An intense, well executed programme where the attention to detail is clear throughout. Stifinder cuts to the core of leadership under pressure and brings clarity where there would otherwise be noi... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
To become a Stifinder was a powerful and life-altering experience for me. Stifinder created an opportunity for me to work with myself, my job and my life. I can only recommend it. :-)
Vandvittigt godt - du kommer rundt om ting og forhold du ikke have havde forestillet dig! Kan klart anbefales
Et helt igennem fantastisk og spændende kursus, med virkelig gode læringsrige momenter. Kan absolut varmt anbefales dette. Har alle aspekter, varme, ro, udfordringer, sved, tårer, glæde, latter, fr... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Stifinderprogrammet tilbyder transformativ lederuddannelse. Programmet skaber varig udvikling af dine egenskaber som leder gennem transformativ læring og sætter dig i stand til at udøve transformativ ledelse. Mere end 2300 ledere og specialister fra over 800 virksomheder har gennemført Stifinderprogrammet siden begyndelsen i 1994. Vores lederuddannelse er kontinuerligt blevet udbygget og videreudviklet. Stifinderprogrammet henvender sig til erfarne ledere og specialister, der er nået til et punkt i deres karriere, hvor de vil udforske, revidere og forfine deres ledelsesstil og performance gennem en intensiv lederuddannelse. De har udviklet en brugbar måde at fungere på, med de oplever også nogle begrænsninger, der hindrer dem i at opnå deres mål. Stifinderprogrammet fokuserer på din ledelsesidentitet. Det betyder, at den professionelle identitet, du har tilegnet dig gennem din uddannelse, og kompetencer som du har udviklet gennem din karriere vil blive videreudviklet og integreret, og at udkommet bliver den professionelle leders identitet, der også omfatter transformative egenskaber. Vi inspireres bl.a. af ledelsesteori og hjerneforskning fra Massachusetts Institute of Technology og Harvard University, af indiansk livsvisdom og effektive metoder, der anvendes inden for kultur, elitesport og militære specialenheder.
Yhteystiedot
Marselisborg Havnevej 32, 2, 8000, Aarhus C, Tanska
- +45 8731 6700
- info@stifinder.com
- stifinder.com
Eminent forløb i lederskab og personlig…
Eminent forløb i lederskab og personlig udvikling.
Fuldkommen ubeskriveligt hvor givende det er!
Stifinder programmet kommer med min varmeste anbefaling. Jeg har over 20 års erfaring i ledelse, så jeg ønskede noget anderledes end blot (endnu) et ledelseskursus - og det må man sige jeg fik. Stifinder giver dig en forståelse af dig selv der gør du hviler i hvem du er som leder og som menneske. Det er fuldkommen ubeskriveligt hvor givende det er at deltage på sådan et forløb.
Livsforvandlende — varmeste anbefaling!
Inspirerende, udfordrende, livsforvandlende og en lille smule magisk. Stifinderprogrammet får min varmeste anbefaling — kombinationen af praktik og teori er fænomenal!
Pathfinder: A unique experience
A unique experience and a leadership course that is one of its kind. Truely transformative.
Intense moduler med god sammenhængskraft
På trods af meget intense moduler, hvor der er virkelig meget på programmet, så samler de 3 moduler sig til sidst, og jeg har en oplevelse af at været kommet hele vejen rundt og have nogle gode værktøjer i rygsækken til at arbejde videre med.
A perfectly designed Leadership program…
A perfectly designed Leadership program with theoretical impulses and, even more important, extremely good designed practical application. It'll let you grow as a leader and as a person. Highly recommended!
Personlig indsigt og alle er nærværende…
Personlig indsigt og alle er nærværende og autentiske
Personlig udvikling der gør mig bedre
Fokus på ledelse gennem selvindsigt.
Intenst og lærerigt. Kurset vækkede mange ting i mig, som jeg og andre vil få glæde af fremover. Som leder, kollega og ikke mindst som partner og menneske.
Stærkt Anbefalelsesværdigt! …hvis du tør 😉
En oplevelse for livet
En oplevelse udover hvad jeg nogen sinde ville have forventet. Jeg går herfra med et blivende indtryk på et niveau som andre leder kurser kun kan drømme om.
Helt igennem et fantastisk kursus
Helt igennem et fantastisk kursus - jeg ville have givet det Max stjerner, men modul 3 var min oplevelse at Marc fyldte for meget. Fint han var der, men halvere hans tid og måske erstatte med en coach/ erhvervspsykolog ( bare et forslag … ellers et kanon kursus …
Christer og Nicoline, I gør det bare så godt 😍💪
Fantastisk oplevelse
Wow -
Fantastiske mennesker i teamet omkring Stifinder, meget alsidigt og favnene. Værktøjer brugt i teori og praksis, så de indlæres og sætter aftryk.
Tak for rejsen!
Det er et unikt lederkursus
Det er et unikt lederkursus, hvor der er fokus på alle facetter i livet, herunder arbejdsliv, familie og en selv.
Livsændrende forløb
Livsændrende forløb! Der står et fantastisk og professionelt team af vidunderlige og livskloge mennesker bag alle moduler. Et utroligt fortroligt og trygt rum at være i. De har mine varmeste anbefalinger
Livsændrende træning i trygge rammer
Livsændrende træning i trygge rammer, i at være menneske og leder. Mine varmeste anbefalinger.
Wow!
Hele stifinderholdet gør en bragende god og engageret indsats! Programmet er spækket med så velovervejede øvelser og oplevelser, som gik dybt ind i mit indre, og gør at det bæres med for evigt og bliver livsændrende og -justerende! Wow wow wow!
Det skal opleves
Det skal opleves, det kan ikke beskrives hvor meget det har indvirkning på.
Fra Fejlfinder til Stifinder
En helt specielt tilgang til ledelse. Programmet udvikler lederen ved at udvide selvforståelsen, på flere plan end blot det mentale, som vi alle er så vant til. Man får introduceret modeller, begreber og metoder til at forstå det hele på et mentalt plan, men det specielle ved kurset er overførelsen til det praktiske igennem forskellige udvalgte aktiviteter i løbet af 3 forskellige moduler. Hvis du tror man kan lære at svømme i et klasselokale, er dette kursus ikke for dig, men er du klar til at blive bevidst om dine tankemønstre, dit ego, din frygt, mening og drømme, igennem virkelige udfordringer, så får du mulighed for at finde det igennem dette kursus. I modige, kærlige, nærværende og autentiske rammer. Jeg startede på programmet som fejlfinder og endte som stifinder, med en mere balanceret tilgang der også vægter relationerne til medarbejderne og i teamet, og et tydeligere sprog og retning for det. Det er svært at beskrive hvad forskellen består i, som med alle erfaringer der ikke er teoretiske, skal det opleves.
Ord er ikke tilstrækkelige til at…
Ord er ikke tilstrækkelige til at beskrive Stifinderprogrammet. Det skal mærkes. Mine allerbedste anbefalinger.
Bliv bevidst om dig selv og hvordan du kan gøre en forskel
Stifinderforløbet har for mig været noget nær en "genfødsel". Du får en enestående indsigt i dig selv. I dine kræfter, og hvad dit hjerte banker for. Du lærer det med krop og sind. Med tårer, grin og sved. Du lærer det sammen med andre, som bliver næsten som en ny familie imens. Det er fantastisk. Du skal også gøre det her, hvis du gerne vil finde dig selv, så du kan blive bedre til ikke at tænke for meget på dig selv og dit ego. Jeg tror du ved, hvad jeg mener...
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.