes 😍 Ole

22. marraskuuta 2023

Helt unik og livsændrende oplevelse

Stifinder programmet er uden tvivl det forløb der har rykket ved mest. Programmet har min varmeste anbefalinger og det faktum at det er grundlæggende er holistisk er samtidig det der gør forløbet helt unikt and langt stærkere end diverse uddannelser jeg har været igennem. Så hvis du kan, så tag skridtet på en balanceret og livsændrende rejse og værktøjskasser til dit professionelle, private og personlige jeg.

1. syyskuuta 2023

Det absolut mest livsforandrende forløb

Det absolut mest livsforandrende kursusforløb som jeg nogensinde har oplevet. Et fantastisk afsæt til at blive en bedre leder, så vel som et helt og mere velfunderet menneske. Kan kun give mine allerstørste og varmeste anbefalinger til hele Stifinder teamet og forløbet.

En transformerende oplevelse

Stifinder er en fantastisk rejse i personligt og professionelt lederskab. Kurset arbejder med det hele menneske og giver dig redskaberne for en livslang selvudvikling og fundamentet for at forstå, hvad der reelt er vigtigt og giver værdi i alle aspekter af livet. Hvis du har modet kan du komme ud på den anden side som et mere velafbalanceret, gladere og stærkere menneske og leder ❤️

1. syyskuuta 2023

Styrke, kraft og ro på én gang

Stifinder er styrke, kraft og ro på én gang. Det er at rejse ud på ukendt territorium og samtidig finde hjem. Det er indsigter og læring for livet. Både som professionel og privatperson. Jeg er evigt taknemmelig for alt det, jeg har oplevet og lært.

Alle ledere burde....

Da jeg hørte om Stifinderprogrammet fra en kollega, var det begejstringen i hans fortælling, der vakte min interesse. Efter at have gennemført Stifinderprogrammets 3 moduler, forstår jeg nu hvor hans begejstring kom fra. Aldrig har jeg gennemlevet et så berigende, tillidsfuldt og livsforandrende kursusforløb. Alle ledere burde opnå den personlige og ledelsesmæssige indsigt som Stifinderprogrammet tilbyder dig. For du skal selv vælge at tage den.

Stor anbefaling

Stifinder giver nye perspektiver på og indsigt i det at være leder, i et samfund som det vi står i, i dag. Det er jeg evig taknemlig for. Det var ikke hvad jeg forventede, det var meget bedre! Og mine forventninger var ikke lave. Så stor anbefaling herfra.

1. syyskuuta 2023

"Find din indre styrke, ro og tro på dig selv"

"Find din indre styrke, ro og tro på dig selv" - denne betegnelse er i min optik mest rammende for Stifinderprogrammet, som jeg med blod, sved, tårer og stor glæde nu har gennemført over ialt 3 moduler! Et andet passende prædikat på uddannelsen er at man skal hjælpe og elske sig selv før end man kan hjælpe og elske andre! En absolut anbefalelsesværdig uddannelse!

1. syyskuuta 2023

Don't judge the process and expect the…

Don't judge the process and expect the unexpected.
I've been through lots of Leadership programs, LOTS. Nothing can compares with Stifinder. You are guided in the deep of YOUR Leadersship, of yourself in an elegant and safe way. They establish a circle of trust together with the partecipants that is really unique. You get theories, hands on and, most important, very deep insights about yourself.
The journey never ends.

1. syyskuuta 2023

Næringsstof til ledelse og liv

Hvordan føles det, når du vokser som menneske og leder? Det er på samme tid udefinerbart og meget mærkbart, når du deltager på Stifinder. Som vokseværk mærker du teori og praksis i din krop, mens du er i gang. Du finder dig selv og din vej, så du kan lede dig selv, og dem du er iblandt. Det er autentisk, det er vildt og det er i høj grad brugbart i hele dit liv.

26. toukokuuta 2023

Enestående leder og personligt udviklingsforløb

Stifinderprogrammet skaber rammen for at gå i dybden som leder, men vigtigst af alt, som menneske. Indsigten i en selv og ens lederskab som på forskelligvis bliver testet i løbet af 3 moduler, er unik læring. Hvis målet er personlig udvikling, udvikling af high performance team hvor teori og praktik arbejdes med på en autentisk måde, så er Stifinderprogrammet en anbefalingsværdi vej.

25. toukokuuta 2023