Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg er virkelig glad og tilfreds fra start til slut. God hjemmeside med foreslag og pakker til årstiderne plus enkeltvis . God inspiration og beskrivelse under de enkelte kategorier . Hurtig leve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super pænt pakket ind, næsten som at åbne en gave, man ikke selv har bestilt.....men glæder sig til at se det spirer. God vejledning på produkter. Jeg har engang tidligere købt vinter spire til lidt... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hurtig og problemfri levering
Hurtig og problemfri levering

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Meget fint udvalg af frø og jeg sætter…
Meget fint udvalg af frø og jeg sætter pris på at der ofte er rigtig fin vejledning. Har købt jer flere gange.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Stor anbefaling Jeg kan rigtig godt li at handle hos…
Jeg kan rigtig godt li at handle hos Spirekassen. De har godt udvalg, også af øko frø, ordren kommer hurtigt og der var en lille gave med, som gav smil på læben her i vinterkulden.
Jeg kan desuden rigtig godt li, at de ansætter mennesker, som ikke kan arbejde på almindelige vilkår. Og på deres Instagram viser de også nogle ting som ikke går efter planen i deres bede. Det er rart, at det ikke er så poleret. Desuden er hele ledergruppen udstyret med nuttethed faktor 😃. Dejligt at støtte en mindre virksomhed, som gør det godt 👍🏼

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Bredt udvalg og hurtig levering
Bredt udvalg! Hurtig levering. Fint design (frøposer). Lille gave vedlagt. Jeg vender tilbage!
Spirekassen overgår forventningerne…
Spirekassen overgår forventningerne hver gang. Jeg køber altid mine frø hos Spirekassen fordi det er en lille passioneret virksomhed som yder helt vildt god service. Man må altid skrive og spørge til råds. Også på Instagram 😊 Derudover får man sine varer hurtigt og man får gaver 🥰 Det er også en virksomhed som virkelig har taget stilling til hvordan arbejdslivet skal indrettes. De ansætter mennesker som er bevidste om sine behov🥰♻️ En virkelig fin og bæredygtig biks som jeg altid vil handle mine frø og sager hos, og som jeg elsker at følge på Instagram, og som jeg lærer en masse af 😊

Nemt website
Nemt website, super hurtig levering(!) og endda pakket rigtig pænt ind i silkepapir. Handler helt sikkert her igen

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Købte en superlækker blomster kalender !
Det bliver spændende til foråret
Det bliver spændende til foråret

Haveentuiast
Nem og hurtig bestilling - og er vild med bonusfrøene og de flotte frøposer. Gode instruksioner. Kommer altid tilbage.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Meget fine æsker med frø
Meget fine æsker med frø, alt er smukt at se på og giver lyst til at komme i haven. Hurtig levering. Måske lidt dyrt...

Fin service 🌺
Fin og omhyggelig indpakning 🌺
Glæder mig at give en julegave der kommer til at gro og blomstre til sommer.
TAK for god service , vh Ilse

Value for money🌷
Alle tiders spirer🌼
Jeg har aldrig haft andet end gode erfaringer med frø fra Spirekassen. Lynhurtig afsendelse af bestillinger, altid med gode dyrkningsvejledninger, og fornuftige priser!
Value for money🌸🩷

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Lynhurtig levering af fine produkter
Lynhurtig levering af fine produkter, endda med en lille gave 🌼

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Meget fin webside og hurtig…
Meget fin webside og hurtig forsendelse. Min forsendelse ankom flot pakket ind!

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Som at få en lille gave.
Rigtig fint udvalg og hurtig levering. Sommeren må vise hvordan kvaliteten er på frøene, men indtil videre virker det som en kvalitetsbutik, der har gjort sig omhyggelig - selv med indpakningen. Dejligt at modtage pakke fra dem.

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. God kommunikation undervejs og billige priser. Er også glad for jeres dyrkningstips.

Altid godt
Har købt hos Spirekassen mange gange. Altid hurtig levering og fint pakket ind. Oftest vedlagt en lille pose gavefrø. Kæmpe anbefaling.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.