Saanut 1/5 tähteä

Armband Sisterhood gekocht, binnen de kortste keren kapot. 59 euro voor betaald. Kan niet eens gemaakt worden. Wordt ook niet op mails gereageerd. Koop hier niet!

Saanut 5/5 tähteä

Néha a kevesebb a több! Lehetne így nevezni egy kifinomult, minimalista stílusú nagy logó mentes táskák ! A nőies megjelenése, egyidejűleg elegáns, praktikus és rendszerező a hétköznapokban, tel... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Kwalitatief en praktische tassen. Mijn handtas, werktas en "feesttas" komen allemaal hiervan. Goede prijs voor de perfecte tas. Ze zijn stevig en houden hun vorm en uitstraling een hele lange tijd.... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

- pakket retour gestuurd, bevestiging hiervan gehad, maar tot op heden (2 maanden verder) is bedrag nog niet geretourneerd. - tot 3 keer toe gemaild. Je krijgt automatisch reply dat er binnen 5 da... Näytä lisää

1. Koruliike

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Super service

Super service!
Ik had een paar maanden geleden een horloge gekocht van violet hamden. Deze bleef na een tijdje af en toe stil staan, had de batterij vervangen maar dit hielp niet. Ik heb toen een mail gestuurd en kreeg zonder gedoe een nieuw horloge opgestuurd, de oude mocht ik houden dus dat was ook makkelijk. Ze hebben dit dus netjes en snel afgehandeld.

19. kesäkuuta 2025

Montre offerte à noel

Je viens d’acheter une montre pour Noël pour ma fille, la montre reçue ne fonctionne pas. Je tente de contacter le service après-vente en leur expliquant le souci, on me répond de ne pas m’inquiéter qu’il arrive parfois que les colis soient perdus et qu’il faut que je me renseigne auprès du transporteur voir s’il n’a pas déposé le colis chez un voisin ou à côté de la maison…..😳 Donc une réponse tout à fait incohérente et absolument pas en rapport avec ma demande. J’ai peur que ma demande n’aboutisse pas et d’avoir acheté une montre 70 € qui ne fonctionne pas.
J’espère que le service client va réagir à mon message.

6. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Je vous remercie pour votre message et je vous présente mes sincères excuses pour le malentendu qui s'est produit lors de notre précédente communication. Nous utilisons un traducteur pour les messages en français, et il semble que votre préoccupation initiale concernant la montre qui ne fonctionne pas ait été mal interprétée.

Après votre clarification, nous vous avons immédiatement envoyé une solution pour résoudre le problème de la montre. Nous attendons toujours votre réponse pour poursuivre la procédure.

Nous sommes sincèrement désolés pour la gêne et la confusion occasionnées et sommes là pour vous aider à résoudre ce problème rapidement. ^HJ

Top!

Onlangs heb ik een horloge en een armband besteld bij Violet Hamden, en ik ben heel tevreden met mijn ervaring. De ontwerpen zijn stijlvol en verfijnd – minimalistisch maar toch heel chic, precies wat ik zocht. De kwaliteit van de producten is geweldig en ze voelen luxe aan.

Het pakket was mooi verpakt, met veel aandacht voor detail, waardoor het uitpakken echt een feestje was. De levering ging vlot en de klantenservice was heel behulpzaam toen ik een vraag had over de maat van het horloge. Ik kreeg snel en vriendelijk antwoord, wat ik enorm waardeer.

Voor wie op zoek is naar tijdloze accessoires die elke outfit compleet maken, raad ik Violet Hamden zeker aan. Ik ben super blij met mijn aankopen en kom hier zeker nog eens terug!

10. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met zowel je horloge als armband van Violet Hamden. Het is geweldig dat onze ontwerpen precies zijn wat je zocht, en dat je de kwaliteit van de producten waardeert.

We doen altijd ons best om de uitpakervaring speciaal te maken, dus het is fijn om te weten dat je het uitpakken als een feestje hebt ervaren. Ook zijn we blij dat de klantenservice je goed heeft kunnen helpen, dat vinden we erg belangrijk.

We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen. Veel plezier met je nieuwe style items! ^AZ

Saanut 2/5 tähteä

Super teleurstellend

Super teleurstellend. De tas is van slechte kwaliteit, binnenvoering is helemaal losgelaten na een aantal keer gebruiken en laatst viel mijn tas op de grond, omdat het pinnetje uit de beugel was gevallen. Contact gehad met brandfield, die nemen het niet serieus en bieden waardeloze oplossingen. Vervolgens een tas bij Violet Hamden zelf besteld, in de hoop dat het anders zou zijn, zie ik dat de tassen verstuurd zijn vanuit Brandfield. Bizar.

22. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Het spijt me te horen dat je teleurgesteld bent in zowel de kwaliteit van de tas als de service die je hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We zien in jouw case dat we hebben aangeboden het volledig reparatie bedrag terug te betalen, echter wachten wij nog op een reactie van jou met een betalingsbewijs. Daarnaast geef je aan verbaast te zijn over Violet Hamden en Brandfield. Brandfield is het moeder bedrijf van meerdere private labels en één daarvan is Violet Hamden! Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback. Indien je vragen hebt, zien we graag een reactie tegemoet op onze email van 22 juli. ^HJ

Ontzettend slechte kwaliteit

Twee tassen gekocht, beide binnen enkele maden kapot. Ik heb nog nooit zulke slechte kwaliteit tassen gehad. En oh ja, de zogenaamde 'garantie' bestaat helemaal niet. Ze zorgen dat ze daar hoe dan ook onder uit komen. Koop alsjeblieft niks van Violet Hamden, zonde van je geld.

3. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. We betreuren het dat je ongemak hebt ervaren bij jouw bestelling. Op basis van de informatie die je hebt achtergelaten in deze review kan ik helaas geen specifieke bestelgegevens achterhalen. Indien wij iets voor jou kunnen betekenen, ontvangen we graag een email. Op deze manier kunnen we samen naar de situatie kijken en streven naar een passende oplossing. Alvast bedankt voor de moeite. ^HJ

Al meerdere tassen van Violet Hamden

Al meerdere tassen van Violet Hamden, goede kwaliteit en mooie modellen!

7. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Bedankt voor je positieve feedback en loyaliteit aan Violet Hamden! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit en het design van onze tassen. We hopen je in de toekomst nog meer mooie modellen te kunnen bieden. Veel plezier met je nieuwe tas! ^HJ

Na 4 maanden al kapot, wat een troep

We wilde een mooie ring geven aan een vriendin van ons maar deze was na een maand of 4 al verbogen, gebroken en verkleurd van goud naar zilver.

Toen ik contact opnam met Violet Hamden, konden ze mij niet helpen. Het advies was om zelf te kijken bij een juwelier of het nog gemaakt kon worden op eigen kosten.

Wat een troep zeg, je kan er niet eens een half jaartje plezier van hebben en dan is het al onbruikbaar. Ik koop echt nooit meer iets.

28. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. We betreuren het dat je ongemak hebt ervaren bij jouw bestelling. Op basis van de informatie in deze review kan ik helaas geen specifieke bestelgegevens achterhalen. Indien je wilt dat we hier nogmaals naar kijken, wil je ons dan een email sturen? Voor een efficiëntere afhandeling adviseren we je om één e-mail te sturen en te wachten op onze reactie, aangezien opnieuw e-mailen je datum veranderd en hierdoor kom je onderaan de lijst terecht. Op deze manier kunnen we samen naar de situatie kijken en streven naar een passende oplossing. Alvast bedankt voor de moeite. ^HJ

Saanut 5/5 tähteä

Top site - mooi, makkelijk en duidelijk

Handige en goedwerkende site qua zoeken, filteren met goede plaatjes. Heel fijn sieraden shoppen.

24. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij om te lezen dat je onze site handig vindt en dat het zoeken en filteren goed werkt. Het is fijn om te weten dat je tevreden bent met de afbeeldingen en het winkelen van sieraden bij ons. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. ^HJ

Saanut 5/5 tähteä

3 setjes kettingen plus armbanden…

3 setjes kettingen plus armbanden gekocht om cadeau te doen. Volgende dag al in huis en leuk verpakt in een mooi doosje met een luxe cadeau tasje erbij.
Ik zou er zeker opnieuw kopen.

19. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de setjes kettingen en armbanden, en dat ze snel en mooi verpakt bij je zijn aangekomen. We streven ernaar om elke bestelling een speciale ervaring te maken, en het is geweldig dat je dit zo hebt ervaren. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze webshop. ^HJ

Info

alle informatie is snel en makkelijk te vinden! ik kijk uit naar de bestelling!

14. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Bedankt voor je positieve feedback! Het is geweldig om te lezen dat je de informatie snel en makkelijk kunt vinden op onze site. We hopen dat je bestelling naar wens is en dat je er veel plezier van zult hebben. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd klaar om je te helpen. Veel plezier met je aankoop! ^HJ

Saanut 5/5 tähteä

really good watches and jewellery

really good watches and jewellery, I just ordered and can't wait to see what am I getting.

8. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Thank you for your order and positive words! We are happy to hear that you are excited about our watches and jewelry. We hope you will be satisfied with your purchase. Should you have any further questions, we are always here for you. ^HJ

Saanut 1/5 tähteä

Je krijgt geen bevestiging van je…

Je krijgt geen bevestiging van je bestelling, mailen kan niet je krijgt hem terug, bellen kan niet dan word de verbinding verbroken. Heb nog steeds de bestelling niet maar wel betaald.

6. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. We betreuren het dat je ongemak hebt ervaren bij jouw bestelling. Op basis van de informatie in deze review kan ik helaas geen specifieke bestelgegevens achterhalen. Zou je zo vriendelijk willen zijn om een printscreen te sturen van jouw betaalbewijs naar customerservice@brandfield.com ? Voor een efficiëntere afhandeling adviseren we je om één e-mail te sturen en te wachten op onze reactie, aangezien opnieuw e-mailen je datum veranderd en hierdoor kom je onderaan de lijst terecht. Alvast bedankt voor de moeite. ^HJ

Na 2 weken kapot - opgelost

Goede klantenservice

31. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te lezen dat onze klantenservice aan uw verwachtingen voldoet. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, staan we altijd klaar om u te helpen. Fijne dag verder! ^HJ

Saanut 5/5 tähteä

Super makkelijk en snel kunnen bestellen

30. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Bedankt voor uw geweldige recensie! We zijn blij om te lezen dat u het bestelproces als makkelijk en snel heeft ervaren. We streven ernaar om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Mocht u nog vragen of suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. ^HJ

Belles montres et de bonne qualité

Belles montres et de bonne qualité

26. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Merci beaucoup pour votre fantastique commentaire ! Nous sommes heureux d'apprendre que vous êtes si satisfait de nos belles montres de haute qualité. Vos commentaires positifs nous motivent à toujours fournir les meilleurs produits et services. Nous nous réjouissons de pouvoir vous servir à nouveau à l'avenir ! ^HJ

Saanut 5/5 tähteä

Commande facile et rapide!

15. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Je suis ravi de lire que vous êtes satisfait du processus de commande ! Nous nous efforçons de rendre le processus aussi simple que possible pour nos clients. Si vous avez d'autres questions ou si vous avez besoin d'aide, n'hésitez pas à nous contacter. Nous sommes toujours prêts à vous aider ! ^HJ

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kwaliteit voor een goeie prijs.

Mooie kwaliteit voor een goeie prijs.
Alles verloopt vlot.
We bestellen zeker opnieuw

15. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Wat geweldig om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service die we bieden! We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Bedankt voor je positieve feedback en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! ^HJ

makkelijke website

makkelijke website, goede producten

13. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te lezen dat je onze website makkelijk te gebruiken vindt en dat je tevreden bent met de producten. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd voor je klaar om te helpen! ^HJ

Everything exceptional!!

12. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Violet Hamden

How great to read that everything is to your satisfaction! If you need anything else or have any questions, feel free to let us know. We're here to help! ^HJ

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin