Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan varmt anbefale Spirekassens vinterdyrkningskursus. Det er nemt, overskueligt og super praksis-orienteret. Videoer og tekst er et format, som er kort og koncist, men samtidig utrolig informativt. S... Näytä lisää
I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg er virkelig glad og tilfreds fra start til slut. God hjemmeside med foreslag og pakker til årstiderne plus enkeltvis . God inspiration og beskrivelse under de enkelte kategorier . Hurtig leve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super nem og overskuelig hjemmeside med…
Super nem og overskuelig hjemmeside med gode ideer til f.eks. buketter. Meget hurtig levering. Så dejligt. Og modtager den fineste pakke, fint med kort og det bestilte🌱🪴🌷

Vastaus yritykseltä Spirekassen
En sand perle af en webshop
Hjemmesiden er en sand perle med masser af nyttig viden samt tips og tricks. Udvalget spænder fra klassiske produkter til mere særlige ting, som ellers kan være svært at finde. Servicen var også helt i top - jeg bestilte den ene dag, og pakken var klar til afhentning allerede dagen efter. Hvis bare flere firmaer var sådan =)

Kæmpe ros!
Hurtig levering, stort økologisk udvalg og så elsker jeg at det er en rummelig virksomhed med højt til loftet og stor social ansvarlighed!🌱🤩

fokus på kvalitet
Holdt ordre tilbage for ikke at skade dahlia-knolde i frosten. Det vidner kun om fokus på kvalitet!

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Dejligt udvalg og hurtig levering.
Dejligt udvalg og hurtig levering.
Helt klart et sted jeg vil handle igen.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Mine frø lykkedes hver gang
Jeg har handlet hos Spirekassen flere gange, og alt hvad jeg har købt, blomster, grøntsager, dahlia, lykkedes hver gang.
De har en stort udvalg af økologiske og biodynamisk frø, og deres hjemmeside er inspirerende og let at finde rundt i.

Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering. Kvaliteten er fantastisk.

Hurtig levering af ordre
Hurtig levering af ordre - super fine frø.

Lynhurtigt levering
Lynhurtig levering. Fin forside med tydelig dansk og latinsk navn på indholdet, bagside med såvejledning, farve og højde på den kommende plante

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Fine frø. Jeg glæder mig til at så i foråret.
Hurtig levering. Fine poser og fin anvisning for såning af frøene.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
God kommunikation om udfordringer med…
God kommunikation om udfordringer med bestilling :)

Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, flot udvalg af frø og hurtig levering har gjort, at jeg flere gange har handlet hos Spirekassen

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Godt udvalg og god service
Altid god og hurtig betjening og et skønt udvalg! Handler der for 3. år i træk.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Hurtig levering, mange fristelser på hjemmesiden til fornuftige priser. Jeg glæder mig til at se, om frøene spirer og vokser sig stærke.

God information omkring levering
God information omkring levering. Alt det bestilte er leveret og endda med små gaver. Glæder mig til en have fuld af blomster🌸

Super duper fantastisk service
Super duper fantastisk service. Min bog som jeg havde bestilt kom efter to dage🤩 plus at der var en lille gave og meget sødt pakket ind✨

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Hurtig levering i fin indpakning
Hurtig levering i fin indpakning. Alt er super!

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Meget smukt indpakkede frø og tilbehør!
Hurtig ekspedition!-flotte varer!
Som at modtage en gave!-Indbydende indpakning og særlige frøposer med den nødvendige info!
Meget flot hjemmeside med stort udvalg til gode priser!
Nu “kribler”det i fingrene for at komme i gang med at så!

God hjemmeside.
God hjemmeside.
Nemt at bestille
hurtig levering
og ovenikøbet en lille ekstra gave

Let sted at købe frø til gode priser
Let sted at købe frø til gode priser