Bodylab Arvostelua 6 137

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Jag handlar alla mina träningspulver från Bodylab och framförallt Proteinpulver, köper inte det någon annan stans. Deras produkter har hög proteinhalt och låg sockerhalt o dessutom mindre kolhydrater,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nämen har just beställt hem min andra omgång clear whey, denna gång strawberry/lime. Otrolig smak!!! Har kämpat i mig mjölkiga protein hur länge som helst, det är ju en fröjd att dricka!! Som en god d... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Inget fel på själva produkterna. Dom smakar gott. Däremot så var kartongen varorna var packade i för klen. Transportören hade tappat kartongen på ena hörnet så att hela kartongen hade gått upp. Inget... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde flera proteinpulver från Bodylab och kargon kom fram snabbt. Det enda negativa var att jag inte fick någon notis när försändelsen skickades, och det saknas en inloggningsfunktion på he... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  2. Kuntolaitemyynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 2/5 tähteä

Brukade vara bra

Brukade vara bra, men nu har man successivt höjt priserna på protein och samtidigt slutat med bra kampanjer

23. kesäkuuta 2026

Hej Mio

Tack för din feedback. Vi förstår att prisförändringar kan vara frustrerande.

Under den senaste tiden har priserna på råvaror ökat kraftigt, och kostnaden för vissa av våra viktigaste ingredienser har på kort tid mer än fördubblats. För att kunna fortsätta erbjuda produkter med samma kvalitet har vi därför varit tvungna att justera våra priser i viss mån.

Samtidigt vill vi gärna upplysa om att vi just nu har kampanjer på de flesta av våra produkter, och vi arbetar löpande med att erbjuda attraktiva erbjudanden och rabatter när det är möjligt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka.

Kundservice

Saanut 1/5 tähteä

Jag beställde proteinbars med kraftigt…

Jag beställde proteinbars med kraftigt reducerat pris. -93% stod det i varukorgen. Då rabatten var på 441kr/produkt så tog jag för givet att det handlade om hela lådor. Jag trodde att det var bara med väldigt kort bf-datum eller kanske tom utgånget datum (jag har handlat det av andra aktörer och tyckte det var rimligt).
Jag använde en länk från Facebook och hamnade direkt på produkten som jag sedan valde att köpa. När varorna sedan kom hem så visade det sig att det bara var vi 4 stycken bars! Alltså inte lådor. Jag skickade till kundtjänst om det och skickade även med en bild som visade på rean som skulle varit. De menar då att det är jag som gjort fel och så småningom medger de att det är olyckligt att rean ser ut så. De erbjuder aldrig någon kompensation eller liknande utan hävdar att hemsidan är väldigt tydlig (jag har aldrig sett en proteinbar kosta 441 kr till ordinarie pris) och att jag är den som gjort fel här. Till slut så erbjuds jag frakten tillbaka (inte den jag redan betalat) och att jag ska fylla i ångerblanketten (inget konstigt i sig men för det lilla köpet blir allt det här en aning löjligt).
De ska också paketeras så de inte blir påverkade av resan tillbaka. Inget konstigt det heller men med tanke på hur man skött detta så känns det lite som att man kommer hitta något som är fel när det väl kommit fram och att jag då får betala fullt i alla fall och då står jag där utan både pengar eller produkter. Kan tyvärr inte rekommendera dessa.

26. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Bodylab

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att erbjudandet uppfattades som otydligt och att köpet inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår att det här har varit en frustrerande upplevelse.

Vi vill gärna se över ditt ärende en gång till och säkerställa att det har hanterats på bästa möjliga sätt. Vi ber dig därför att kontakta vår kundservice igen och uppge ditt ordernummer, så kan vi gå igenom ärendet tillsammans och undersöka vilka möjligheter som finns.

Med Venlig Hilsen
Trine BOdylab

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter till relativt bra priser

Bra produkter till relativt bra priser, speciellt intressanta erbjudanden. Älskar Clear Whey! Bästa som uppfunnits, smakerna är fantastiska.

15. kesäkuuta 2026

Hej Monika,

Många tack för din recension.

Vad roligt att höra att både produkterna och smakerna har blivit en favorit hos dig.

Väldigt fin kvalitet

Väldigt fin kvalitet

16. kesäkuuta 2026

Hej Ali,

Många tack för din recension.

Härligt att höra att kvaliteten lever upp till dina förväntningar.

Saanut 4/5 tähteä

Gillat de varor jag köpt

Gillat de varor jag köpt. Men tycker att de håller samma priser hela tiden trots reklam om att det är rabbatter.

30. tammikuuta 2026

Hej Diana,

Många tack för din recension.

Vad bra att du är nöjd med produkterna. Vi har löpande olika kampanjer och erbjudanden, och du är alltid välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig
uppdaterad.

15. kesäkuuta 2026

Hej Päivi,

Många tack för din recension.

Skönt att höra att paketet kom fram snabbt till dig – det är precis den service vi arbetar hårt för att kunna leverera till våra kunder.

Hej Linkis,

Många tack för din recension.

Härligt att höra att både leveransen och produkterna levde upp till dina förväntningar – det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Fantastiska produkter!!!

26. toukokuuta 2026

Hej Roshanak,

Många tack för din recension.

Vi uppskattar verkligen att du tycker om våra produkter – det betyder mycket för oss.

Alltid lila bra upplevelse

Snabba och bra vid uppföljning av problensom uppstått.

12. kesäkuuta 2026

Hej Richard,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att du upplever en god service från oss – vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt när något uppstår.

Saanut 1/5 tähteä

Över 1 vecka sedan man la beställningen…

Över 1 vecka sedan man la beställningen men varan flyttar dag hela tiden och nu syns den inte alls. Så tråkigt när man längtar. Inget bra första intryck. Vill ha min vara!

12. kesäkuuta 2026

Hej Sophia

Tack för din recension, och vi beklagar verkligen den långa väntetiden.

Vi har undersökt din beställning och kan se att den valda fraktmetoden tyvärr har kommit i konflikt med leveransen av den produkt du beställt. Därför har paketet inte kunnat levereras som planerat.

För att lösa detta kommer vi att skicka en ny försändelse till dig med Bring till ombud så att du får din vara så snabbt som möjligt.

Vi förstår att det är frustrerande att vänta när man ser fram emot sin beställning, och vi beklagar verkligen besväret. Tack för ditt tålamod medan vi rättar till detta.

Bodylab

Saanut 4/5 tähteä

Dom var bättre förr

Dom var bättre förr, rätt långsam leverans jämfört med tex gymgrossisten

31. elokuuta 2025

Hej Eniro,

Många tack för din recension.

Vi beklagar att du upplever att vår service har blivit sämre. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback är viktig för oss i det arbetet.

Hej Ninos,

Många tack för din recension.

Härligt att höra att både sidan och leveransen levererade – det är precis den upplevelse vi vill skapa.

Saanut 5/5 tähteä

Hjälpsam personal och bra kvalitet…

Hjälpsam personal och bra kvalitet produkter. Kommer alltid köpa min protein hos body lab

8. helmikuuta 2026

Hej Katia,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att du både uppskattar vår service och våra produkter – och extra roligt att vi får vara ditt självklara val framöver.

Bra utbud

Bra utbud. Lätt att beställa, bra betalningsalternativ. Snabb leverans

8. kesäkuuta 2026

Hej Jasmine,

Många tack för din recension.

Härligt att höra att hela upplevelsen fungerade så bra för dig.

Fast shipping and good service

Fast shipping and good service

8. kesäkuuta 2026

Hello Emely,

Thank you very much for your review.

We’re happy to hear that you had a good experience with both delivery and service – that’s exactly what we strive to provide for our customers.

Kind regards
Julie

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin