Bonvig Engros A/S Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Der var en lille fejl (misforståelse) omkring den vare jeg havde bestilt. Men fejlen blev tacklet til min fulde tilfredshed.

Bestilte 2.400 ølglas og fik allerede dagen efter leveret 3.000 kaffebægre ;-) Det er jo ikke til fem stjerner men det var reaktionen på mit efterfølgende opkald! En to vupti - så var der sket en omb... Näytä lisää

Super lækker produkter.. hurtigt levering ...altid søde medarbejder at snakke med hvis der er spørgsmål om varen/produktet Kan klart anbefale Bonvig Engros

Hurtig levering Ved ikke om i kan give transport firmaet 1 stjerne mindre for at have revet hul på nogle af poserne med saltpoletter ved aflæsningen.

1. Siivousaineet
  2. Päivittäistavaratukku
  3. Talouskemikaalien tukkumyynti
  4. Hygieniatarvikkeiden tukku
  5. Tukkukauppias

Bonvig Engros A/S er din grønne grossist til professionelle rengøringsartikler. Vi tror på at bestilling af rengøringsmidler og rekvisitter skal være så nemt så muligt. Vi har et stort udvalg af alt fra engangsservice, til rengøringsmaskiner og saltpoletter. Vi sælger både til de mindste virksomheder, der måske bare mangler servietter eller toiletpapir, til de store der vil have tilsendt en hel palle papirhåndklæder. Hos os finder du altid gode tilbud og mængderabatter. Besøg vores webshop allerede i dag, og oplev det selv. Vi ses!

Erinomainen

Alt var perfekt.

Alt var perfekt.

3. heinäkuuta 2026

Hej Jane,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt var perfekt, og at du har haft en god oplevelse hos os :)
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.
Mvh. Mia – Bonvig Engros A/S

Hurtig og korrekt leverance.

Hurtig og korrekt leverance

8. heinäkuuta 2026

Hej Klaus,
Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig levering og at det hele spillede – præcis sådan, vi ønsker, det skal være.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Hej F. Rasmussen,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet både god service og hurtig levering.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding :)

Rigtige gode

Rigtige gode produkter og god service.

18. kesäkuuta 2026

Hej Charlotte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den service, vi leverer.
Vi arbejder hver dag på at sikre høj kvalitet og en god kundeoplevelse, så din feedback betyder meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse :)

Langsom levering

12. kesäkuuta 2026

Hej Firma i Brønshøj,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager den langsomme levering – den skyldes, at varen i mellemtiden blev udsolgt, og vi har måttet afvente næste sending.
Vi forstår, at det er frustrerende, og arbejder på at forbedre vores lagerstatus fremadrettet :)
Mvh. Mia – Bonvig Engros A/S

Super hjælpsomme og med hurtig…

Super hjælpsomme og med hurtig levering. Vi har før brugt Aktum, men der er meget bedre priser at hente her, og de er til at stole på. Tak for en god service og skarpe priser :)

29. toukokuuta 2026

Hej Nicholas,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplever både hurtig levering, gode priser og en pålidelig service. Vi sætter stor pris på din tillid – det betyder meget for os :)
Vi håber på at få lov til at hjælpe dig igen :)

venligt personale

venligt personale, og gode priser

21. toukokuuta 2026

Hej Pia,
Tusind tak for din fine tilbagemelding! Det betyder meget for os. Det glæder os at høre, at du oplevede både venligt personale og gode priser, da det er noget, vi lægger stor vægt på hver dag :)
Vi håber at byde dig velkommen igen snart! :)

Virkelig god service

Virkelig god service. Hurtig levering.

23. toukokuuta 2026

Hej Mette,
Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede både god service og hurtig levering.
Det betyder meget for os, at det hele bare spiller :)

Super hurtig levering

Det er som altid en super hurtig levering

21. toukokuuta 2026

Hej Kenn,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du altid oplever en super hurtig levering – det er noget, vi virkelig prioriterer.
Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at se dig igen snart :)
Mvh. Mia – Bonvig Engros A/S

Rigtig god kundeservice hele vejen…

Rigtig god kundeservice hele vejen igenne,

13. toukokuuta 2026

Hej Christine,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet rigtig god kundeservice hele vejen igennem. Vi gør os altid umage for at yde en professionel og hjælpsom service, så det er dejligt at få den tilbagemelding. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse :)
Mvh. Mia – Bonvig Engros A/S

Fin og problemfri levering og gode…

Fin og problemfri levering og gode varer til prisen

12. toukokuuta 2026

Hej Bo,
Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at leveringen var problemfri, og at du er tilfreds med varerne til prisen :)

:))))

Hurtig og nem

18. toukokuuta 2026

Hej Mary,
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede det som både hurtigt og nemt – præcis sådan skal det være :)
Mvh. Mia – Bonvig Engros A/S

Det er en god service hos jer

Det er en god service hos jer. Tak Kristina.

15. toukokuuta 2026

Hej Strandkrabbe,
Tusind tak for din fine anmeldels!
Det glæder os at høre, at du har oplevet god service, og vi giver naturligvis rosen videre til Kristina :)

Et godt sted at handle.

Jeg synes, at der gik lidt lang tid fra bestilling og til levering. Jeg har fået en god forklaring og forstår leveringstiden til fulde. Jeg er meget tilfreds! 😀

13. toukokuuta 2026

Hej Gert,
Tak for din anmeldelse!
Vi beklager, at leveringstiden oplevedes længere end forventet – dette skyldes Kristi himmelfartsferien, hvor vi havde lukket både torsdag og fredag, hvilket betød, at din ordre først blev afsendt mandag og var til levering hos dig om tirsdag.
Vi håber, at forsinkelsen ikke har givet dig større udfordringer :)

hurtig og effektiv handel

Hurtig og effektiv handel

7. toukokuuta 2026

Hej Bisserup Camping,
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede handlen som både hurtig og effektiv – præcis sådan, vi ønsker det :)

Meget god service

5. toukokuuta 2026

Hej Hanne,
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en meget god service hos os.
Vi gør os altid umage for at give en god oplevelse, så din feedback glæder hele teamet :)