Spirituele Sieraden Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

In het setje ringen mist 1ring (zodat de “tweeling”ringen dus niet compleet zijn, en bij een andere ring de “steen” scheef geplakt is, waardoor het heel goedkoop aandoet! Hier een e-mail overgest... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Positieve punten: snelle levering en sieraden zoals op afbeelding! Negatieve punten: geen beschrijving van de werking van het sieraad, wat het extra persoonlijk maakt, als je het iemand cadeau wil... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Prachtige, duidelijke website. Het armbandje, dat ik besteld heb, was kleiner dan verwacht en paste mij helaas niet. Ken ook niemand, die ik er een plezier mee zou kunnen doen. Retour gestuurd. Ontvan... Näytä lisää

1. Koruliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

SpiritueleSieraden.com heeft uniek helende sieraden. 100% kwaliteit, geen verzendkosten, 14 dagen bedenktijd en binnen 2 dagen geleverd.

Keskitasoinen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Pakket heel laatbelabberd

Pakket heel laat, niet volledig, langzame reactie. En suggestie dat ik iets heb ontvangen wat ik niet heb ontvangen ..... zeer vervelend .

Ga hier geen zaken meer mee doen 🤮

5. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Spirituele Sieraden

Beste Jo, bedankt voor uw reactie en spijtig om te horen dat u ontevreden bent. Het klopt dat het pakketje te laat geleverd werd vanwege drukte tijdens de kerstdagen. Wij versturen het pakketje altijd dezelfde dag, helaas was PostNL door drukte vertraagd in afleveren.

Om er zeker van te zijn dat het pakketje op tijd aan zou komen, hebben wij het pakketje nogmaals (gratis) voor kerst opgestuurd in de hoop dat één van de twee pakketjes op tijd aan zou komen. Dit hebben we ook met u gecommuniceerd. Vervolgens hebben wij u aangeboden om het aankoopbedrag terug te storten, waarbij we de sieraden (zodra binnen zouden komen) graag retour zien worden. Ook dit hebben we met u gemaild/gecommuniceerd. Helaas zonder antwoord. Spijtig om uw review hier dan ook te zien, uiteraard staan we nog steeds open om de sieraden terug te ontvangen.

- Sterre

Saanut 1/5 tähteä

nog niks ontvangen

hoewel ik alle begrip heb voor een langere levertijd begin ik me nu wel af te vragen of het überhaupt nog wordt geleverd. Ik heb op 5 januari jl een lotusring besteld en op 7 januari bevestiging gekregen dat de bestelling is verwerkt. vervolgens niks meer gehoord. k hoop dat deze review er toe kan bijdragen dat er alsnog gaat worden gekeken naar mijn bestelling . Jan Kuipers te Harlingen

20. tammikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Spirituele Sieraden

Beste Jan, als eerst bedankt voor uw bestelling en spijtig om te horen dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten. Excuses hiervoor. Ik heb direct even in het systeem voor u gekeken en blijkt dat er bij het invullen van uw adresgegevens geen huisnummer is ingevuld. Waardoor het pakketje wel verstuurd is maar niet naar een huisnummer. We zullen direct contact met u opnemen per e-mail om tegemoet te komen en u te helpen. Vriendelijke groet, Sterre 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Mijn armbandje was binnen het uur al…

Mijn armbandje was binnen het uur al kapot,maar er ik kreeg gelijk een mailtje of ik het geld terug wou of een nieuw armbandje toegestuurd wilde

21. joulukuuta 2020

Vastaus yritykseltä Spirituele Sieraden

Beste Diana, dat is erg vervelend om te horen en mag absoluut niet gebeuren. Ik ga u direct mailen met een gepaste oplossing waarbij u mag kiezen tussen een nieuwe of uw geld terug. Excuses dat dit gebeurd is en u hoort direct van me om dit op te lossen. - Sterre

Goeie service

Pakketje duurde langer dan verwacht, dit uiteindelijk waarschijnlijk door de drukte. Na een week ik er toch een nieuwe opgestuurd, die dag ook de eerste bestelling binnen gehad. Na mail overleg mag ik degene die opnieuw opgestuurd is ook houden. Erg vriendelijke en duidelijke communicatie.

16. joulukuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin