Rigtig god oplevelse alt gik godt . Og kanon go service. Stort 5 stjerne herfra da jeg skulle bestille en ekstra pumpe til min dispenser og fik en med uden beregning ' det kalder jeg høj kunde serv... Näytä lisää
Jeg har flere gange handlet hos stay-well, første gang en enkelt håndsprit dispenser, anden gang 4 stk til vores Forsamlingshus. Købt tilbage i oktober. Alle elementer i handlen har fungeret fuldt ud... Näytä lisää
Jeg bestilte en palle med ovntørret brænde. Bestillingen blev foretaget fredag d 1/3 og jeg fik leverancen idag tirsdag d 5/3. Stay-Well var gode til at hjælpe med svar inden bestilling og der... Näytä lisää
Brændetårn med aflæsning der var farlig for andre. Til trods for der var mulighed for at forklare, hvor det skulle sættes af. Den forklaring tog chaufføren sig ikke af, og havde smidt det af ude, næ... Näytä lisää
Stay-Well leverer grønnere alternativer på de områder hvor vi kan gøre en forskel. Vi står for pragmatisk bæredygtighed: de grønnere alternativer skal ikke kun være grønnere – de skal også være økonomisk konkurrencedygtige - for kun herved opnår de grønnere alternativer en udbredelse der nytter. Således finder du hos os dispensersystemer der sparer miljøet for plast og dig for penge, grønnere emballage til konkurrencedygtige priser og biobrændsel til priser der løbende udfordrer markedslederne. Stay-Well er ’sensible sustainability’...
Algade 68C, 2., 5500, Middelfart, Tanska
- 3699 2466
- info@stay-well.dk
- stay-well.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
God kvalitet og levering
Hurtig og nem booking og nem levering helt til Færøerne :)
Rigtig god oplevelse alt gik godt
Rigtig god oplevelse alt gik godt . Og kanon go service. Stort 5 stjerne herfra da jeg skulle bestille en ekstra pumpe til min dispenser og fik en med uden beregning ' det kalder jeg høj kunde service
gode produkter og hurtig levering
Prisaftaler og levering.
Jeg er alt i alt rigtigt godt tilfreds med den behandling vi har fået ved Stay - Well, det der virkelig betyder meget for os er at når man laver en aftale om en pris, selvom leveringen måske trækker hen i en periode hvor der har været prisstigninger så er en aftale en aftale det betyder virkelig meget i min opfattelse af en virksomhed.
Tak for at skabe forskellige velkomne…
Tak for at skabe forskellige velkomne nyheder i branchen. Bliv endelig ved med det.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering, og produkt af høj kvalitet. Tak for handlen - det bliver helt sikkert en gentagelse, når behovet opstår.
Altid hurtig levering og god service.
Altid hurtig levering og god service.
Fantastisk med bægere med filmmotiver!
Godt tilfreds
Hurtig levering!varen svarede til beskrivelsen!Tilfreds med varen 👍

Vastaus yritykseltä Stay-Well.dk ApS
Sæbedispenser gik i stykker allerede…
Sæbedispenser gik i stykker allerede indenfor det første år og Stay-Well byttede til en ny. Allerede inden et år gik den også i stykker og i de skrev, at de ville sende en ny, men det skete bare ikke og herfra blev henvendelser ignoreret og når jeg ringede til kundeservice, så havde medarbejderen ikke tid og vil vende tilbage, men det skete bare ikke, igen og igen.

Vastaus yritykseltä Stay-Well.dk ApS
God og hurtig ekspedition
God telefonisk vejledning til køb
God telefonisk vejledning til køb. Hurtig forsendelse og levering
Supergod service
Købte en sæbedispenser, som desværre ikke virkede. Reklamerede og fik straks tilsendt en ny.