Der var en lille fejl (misforståelse) omkring den vare jeg havde bestilt. Men fejlen blev tacklet til min fulde tilfredshed.
Bestilte 2.400 ølglas og fik allerede dagen efter leveret 3.000 kaffebægre ;-) Det er jo ikke til fem stjerner men det var reaktionen på mit efterfølgende opkald! En to vupti - så var der sket en omb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super lækker produkter.. hurtigt levering ...altid søde medarbejder at snakke med hvis der er spørgsmål om varen/produktet Kan klart anbefale Bonvig Engros
Yritys on vastannut
Hurtig levering Ved ikke om i kan give transport firmaet 1 stjerne mindre for at have revet hul på nogle af poserne med saltpoletter ved aflæsningen.
Yrityksen tiedot
- Siivousaineet
- Päivittäistavaratukku
- Talouskemikaalien tukkumyynti
- Hygieniatarvikkeiden tukku
- Tukkukauppias
Yrityksen kirjoittama
Bonvig Engros A/S er din grønne grossist til professionelle rengøringsartikler. Vi tror på at bestilling af rengøringsmidler og rekvisitter skal være så nemt så muligt. Vi har et stort udvalg af alt fra engangsservice, til rengøringsmaskiner og saltpoletter. Vi sælger både til de mindste virksomheder, der måske bare mangler servietter eller toiletpapir, til de store der vil have tilsendt en hel palle papirhåndklæder. Hos os finder du altid gode tilbud og mængderabatter. Besøg vores webshop allerede i dag, og oplev det selv. Vi ses!
Indkildevej 2C, 9210, Aalborg SØ, Tanska
- 82303123
- info@bonvig.dk
- www.engrosrengoringsmidler.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Rigtig god service
Der var en lille fejl (misforståelse) omkring den vare jeg havde bestilt.
Men fejlen blev tacklet til min fulde tilfredshed.

Vastaus yritykseltä Bonvig Engros A/S
Super hjælpsomme og med hurtig…
Super hjælpsomme og med hurtig levering. Vi har før brugt Aktum, men der er meget bedre priser at hente her, og de er til at stole på. Tak for en god service og skarpe priser :)

Vastaus yritykseltä Bonvig Engros A/S
Fin og problemfri levering og gode…
Fin og problemfri levering og gode varer til prisen

Et godt sted at handle.
Jeg synes, at der gik lidt lang tid fra bestilling og til levering. Jeg har fået en god forklaring og forstår leveringstiden til fulde. Jeg er meget tilfreds! 😀