Skorna kom, man tror att man handlar från butik i Sverige, Det stod, beställning skickas samma dag om beställningen görs innan klockan 13. rätt skor kom efter någon vecka. Trots att det står att r... Näytä lisää
Flera veckor från utlovad leverans så har de beställda skorna inte kommit. Skrivit till kundtjänst men inget svar efter en vecka. Bluff? Edit. Fick svar som fastnat i spam, sannolikt pga att avsändar... Näytä lisää
VARNING!! Största blufföretaget någonsin. Säljer andrahandsprodukter som går sönder. Totalt värdelös kundservice både på mail och telefon. Även fast reklamationen blev godkänd så får jag varken nya... Näytä lisää
HANDLA INTE!! VARNING! precis som andra skriver så är det bara en scam hela hemsidan! Jag beställde i juli 2021 och dras fortfarande med nya fakturor och inkasso från sportshop! Kundservicen är så otr... Näytä lisää
HANDLA INTE HÄR!!!!!!!!
HANDLA INTE HÄR!!!!!!!!
Sportshop ger ett något så fruktansvärt dåligt kundbemötande. Jag beställde ett racket 8 december för att hinna få det innan jul. Enligt hemsidan ska det vaara "snabba leveranser" och "professionell kundservice". Låt mig redan här säga att: nej, det är inte snabba leveranser och nej, det är inte heller någon professionell kundservice.
Efter 10 dagars väntan kände jag att jag inte längre kunde vänta på någon uppdatering varför jag den 18 december kontaktar Sportshop för uppdatering ang. min order. Jag fick inget svar.
Jag kontaktar återigen Sportshop den 19 december för att be de annullera ordern. Jag fick inget svar.
Först den 21 december fick jag svaret att "order under leverans kan inte annulleras" utan ytterligare information om vad som händer med min order.
Jul- och nyårsveckan passerar utan ett ord från Sportshop. Den 1 januari hör de av sig om att ordern "sitter fast" i Hamburg och att de kan erbjuda 10% kompensation. Tills nu har jag alltså väntat i tre veckor på mitt racket, utan att veta när det faktiskt ska anlända.
17 januari fick jag mitt racket. Det är nästan sex veckor efter beställningen. Under denna tiden har jag varken fått en snabb leverans eller bemötts professionellt. Istället har jag själv fått be om ny information bara för att på ett snofsigt sätt bemötas av någon ohjälpsam tjej på deras kundservice.
Skitsamma tänker jag och bestämmer mig att istället bara skicka tillbaka ordern, något de nu vill att jag ska betala för. Med det sagt - jag väntar en och en halv månad för att få min order för att sen inte ens bli erbjuden, som plåster på såren, gratis retur. Hur svårt ska det vara för en butik att erbjuda - istället för 10% kompensation på en order om 250kr?
Summa sumarum: jag önskar att jag googlat sportshop tidigare så jag kunnat veta att jag INTE skulle beställa från butiken. Jag uppmanar även andra som eventuellt hittat en produkt till bra pris att INTE beställa härifrån eftersom minsta lilla problem med ordern, på två röda kommer bli ditt största problem avseende din billiga produkt.
Jag har aldrig skrivit ett sånt här omdöme tidigare men jag hoppas att det kommer väl till hands till er potentiella framtida kunder. Gör er själv en tjänst - lägg till den extra pengen som en annan återförsäljare kräver istället för att hamna i limbo och utan produkt från Sportshop.
Köp aldrig här
Köp aldrig här, de har tagit betalt för varan jag hade inte hämtat ut, fattar inte hur kan nån göra sånt ?!?!

Värdelöst
Värdelöst. Beställde, fick ej sakerna men de tog betalt ändå och sa att de inte gjort det. Sen kom sakerna (efter vi köpt från annan) och vi jobbar fortfarande på att få returnera produkten och få våra pengar tillbaka. Önskar jag hade läst omdömena här först. Mitt råd: handla någon annanstans!

Varning
Varning! Handla ALDRIG från detta blufföretag!!! Pengarna borta. De returnerar inte varor du begär att få utbytta.
Kolla förresten in recensionerna som företaget lagt ut 22 oktober. Alla är på 5 stjärnor och ytterst kortfattade. Övriga recensioner är från oss lurade kunder.

Vastaus yritykseltä Sportshop.com Europé AB
Ingen återbetalning på över en månad
Lämnade in en retur för över en månad sedan som enligt Postnords spårningstjänst har körts ut till adressen på Hisings Backa, inga pengar har betalats tillbaka även om returen har skickats iväg och bevisligen befinner sig i Göteborg.
Kundtjänst svarar kort och i många fall med automatiska svar vilket gör att man inte kommer framåt överhuvudtaget.
Edit:
Pengarna är nu tillbaka på kontot efter att Klarna också gått in i ärendet. Kommentarerna kring kundservice kvarstår.

Vastaus yritykseltä Sportshop.com Europé AB
Väntat som så många andra på att få…
Väntat som så många andra på att få tillbaka mina pengar efter att ha returnerat ett paket. Har kvitto på inlämning av paketet och varit i kontakt med PostNord som skickat tre avier till Sportshop som trots det ej hämtat ut varan. Skickat varan med retursedel som jag fått från Sportshop. Önskar jag hade läst recensionerna innan jag beställde från Sportshop. Konsumentverket nästa.

Rekommenderas inte
Rekommenderas inte. Ej korrekt leveranstid, ej fungerande kundservice.
Beställde en artikel som skulle finnas på lager. Ordererkännandet sade 3 veckors leveranstid. Efter 4 veckor kontaktade jag kundservice. Inget svart. Efter 5 veckor avbeställde jag. Inget svar. Jag köpte produkten på XXL och fick de på 2 dagar. Efter 6 veckor kom en faktura. 5 dagar senare kom leveransen som jag avbeställt. Sedan trassel, lång tid för Klarna att få returen bekräftad. Handla av företag som förtjänar att vara på marknaden!

FRUKTANSVÄRDA!!
FRUKTANSVÄRDA!! Beställer mizuno skor som går i sönder efter 1 månad, reklamation godkänd ”tillgodokvitto eller välj valfri vara” när jag väljer nya skor så finns inget i den prisklassen då dom var ganska mycket nedsatta och eftersom jag fick välja valfri tar vi en sko som är 100 kr dyrare DÅ VILL dom ha betalt dom 100 kr??!! Dom vägrar skicka nya skor så nä det var sista gången jag handlar hos dom! Dessutom är svarstiden extremt lång och telefon skulle man inte kunna tro dom har

VARNING
VARNING!
Beställ inte från sportshop.com.
Beställde skor i juli månad som jag returnerade för att sedan beställa ett par nya. Fick vänta i 2 månade på att få skorna när jag väl fått dom så var det fel skor. Därefter "erbjöd" sig sportshop att jag fick beställa valfria skor från hemsidan för samma pris som jag fått + kompensation för 900 kronor detta var i början på september. Dom har ännu inte korrigerat fakturan trots att jag varit i mailkontakt med dom vartenda j*vla vecka. Nu har jag klarna på mig där jag måste sitta och leta fram alla mail för att bevisa att fakturan ska korrigeras. Har aldrig varit med om liknande och jag har nu vänt mig till allmänna reklamationsnämnden.

Varning köp inget från Sportshop
Avråder starkt från att handla från sportshop. Jag köpte ett par skor i augusti och returnerade dem 9 september och har ännu inte fått igen mina pengar.
Har varit kontakt med deras kundtjänst vid flera tillfällen både muntligt och via Mail. Varje gång utlovas att pengarna ska återbetalas inom ngr dagar men inte sett röken av några pengar.

