STEGA Arvostelua 20

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 5/5 tähteä

Inmiddels langer dan een half jaar in bezit van een RoboCleaner en ramenwasser van STEGA, het bevalt zeer goed. In die tijd een aantal kleine vragen gesteld betreft de werking, altijd netjes en be... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle verzending (sneller dan via Bol) Stega robotstofzuiger 1400 besteld bij Stega zelf, geweldig ding! Werkt meteen, heel stil en vloeren keurig schoon, duidelijke handleiding en app eenvoud... Näytä lisää

1. Kodinkonemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Ontdek de wereld van slimme huishoudelijke elektronica met STEGA en laat ons jouw partner zijn in het streven naar een schoner, georganiseerder en comfortabeler huis. Bekijk ons assortiment en ervaar de toekomst van huishoudelijke apparaten vandaag nog. Samen maken we jouw huis een plek waar je graag bent. Ontdek ons ruime assortiment van robotstofzuigers, ruitenreinigers, zwembadreinigers, steelstofzuigers en handstofzuigers.

4,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Geen verkeerd woord.

In die tijd een aantal kleine vragen gesteld betreft de werking, altijd netjes en beleefd antwoord ontvangen.

20. helmikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Doosje van product is ingedrukt en…

Doosje van product is ingedrukt en verfromfraaid. Verzendoosje waarin pakket geleverd is, is in perfecte conditie. Dit betekend dat het pakket al gedekt was vóórdat het in de verzenddoos ging. Dit is dus een bewuste actie. Zeer slecht. Product zelf lijkt in orde. Vandaar dat niet slechts 1 ster gegeven wordt.

5. marraskuuta 2025
STEGA-logo

Vastaus yritykseltä STEGA

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de productverpakking beschadigd was. Wij verzenden al onze producten in nieuwstaat, dus dit had niet mogen gebeuren.

We nemen uw melding serieus en kijken dit graag verder voor u na. Kunt u ons even een bericht sturen met uw bestelnummer? Dan lossen we dit netjes op.

wat ik nodig had

ik ben echt onder de indruk van wat dit apparaat allemaal kan. Met een druk op de knop of via de app gaat hij zelfstandig door het huis en zorgt hij dat de vloer schoon blijft. ik heb niet altijd tijd op te stofzuigen maar ik heb zelf wel een hond, 1 klik en hij staat aan echt top.

20. maaliskuuta 2025

Stega robotstofzuiger 1400

Zeer snelle verzending (sneller dan via Bol)
Stega robotstofzuiger 1400 besteld bij Stega zelf, geweldig ding! Werkt meteen, heel stil en vloeren keurig schoon, duidelijke handleiding en app eenvoudig te installeren. Ik raad Stega zeker aan als u een goede, krachtige robotstofzuiger zoekt voor een
leuke prijs en uitstekende service!

28. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Onlangs de STEGA RC1400 aangeschaft via…

Onlangs de STEGA RC1400 aangeschaft via Bol. Zeer tevreden met deze robotstofzuiger die ons helpt in het huishouden. In combinatie met de STEGA handstofzuiger is ons huishouden een fluitje van een cent geworden. De robotstofzuiger heeft geen midden borstel wat erg fijn is omdat wij honden hebben, en zo de haren niet verstrikt kunnen raken. Echt een aanrader!

Daarnaast ben ik super goed geholpen door STEGA en bieden ze een uitstekende onderhoud service voor de robotstofzuiger aan.

3. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin