Spirekassen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Näytä lisää

I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Näytä lisää

Jeg er virkelig glad og tilfreds fra start til slut. God hjemmeside med foreslag og pakker til årstiderne plus enkeltvis . God inspiration og beskrivelse under de enkelte kategorier . Hurtig leve... Näytä lisää

Super pænt pakket ind, næsten som at åbne en gave, man ikke selv har bestilt.....men glæder sig til at se det spirer. God vejledning på produkter. Jeg har engang tidligere købt vinter spire til lidt... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

186 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hurtig håndtering af ordren

Hurtig håndtering af ordren, fin pakke og umiddelbart fine frø. Glæder mig til at så dem i foråret!

Kære Cille, TAK💚 Hilsen Christine

Super hurtig og fint indpakket pakke…

Super hurtig og fint indpakket pakke med forårs/sommerdrømme. Og en ekstra lille gave med blomsterfrø🙏🏼 Tak.

Kære Mia, TAK fordi du gav dig tid til at anmelde os! Hilsen Christine

hurtig levering

Har hentet min bestilling og er overrasket hvor fin den er pakket og så også lidt ekstra frø, mange tak.

24. tammikuuta 2026

Selv tak💚Hilsen Christine

Super hurtig levering

Super hurtig levering, kom dagen efter jeg havde bestilt dem. Glæder mig til at så frøene og de smukke blomster til sommer

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Hej Britt, JA vi trænger til forår ganske snart! TAK for din anmeldelse, det betyder meget for os som en lille virksomhed. Hilsen Christine

Super service

Gode frø, kvalificeret vejledning og god service

Kære Anni, TAK fordi du gav dig tid til at anmelde os🌱 Hilsen Christine

Super fin hjemmeside

Super fin hjemmeside. Fin beskrivelse af de forskellige blomster.
Ekspeditionen er hurtig, indpakningen smuk. Ikke noget som helst at klage over.

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Trine TAK for at du gav dig tid til at give os en anmeldelse💚Hilsen Christine

God, hurtig service

Har modtaget min bestilling indenfor 4 dage - og så var der lige en lille overraskelse med.
Fint indpakket og god vejledning
Det bedste er dog de mange frø der er i hver pose
Ikke sidste gang jeg handler hos sparekassen

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Hej Pia!!! Hvor er vi glade for at du har haft en god oplevelse. JA der er nemlig mange frø i poserne fordi vi køber større ind og kan nu indkøbe til en lavere pris. Det skal komme vore kunder til gode! Hilsen Christine

Hurtig levering, fine poser.

Hurtig levering og fine poser med god information. Har købt hos spirekassen før og det har været gode frø der spirer. Kan varmt anbefale dette firma.

Åhhh Lena, TAK. Hilsen Christine

Hurtig levering

Hurtig levering, og der var medsendt en lille overraskelse. En morgenfrue, og i en farve jeg ikke havde i forvejen 😊👍

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Hej Sanne, og den morgenfrue er så fin! Tak for din anmeldelse. Hilsen Christine

Har lige modtaget en fin lille æske fra…

Har lige modtaget en fin lille æske fra Spirekassen - glæder mig til at tage hul på foråret, smukt indpakket og med god vejledning .

At I så også tager socialt ansvar og har plads til medarbejdere som ikke bare passer ind i fuldtids kasser taler ind i mit hjerte, som bløder lidt, hvis der ikke er plads til den slags . ♥️♥️❤️‍🩹❤️‍🩹

Tak for jer.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Maja...bare TAK! ja vores hjertebarn er frø og rummelighed for alle. Tak for din søde anmeldelse. Hilsen Christine

Glæder mig altid til at modtage noget…

Glæder mig altid til at modtage noget fra Spirekassen. Der er hurtig forsendelse, en lille ekstra ting med og altid pakket så fint ind.
Derudover har de gode beskrivelser af hvor og hvordan man sår og planter❤️🌺🌹🌷

13. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Christina, TAK for din finde anmeldelse. Det betyder meget for en lille virksomhed. Hilsen Christine 💚

Unik oplevelse

Spirekassen gør køb af frø til en unik oplevelse, hvor du føler nærvær og dedikation i alt fra selve indpakningen, de fine vejledninger på poserne, hurtig ekspedition og en lille gave. De gør lige dét ekstra, og jeg bliver glad hver gang!

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Spirekassen

Kære Dorte, hvor er det dejligt at vide. Det vil jeg fortælle til mine kollegaer. Hilsen Christine