Retur har inte fungerat
Trevlig kundservice som lovar att göra saker och meddela hur de går, bara man ger sig till tåls lite. Det händer däremot ingenting. De tar inget ansvar för att lösa problem som ligger i deras egen organisation, återkopplar aldrig trots löften. Returen som gjordes för snart två månader sedan har inte återbetalats, trots upprepade kontakter. VD:n verkar helt ointresserad av att lösa problemen.

Vastaus yritykseltä Sportshop.com Europé AB
Avråder alla från att handla här
Avråder alla från att handla här.
La en order och betalade 5/10 2020 och idag 18/11, 44 dagar senare har jag inte sett röken av varken skor eller en återbetalning som jag flera gånger begärt.
Troligen har mina skor försvunnit någonstans i leveranskedjan men Sportshop tar inget som helst ansvar. Varit i kontakt med VDn, men inte ens han kan ge tydliga besked. Fick besked om att de skulle göra en återbetalning 13/11 men de vill dra ut på det ännu mer.
Svar på sportshops svar: jag har varit på utlämningsstället flera gånger. De kunde inte hitta paketet där och detta har meddelat er flera gånger.
Till Vdn, det ligger kanske något i all kritik ni får eftersom 53% av
alla omdömen är 1/5...
För alla som funderar på att handla där: gör inte det!
Här är händelseförloppet:

Vastaus yritykseltä Sportshop.com Europé AB
Avråder starkt från köp från sportshop
Avråder starkt från köp från sportshop. Efter månader av väntan så avbeställde jag varan, trots detta skickades varan till slut och jag fick sköta returen. Någon kreditering har jag inte fått trots att det gått flera veckor sedan returen gick tillbaka. Oseriöst.

Vastaus yritykseltä Sportshop.com Europé AB
Går ej att returnera varor eller komma…
Går ej att returnera varor eller komma i kontakt med kundservice. UNDVIK!

Oseriöst företag
Oseriöst företag! Skickade varor i retur, returen kom till Sportshop 30 september men ingen återbetalning har skett än.

Katastrof service
Katastrof service. Produkten i form av skor kom i låda där produkt-taggarna redan var avklippta och låg i lådan. Tagit en månad utan att retur blivit behandlad. Avråder alla från att handla av detta oseriösa företag.

Köp inte från Sportshop
Köp inte från Sportshop. Gjorde en beställning i September. Så glad att jag valde faktura för jag fick ingen som helst bekräftelse och inget har hänt. Så annars hade jag vart av med mina pengar nu. Beställningen ligger kvar hos Klarna men där står det att den inte behandlats av Sportshop. Alltså över två månader senare. Kommer den nu vill jag inte ha den för det är alldeles för sent och vill inte ha med detta oseriösa företag att göra. Undvik!!!!
Uppdatering:
Tack för svar till slut, men Klarna tog själva bort fakturan pga att ni inte skickat varorna eller ens svarat på mail.

Vastaus yritykseltä Sportshop.com Europé AB
bra kvalitet och utmärkt servis
Varning
Varning. handla inte från detta företag. har retunerat vara, men ingen tog bort fakturan från klarna. har försökt kontakta företaget ett flertal gånger via mail och telefon. de svarar i telefon och lovar återkomma när de kollat. 4 ggr ringde jag och de lovade återkoppla. De gjorde aldrig det. Fick till svar sista gången jag ringde att de får så mycket returer att de inte kunde veta om de fått tillbaka just min. de kunde inte hjälpa mig så jag fick lov att betala.

Oseriöst företag
Undvik detta företag. Reklamerade ett par skor. Allt gick bra tills vi skulle få det nya paret. Fick ringa kundtjänst många gånger. De säger att de ska titta på ärendet men inget händer. De ljuger och säger att de ska skicka skorna. De skickar mail där de skriver att de skickar skorna men inga skor kommer. Först efter 4 veckor och många samtal o mail får jag skorna.
Enligt PostNord tog ni emot paketet 23/9. Fick ingen info om lagerstatus!