Nu mangler jeg jo stadig at se resultatet af mit køb - for frøene skal sås først. Men indtil videre får Spirekassen kun 5⭐️ for godt udvalg, hurtig levering, fin indpakning og sågar en lille gave. Glæ... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kan varmt anbefale Spirekassens vinterdyrkningskursus. Det er nemt, overskueligt og super praksis-orienteret. Videoer og tekst er et format, som er kort og koncist, men samtidig utrolig informativt. S... Näytä lisää
I lever op til det i lover. Jeres info, forsendelse og indpakning er omhyggelig og tydeligvis gjort med passion. Som min mand sagde “det er jo ligesom lingeri”😅 Hvis jeres energi smitter af på f... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super pænt pakket ind, næsten som at åbne en gave, man ikke selv har bestilt.....men glæder sig til at se det spirer. God vejledning på produkter. Jeg har engang tidligere købt vinter spire til lidt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Så fine frø🌱☀️🌼 med mange frø i poserne…
Så fine frø🌱☀️🌼 med mange frø i poserne til super priser 💚💛🩷

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Hurtig og fin levering med en lille…
Hurtig og fin levering med en lille frøgave ☀️🌷🏠🇩🇰

Meget tilfreds
Meget tilfreds. Har handlet her en gang før. Og nu har jeg lige bestilt nogle frø. Og bestiller mere i næste måned. Hurtig levering, og så fik jeg endda en lille gave med. 😊👍

Virkelig god hjemmeside
Virkelig god hjemmeside, mange fine blomster at vælge imellem. Der er god beskrivelse bagpå hvordan og hvornår de skal plantes. Gælder mig til sommer og håber at det giver et flot bed.

Mit første køb hos Spirekassen - køber gerne igen
Mit første køb hos Spirekassen, som lever op til mine forventninger - og mere til.
Først en overskuelig hjemmeside - dernæst hurtig levering, modtog så en fin lille pakke med spændende indhold og lidt ekstra.
Glæder mig til at komme i gang og se det spire🌱

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Hurtig levering og en lille gave 💚

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Nem hjemmeside, godt udvalg og hurtig levering. Bestilte om formiddagen, og næste dag modtog jeg min bestilling.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Stort udvalg og super god beskrivelse…
Stort udvalg og super god beskrivelse og så-vejledning på websiden. Vil klart anbefale Spirekassen

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Lækker indpakning og spændende varer
Jeg har lige modtaget min første frøpakke fra Spirekassen. Lækker indpakning og spændende varer og tilmed en ekstra gratis gave. Jeg glæder mig til at udforske det 🌱

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Fint udvalg. Fin levering.
Fint udvalg. Fin levering. Alt var godt.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Kæmpe udvalg og hurtig levering af…
Kæmpe udvalg og hurtig levering af blomsterfrø

Skøn oplevelse med Spirekassen
Skøn oplevelse med Spirekassen!
Bestilte i går og fik mine varer i dag.
Hele kassen med frø, jord osv ser bare lækker og indbydende ud☀️

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Hurtig levering og fine frøposer

Hurtig og nem levering
Hurtig og nem levering. Masser af skønne produkter

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Godt udvalg og hurtig levering
Vi drømte om hvordan haven skulle være i år. Bestiller fra den fine bestillingsliste og vi fik frøene mindre end 48 timer senere.

Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering. Altid en god oplevelse at handle ved spirekassen.

Vastaus yritykseltä Spirekassen
Super nem og overskuelig hjemmeside med…
Super nem og overskuelig hjemmeside med gode ideer til f.eks. buketter. Meget hurtig levering. Så dejligt. Og modtager den fineste pakke, fint med kort og det bestilte🌱🪴🌷

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.