Personen som ringde var mycket trevlig och informerade mycket tydligt vad det var som hon erbjöd mig. Inte påstridig utan informerade tydligt att det var ett erbjudande och att jag kunde tacka nej.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det som gjorde att jag upplevde min kontakt med Pontus så positivt var det att han förstod min situation och var villig att hjälpa mig att få ner min månadskostnad för mobil och bredband. Detta h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hej Pontus o tack för ett trevligt samtal med information som jag kommet att få stor nytta av! Det är verkligen inte svårt att ge ett omdöme, det kan helt enkelt inte bli något annat än högsta b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lurendrejeri på högsta nivå, tar kontakt med äldre människor som dom kan lura som min 80 åriga mamma. Lurar på henne mobilabonemag och ett "säkerhetspaket " min mamma är fattig, inga pengar på banken... Näytä lisää
Yritys on vastannut
SST NET Mobil Frihet levereras med: SST NET SIM-KORT , NÖDSIM-KORT , SPÄRRTJÄNST & RÄTTSHJÄLP ID-DEKAL , ID-NYCKELBRICKA , ID-VÄRLDSBRICKA - Frihet är att slippa oroa sig!
Norra Kyrkogränden 30, 26131, Landskrona, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Jag är väldigt nöjd med allt hos P-O i butiken!

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Tjänstvänliga! Förklarar så även vi som äldre kan förstå.Hjälper till med totala bytet

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Alldeles för ofta saknas täckning på min helt nya samsung s25. Krånglar konstant för både mig och min far. Skrattretande höga priser för mobildata och surf. Helt värdelös operatör igentligen.

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
En telefon från er ringde och påstod att han var från 3 som är mitt nuvarande abbonemang. Sa att jag behövde förlänga avtalet med 3 för att hålla kostnaden nere. Skickade sen ett kontrakt på sms som jag skulle underteckna. Där fanns inget om 3 i kontraktet så jag förstod att det var en blåsning. Dom har skickat påminnelser och ringt många gånger tills jag blockat dom.

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Bra service och bra kundbemötande hos P-O i butiken

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Kom snabbt fram och fick ett jättebra bemötande.Fick hjälp med en gång av duktig personal.Så bara plus rekommenderas varmt.Och stort tack för er hjälp på Sst Net

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Bästa kundbemötande som finns, vill alltid hjälpa till och jag har aldrig blivit besviken .Ville o ni andra 👍 🤗🤗

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
En trevlig försäljare som verkligen lyssnade och inte bara käftade emot som de andra jag pratat med.

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Att ni er så comprensiva, mycket bra företag

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Mycker bra bemötande hos P-O i butiken!

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Passa er för att binda er för ett abonnemang hos SST- net!! Vi har blivit lurade. För att kunna använda deras abonnemang behöver man stoppa i ett SIM - kort i routern. I vår router kan man inte stoppa i något kort, så nu sitter vi här och betalar för ett abonnemang som vi inte kan använda. Inte heller får vi häva vårt köp pga. detta. Så jäkla dåligt!

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Bra bemötande och trevlig personal att prata med

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Stort tack till Sandra på kundtjänst hos SST NET , som idag återkopplade till mig per telefon och vi kunde rätta till allt .
Mvh
Glenn Appelgren,Lammhult

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Ett trevligt bemötande som avslutades fint 🤗

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB
Lätt nårbar med personlig service. Vänligt bemötande.