Saanut 5/5 tähteä

Personen som ringde var mycket trevlig och informerade mycket tydligt vad det var som hon erbjöd mig. Inte påstridig utan informerade tydligt att det var ett erbjudande och att jag kunde tacka nej.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Det som gjorde att jag upplevde min kontakt med Pontus så positivt var det att han förstod min situation och var villig att hjälpa mig att få ner min månadskostnad för mobil och bredband. Detta h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej Pontus o tack för ett trevligt samtal med information som jag kommet att få stor nytta av! Det är verkligen inte svårt att ge ett omdöme, det kan helt enkelt inte bli något annat än högsta b... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Lurendrejeri på högsta nivå, tar kontakt med äldre människor som dom kan lura som min 80 åriga mamma. Lurar på henne mobilabonemag och ett "säkerhetspaket " min mamma är fattig, inga pengar på banken... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Mobiiliverkko-operaattori
  2. Televiestintä
  3. Puhelupalvelu

Yrityksen kirjoittama

SST NET Mobil Frihet levereras med: SST NET SIM-KORT , NÖDSIM-KORT , SPÄRRTJÄNST & RÄTTSHJÄLP ID-DEKAL , ID-NYCKELBRICKA , ID-VÄRLDSBRICKA - Frihet är att slippa oroa sig!

4,0

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Jag är väldigt nöjd med allt hos P-O i…

Jag är väldigt nöjd med allt hos P-O i butiken!

1. huhtikuuta 2026

Hej Kerstin,

Stort tack för ditt fina omdöme och de vänliga orden! Vi är väldigt glada att höra att du är så nöjd med både servicen och besöket hos P-O i butiken.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Tjänstvänliga

Tjänstvänliga! Förklarar så även vi som äldre kan förstå.Hjälper till med totala bytet

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde oss som tjänstvänliga och att våra förklaringar var tydliga och enkla att förstå.

Det betyder mycket för oss att kunna hjälpa till genom hela bytet och göra det så smidigt som möjligt.

Varmt välkommen tillbaka!

Saanut 1/5 tähteä

Alldeles för ofta saknas täckning på…

Alldeles för ofta saknas täckning på min helt nya samsung s25. Krånglar konstant för både mig och min far. Skrattretande höga priser för mobildata och surf. Helt värdelös operatör igentligen.

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Hej Johan, tack för ditt omdöme och feedback.

Ang. din telefon finns det en rad åtgärder som kan testas och undersökas för att förbättra täckningen där just du befinner dig. Slå oss på SST NET kundtjänst en signal så hjälps vi åt att felsöka (0774-100 590). När det gäller mobildata och surf låter det som att du köper surf löpande vilket såklart blir dyrare.

Samtidigt som när du ringer in, fråga efter SST NET förmånliga surfpaket så är vi helt övertygade om att du kommer bli nöjd.

Mvh. SST NET
Kundservice

Låt er inte luras.

En telefon från er ringde och påstod att han var från 3 som är mitt nuvarande abbonemang. Sa att jag behövde förlänga avtalet med 3 för att hålla kostnaden nere. Skickade sen ett kontrakt på sms som jag skulle underteckna. Där fanns inget om 3 i kontraktet så jag förstod att det var en blåsning. Dom har skickat påminnelser och ringt många gånger tills jag blockat dom.

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Hej Börje, tack för ditt omdöme, uppskattas!

SST NET ser mycket allvarligt på uppgifter om att någon ev. utger sig för att representera oss eller andra operatörer. Våra medarbetare, återförsäljare och partners har tydliga direktiv vad som gäller vid kundkontakt. Vikten av vara övertydliga i samtal, vem man representerar, vart man ringer ifrån och av vilken anledning. Skulle mot förmodan missförstånd uppstå eller man önskar ångra ingånget avtal upplyses tydligt 14 dagars ångerrätt samt att man även får ta del av detta skriftligt.

Tack Börje för att du uppmärksammade detta och hörde av dig.

SST NET Kundtjänst ansvarig.
0774-100 590
kundservice@sstnet.se
www.sstnet.se

Saanut 5/5 tähteä

Bra service och bra kundbemötande hos…

Bra service och bra kundbemötande hos P-O i butiken

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet – vi ska självklart hälsa P-O i butiken. Varmt välkommen tillbaka!

Saanut 5/5 tähteä

Kom snabbt fram och fick ett jättebra…

Kom snabbt fram och fick ett jättebra bemötande.Fick hjälp med en gång av duktig personal.Så bara plus rekommenderas varmt.Och stort tack för er hjälp på Sst Net

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Tack snälla för ditt fina omdöme!
Vad kul att höra att du snabbt fick hjälp och ett bra bemötande av vår personal. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Varmt välkommen tillbaka!

Bästa kundbemötande som finns

Bästa kundbemötande som finns, vill alltid hjälpa till och jag har aldrig blivit besviken .Ville o ni andra 👍 🤗🤗

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Tack snälla för ditt fantastiska omdöme!
Det gläder oss verkligen att du alltid känner dig väl bemött och får den hjälp du behöver.

Saanut 4/5 tähteä

En trevlig försäljare

En trevlig försäljare som verkligen lyssnade och inte bara käftade emot som de andra jag pratat med.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Tack Lisbeth för ditt fina omdöme!

Det betyder mycket att du upplevde att vår säljare tog sig tid att lyssna och bemöta dig på ett bra sätt – precis så vi vill att kontakten med oss ska kännas. Samtidigt tar vi med oss din feedback kring dina tidigare upplevelser, det är viktigt för oss att bli bättre.

Varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig vidare!

Saanut 5/5 tähteä

Kanonbra service och alltid trevliga

25. maaliskuuta 2026

Hej Camila,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både servicen och bemötandet – det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!

Saanut 5/5 tähteä

Alltid bra hjälp av P-O i butiken

24. maaliskuuta 2026

Hej Olov,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du alltid får bra hjälp av P-O i butiken – vi ska självklart se till att han får ta del av din feedback.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss!

Saanut 5/5 tähteä

Att ni er så comprensiva

Att ni er så comprensiva, mycket bra företag

24. maaliskuuta 2026

Hej Nora,

Stort tack för ditt fina omdöme och dina 5 stjärnor!
Det betyder mycket för oss att du upplever oss som förstående – det är precis så vi vill att det ska kännas som kund hos oss.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med framöver.

Önskar dig en riktigt fin dag! 🌟

Saanut 5/5 tähteä

Mycker bra bemötande hos P-O i butiken!

Mycker bra bemötande hos P-O i butiken!

23. maaliskuuta 2026

Hej Roland,

Stort tack för ditt fina omdöme och de 5 stjärnorna! ⭐
Vi är väldigt glada att höra att du fick ett så bra bemötande av P-O i butiken.

Vi ska självklart föra vidare dina fina ord – det betyder mycket för oss!

Varmt välkommen tillbaka!

Passa er för SST- net!

Passa er för att binda er för ett abonnemang hos SST- net!! Vi har blivit lurade. För att kunna använda deras abonnemang behöver man stoppa i ett SIM - kort i routern. I vår router kan man inte stoppa i något kort, så nu sitter vi här och betalar för ett abonnemang som vi inte kan använda. Inte heller får vi häva vårt köp pga. detta. Så jäkla dåligt!

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vårt abonnemang är ett mobilt bredband, vilket innebär att det används med ett SIM-kort i en kompatibel router eller enhet.

Vi hjälper dig gärna att komma igång – kontakta vår kundservice så guidar vi dig och kan även hjälpa till att hitta en passande router vid behov.

Saanut 5/5 tähteä

Bra bemötande och trevlig personal att…

Bra bemötande och trevlig personal att prata med

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du upplevde ett bra bemötande och att vår personal var trevlig att prata med.

Det betyder mycket för oss och vi hoppas få hjälpa dig igen framöver!

Avtalsärende

Stort tack till Sandra på kundtjänst hos SST NET , som idag återkopplade till mig per telefon och vi kunde rätta till allt .
Mvh
Glenn Appelgren,Lammhult

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Hej Glenn, Tack för ett trevligt samtal! Ibland kan det tyvärr uppstå missförstånd, men vi är alltid måna om att reda ut sådant på bästa sätt. Vi är glada att vi tillsammans kunde hitta en lösning. Tveka inte att höra av dig igen om du har fler frågor eller funderingar.

Med vänliga hälsningar
SST NET

Bra service

Bra service.
P-O hjälper alltid mig

18. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Tack för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att P-O har kunnat hjälpa dig på ett bra sätt. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss igen!

Med vänliga hälsningar
SST NET

Fick bra information...

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä SST NET i Sverige AB

Tack Magnus för ditt fina omdöme!
Vad kul att höra att du är nöjd med informationen du fick. Tveka inte att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver.

Önskar dig en fortsatt fin dag! 🌟

Saanut 5/5 tähteä

Ett trevligt bemötande som avslutades…

Ett trevligt bemötande som avslutades fint 🤗

13. maaliskuuta 2026

Hej Alf,

Stort tack för ditt fina omdöme och för de 5 stjärnorna! ⭐
Vi är väldigt glada att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att allt avslutades på ett bra sätt.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss igen om du behöver hjälp eller har några frågor.

Vänliga hälsningar

Saanut 5/5 tähteä

Lätt nårbar med personlig service

Lätt nårbar med personlig service. Vänligt bemötande.

13. maaliskuuta 2026

Hej Helene,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du upplever att vi är lättillgängliga och att du fått ett vänligt och personligt bemötande. Precis så vill vi att det ska kännas när man kontaktar oss.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med.

Önskar dig en riktigt fin dag!
Vänliga hälsningar
SST NET Kundservice 🌟

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin