Sprell Kvadrat- helt enestående. Kom inn med barseltårer- klarte ikke få adaptere av bilstolen. Hadde vært i en annen butikk, men ble avvist. Her brettet de opp ermene- både trøstet meg og fikk adapte... Näytä lisää

Jeg valgte henting i butikk, men pakken ble allikevel forsøkt levert hjem til postkassen min. Postkassen var for liten og derfor sendt videre til posten. Dette tok dermed lenger tid. Over en uke fra b... Näytä lisää

Bestilte julegave, men pga mye rot hos Posten ble pakken sendt i retur til Sprell like før julaften. Kundeservice hos Sprell var veldig forståelsesfulle for at dette var kjedelig, og lovte å sende ut... Näytä lisää

1. Lelukauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vi har trygge og gode leker som varer. Hos oss finner du møbler, leker, bursdaggaver og gavekort som barn i alle aldre setter pris på.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

WOW!!

Altså, WOW!! FOR en kjapp levering! Veldig overrasket 👏🏼 Og gode priser. Kjempefornøyd! Full pott her 👌🏼

2. tammikuuta 2023

Enkelt og greit, men dog.......

Enkelt og greit. Men levering gikk ikke smertefritt. Budet ringte ikke på døren (enebolig) for å levere pakken men tok den umiddelbart med seg til utleveringssted da pakken ikke passet i postkassen. Burde være mulig å ringe på for å levere personlig. Selve gaven burde også ha mulighet å legge ved et kort med navn (til) og en liten hilsen.

2. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sprell

Hei Sissel, vi beklager at leveringen ikke gikk som den skulle! Ta kontakt med oss om noe lignende skulle skje igjen, så kontakter vi sendingsfirmaet for deg. Har kreditert deg beløpet for frakten i ordren din. Med vennlig hilsen Sprell Kundeservice.

Return policy is appalling

Really love the stuff they have at the store, so got a bit carried away when buying gifts for my family. After coming home and realising I had spent too much money, I decided to return a few items. Tried to return them only to be told I couldn't get my money back because I wasn't a member before buying them. I've never heard of this before, but it feels illegal. It is a manipulative, dishonest way to take money from customers. I don't want to shop here again, but I am now forced to because I had to take a voucher instead of having my money returned. Wasn't warned about any of this when buying, feel really used.

3. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sprell

Hi Zoë! Thank you for your review and feedback! We are sorry for your shopping experience and apologize that you did not receive the necessary information when visited us. It would be great if you could send an email to kundeservice@sprell.no with your receipt, and we will look into your case and help you further. With best regards Sprell Kundeservice.

Mye dyrere enn andre lekebutikker

Mye dyrere enn andre lekebutikker, både på nett og fysiske butikker

2. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sprell

Hei Marthe! Tusen takk for omtalen din. Vi beklager at du opplever at vi er dyrere enn andre lekebutikker. Vi ønsker å selge holdbare leker i snille, trygge materialer, som gjerne kan gå i arv eller selges videre. Vi tar gjerne en kikk på varen du sikter til - send oss gjerne en e-post til kundeservice@sprell.no. Med vennlig hilsen Sprell Kundeservice.

Utrolig dårlig kundeservice !

Kjøpte en gravemaskin med belter og en lastebil for 2 dager siden . Etter en halvtimes lek brakk lasteplanet av . Beltene på gravemaskinen faller hele tiden av slik at den må fikses hele tiden . Var innom butikken i dag . Lastebilen ble godkjent som reklamasjon men ikke graveskinen fordi når hun som jobbet kjørte den frem og tilbake på disken og ingeting skjedde . Jeg forklarte at det er under lek på gulvet det skjer at beltene faller av . Nei så lenge de ikke faller av når hun hadde den på disken var det ikke reklamasjon . Jeg tok den med på gulvet og kjørte den frem og tilbake 2 ganger og belte falt av med en gang . Hun stod å så på . Hun sa bare at det sånn som skjer med beltebiler . Fy søren så dårlig kundeservice ! Gravemaskinen kan ikke brukes . Er det ikke mulig å bruke sunn fornuft ? Verste kundeservice jeg noensinne har opplevet .

17. lokakuuta 2022

Hei Christine!

Vi er veldig lei oss for dette, og beklager for opplevelsen du har hatt hos oss. Reklamasjonssaken din er nå løst, og vi håper dette retter opp ditt inntrykk av Sprell. Håper å se deg igjen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen Sprell Kundeservice.

Super butikk!

Flott og innholdsrik butikk både på nett og i butikk. Kjempefornøyd med service!

7. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :) Velkommen igjen!

Opplevde veldig dårlig kundeservice da…

Opplevde veldig dårlig kundeservice da jeg ringte inn for å informere om feil i forsendelsen.

17. elokuuta 2022

Hei Julie.
Vi er lei oss for opplevelsen du fikk av vår kundeservice.
Har sendt deg en e-post, så skal vi gjøre det vi kan for å rette opp inntrykket du sitter igjen med.
Med vennlig hilsen Sprell Kundeservice.

Superrask service

Superraske service! Bestilte torsdag, det var pakket inn fredag og levert på døren lørdag.👍

2. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sprell

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :)