St George Security Store Arvostelua 1 876

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Helt perfekt. Jag beställde en del lite mera udda grejer som St George hade på lager enl deras sajt. Och grejerna låg mycket riktigt utanför min dörr någon dag senare. Snabbt och smidigt. Många saj... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Efter att ha köpt en billig variant på Teknikmagasinet som inte funkade alls hittade jag den här som funkar perfekt. Går inte öppna bilen med nyckeln i den ena från 1 cm avstånd. Snygg, verkar tålig o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ja bra leverans köpte en adapter platta för Teka lås där man kan byta till oval ASSA cylinder. Infästning för skruv från insida dörr är något klen jag kommer att svetsa fast två muttrar för att öka hå... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag fick ingen leveransbekräftelse och när jag hörde av mig själv fick jag reda på att mitt paket hade försvunnit hos transportören någonstans. Butiken skickade då ut en ny produkt direkt från sin lev... Näytä lisää

1. Turvalaitteiden myynti
  2. Palotorjunta
  3. Lukkoseppä
  4. Kassakaapit- ja holvit
  5. Suoja- ja työvaatekauppa
  6. Turvavarusteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

St George Security Store är Sveriges ledande säkerhetsbutik på nätet. Hos oss hittar du marknadens mest kompletta sortiment av säkerhetsprodukter inom inbrottsskydd (lås och larm), stöldskydd (t ex kassaskåp), brandskydd, barnsäkerhet, personlig säkerhet, första hjälpen samt produkter som skyddar din bil, båt, cykel/mc och allt annat som du är rädd om. Och eftersom vi är både lösnings- och leverantörsoberoende, kommer vi alltid kunna rekommendera säkerhetslösningen som passar dina behov bäst. Hos St George hittar du marknadens bästa säkerhetsprodukter från världens ledande tillverkare av en enkel anledning: Du ska kunna lita på att produkterna fungerar när du behöver dem. Säkerhetsprodukter gör skillnad mellan ett inbrottsförsök och ett fullbordat inbrott, ett stöldförsök eller ett fullbordat stöld och i vissa fall mellan liv och död. Vi tycker därför att man aldrig ska kompromissa på kvalitet och funktionalitet när det kommer till säkerhetsprodukter, och är därför väldigt noggranna avseende vilka leverantörer och produkter som vi erbjuder till våra kunder. Vi är medvetna om att det finns produkter till lägre pris på marknaden men dessa är i regel av lägre kvalitet och vi uppmanar därför att alltid ta in kvalitet, funktionalitet och driftsäkerhet med i en jämförelse.

4,6

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Snabbt

Snabbt. Det lilla jag handlade kom i 2 leveranser med någon dag emellan. Hade varit bättre att vänta och fått allt på samma gång eftersom snabb leverans från köp till lev.

26. tammikuuta 2026

Second order at St.George

Second time I ordered at St.George Security Store, as some replacement parts for my Swedish wooden house are not available in Germany. Easy ordering process, direct shipping. Everything as expected. Improvement potential: english version of the website to simplify international orders

22. tammikuuta 2026

Snabb service

Bra utbud, smidigt att beställa och snabb leverans.

1. joulukuuta 2025

Hej Britt-Marie,

Snygg och stabil

Snygg, stabil och behändig. Obs. Kommer utan kolsyrepatron.

1. joulukuuta 2025

Hej Pernilla,

Superservice

Sakkunniga och snabba svar på frågor, vettiga priser och snabb leverans.

27. marraskuuta 2025

Hej Daniel,

/Magnus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin