Yritys on vastannut
4,5, maar dat kon ik niet invullen.... Zeer goed bruikbare website, met duidelijke informatie, mogelijkheden en keuzes. Snelle afhandeling voor een goede prijs. Het ademt kwaliteit en kunde. De li... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn Zehnder Comfofan SR+RFZ deed helemaal niks meer, de unit opgestuurd naar VSC en heeft hem weer uitstekend werkend gekregen voor een zeer schappelijke prijs! Loopt nu stiller als hij ooit heeft ge... Näytä lisää
Snelle reparatie van de ventilatiemotor. De motor afgeleverd, na een dag klaar en weer opgehaald. Heel fijn, dank!
Yritys on vastannut
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Very good and very fast service. Was fantastic the support.
Super silent ventilation after the quick service. Recommended!
De links / buttons op de documenten na bestelling (bijv. over hoe een en ander te versturen is) kunnen iets beter toegelicht worden, omdat de bedoeling niet direct duidelijk is.
MAAR.... De kwaliteit van product en service is écht perfect!

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Goede duidelijke communicatie, ook per whatsapp.
Netje prijzen en zeer degelijk verpakt voor schadevrije (snelle) verzending.

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Ventilator werd binnen 24 uur met nieuwe lagers en schoongemaakt weer geretourneerd. Maakt geen lawaai meer zoals daarvoor, dus revisie gelukt. Werd in dezelfde doos en verpakkingsmateriaal terug gezonden als die waarin wij hem verstuurden. Slim, maar we waren wel blij dat we een stevige verpakking hadden gezocht.

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Alles afgehandeld zoals beloofd. Binnen enkele dagen weer een werkende ventilator voor een reële prijs. Aanrader!

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Heel fijn bedrijf. Advertentie was duidelijk, product was supergoed en werd snel verzonden. Zeker aanrader.

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Vragen beantwoorden zonder onbeleefd te worden

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Vandaag heb ik een monteur gehad een en al vriendelijkheid en veel plezier in zijn werk voor mij een dikke 10
Goede en duidelijke hulp via Whatsapp vooraf. Ze reageren snel, ook buiten kantoortijden. Daarnaast was de reparatie snel en goed uitgevoerd en werkte het systeem weer naar behoren.

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Fantastische service, in de ochtend de motorplaat van de mechanische ventilatie achtergelaten en eind van de middag kon ik deze ophalen!! Kan me niet herinneren dat deze ooit zo geruisloos is geweest!! Super service!! Echt een aanrader!!

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Een Zehnder ComfoFan Silent besteld waarbij reeds een bedieningsschakelaar zat inbegrepen, zelf de fout gemaakt er nog los een bij te bestellen.
Kon de teveel bestelde schakelaar op eenvoudige wijze retourneren en hier werd niet moeilijk over gedaan.

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Goede site. Snel antwoord en super tevreden met mijn mechanische ventilatie motor.

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Al enige tijd was ik op zoek naar een afstandsbediening voor mijn Itho Daalderop CVE ECO RFT SE, maar kwam er niet achter welke ik moest hebben, tot ik op deze site terecht kwam. Hij bleek hier ook nog eens heel voordelig. Zeer tevreden over de aanschaf, want hij werkt prima!

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Ventilator ingepakt met gegeven instructies en opgestuurd.
In een week kreeg ik een mailtje dat de ventilator alweer teruggestuurd was.
Ventilator teruggezet en hij loopt weer als een zonnetje!
Heel blij dat we deze weg gevonden hebben.

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Ik wist wat ik wilde. Toch enkele vragen per mail. Vrij direct antwoord. Betaald en opgestuurd. Geïnstalleerd door installateur. Was een fluitje van een cent. Werkt als een zonnetje. Veel minder lawaai. Alleen op stand 3 en 4 hoorbaar, maar niet storend voor mij. Ik ben een tevreden klant.

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Prima ervaring met snelle service, produkt was gereviseerd en in orde weer geroutineerd. Kan weer jaren mee, en scheelt mij weer de aanschaf van een nieuwe unit. Al met al een prettige ervaring.

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Overzichtelijke website. Ook als amateur kun je zien wat je nodig hebt. Fijn

Vastaus yritykseltä Ventilatie Service Center
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.