Beställningen var enkel, informationen tillräcklig och tydlig, leveransen riktigt snabb. Mycket mer än så anser jag inte att man kan begära. Angående produkten skulle jag önska att ni skickar med p... Näytä lisää
Lätthanterad hemsida, bra information och möjlighet att bygga ihop de snörasskydd man kan behöva på hemsidan. Snabb leverans! Leveransen skulle föregås av telefonsamtal och koll av mottagare men ing... Näytä lisää
Allt var bra…….. men frakten förstörde priset helt Tror inte på er idé att små kunder (mindre paket) skall betala stora Kunder (större paket)👎 Tyvärr är det så Tror att ett företag riktar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag är jättenöjd med produkten, men missnöjd med fraktkostnaden. Där bör ni förhandla fram bättre avtal. Fraktkostnaden bör inte överstiga 150 skr. för aktuell produkt. Det framgår då jag gör en jämfö... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Sedan starten 2012 har mer än 85 000 kunder handlat hos oss hemma och utomlands; och antalet ökar stadigt, månad för månad. Bland våra kunder finns allt från gör-det-själv-människor, hantverkare och bostadsrättsföreningar till livsmedelskedjor och stora industriföretag. Förutom Stegfabriken Sverige AB i Sverige driver vi även Stigefabrikken.dk ApS i Danmark och Stigefabrikken.no i Norge. Genom innovation, samarbete med våra skickliga leverantörer och genom att ge marknadens bästa service och rådgivning kommer vi att göra "stegfabrikerna" till Skandinaviens största och skickligaste leverantör av Säkerhet i høyden.
Idrottsgatan 7, 333 31, Smålandsstenar, Ruotsi
- 0371-108 88
- info@stegfabriken.se
- stegfabriken.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 41 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Bra kundmotagare som hjälpte mig med…
Bra kundmotagare som hjälpte mig med det jag behövde. Tack.
Snöras skydd
Bra leverans. Får vänta till vintern med att se hur snöras skyddet fungerar. Det sitter uppe och var ganska läpp att sätta upp.
Mycket enkel beställning och snabb…
Mycket enkel beställning och snabb leverans och varornu uppfyllde vad som jag förvätade.
Bra produkter och leverans.
Snabb leverans och fantastisk produkt!
Uppfyllde förväntningarna.
När stegen anlände var det lite skador…
När stegen anlände var det lite skador på densamma och burken med olja var helt ihoptryckt och lekte. Men vi reklamerar inte detta eftersom att det ändå gick att använda.
Bra service och snabb leverans
Ni har lyckats skicka stegen till mig…
Ni har lyckats skicka stegen till mig utan leveransadress?! Nu ligger den på dhl Västberga.
Riktigt bra grejer
Servicen, det oerhört vänliga bemötandet.
Bra kvaliteten utförandet
Bra kvaliteten utförandet, funktionen
Sämre Leveranstiden priset fraktkostnad
Ff inte fått komplett paket
Ff inte fått komplett paket , varit två gånger o hämtat ut ändå fattas ff hälften