Speglarfordig Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. Produktet i top. Eneste lille minus. Hængslerne til ophængning er ringe kvalitet og kan ikke trække skabet ind til væggen og krogene er dobbelt så lange som nødvendigt.

Saanut 3/5 tähteä

Jag läste lite recensioner innan jag handlade här och upplevde att många gnällde på ljudet så jag hade inte så höga förväntningar på bluetooth högtalarens kvalitet . Men det var till och med sämre än... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Spegeln kom fram hel. MEN varken belysning, klocka eller värmemattorna fungerar!! Alla touchknappar står bara och blinkar. Ringer man till kundservice så hamnar man i Storbritannien och dom ber en bar... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ok men inte mer. Själva belysningen och kabeldragning går i en vanlig kabelkanal för 50 kr. Inga stöd i ytterkant på en halvcirkel spegel vilket skapar risk för skav och märken på väggar. Ljusslingan... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Letar du efter en unik spegel? Du kan skapa den själv! Modern inredning för ditt badrum.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

One star is too much

One star is too much . You guys don’t even deserve that. Service zero. Got a broken mirror. After so Many Complaints month after got Another just as bad .. Highly recommend not to buy that .. There are alot many good items in the market.. its a Shame u sell that crap.

17. joulukuuta 2022

Good morning,
I'm so sorry for this situation, unfortunately we can not reach you by email. We would love to verify this issue to find a solution but first we need a contact from you and you declined our request for contact.
Kind regards,
ARTFORMA

Kundtjänst har inte svarat på 3 veckor

Dålig service får inget svar på deras servicemail

5. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Speglarfordig

Bästa fru, efter att ha verifierat situationen, skicka ett meddelande till hello@artforma.com. Tyvärr hittade vi inget meddelande från dig i vår inkorg. Vi vill lösa denna situation så snart som möjligt.

Saanut 4/5 tähteä

Hej har precis fått hem vår spegel med…

Hej har precis fått hem vår spegel med belysning och Bluetooth. Men får inte igång bluetooth. Den kräver en kod med. Är de någon vänlig människa som kan hjälpa mig med detta. Mvh

10. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Speglarfordig

Hej, tack för ditt meddelande. Lösenordet finns på baksidan av spegeln på en vit etikett. Dessutom skickade vi dem via e-post till den adress som anges i beställningen. Kontakta mig om du har frågor.
Artforma Team

Hervorragend

Hervorragend. Sehr gut verarbeitet funktioniert sehr gut einfach spitze. Würde ich jederzeit wiederkaufen nur zu empfehlen 👍👍👍

14. heinäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

We’ve received our mirror in november…

We’ve received our mirror in november 2021 but we didn’t open it before june 2022. Unfortunately, we realised that there was a scratch on the backside. We contacted the customer service and they’ve offered us a new mirror. Good quality of mirror and super professional customer service ⭐️

8. heinäkuuta 2022

Sublimt

Hej, jag har bara positivt intryck av er leverans. Snyggt utförande och väl förpackat. Fortsätt med det så kommer ni att få bra återkoppling.
Det enda som saknas är beskrivning av el. Vissa delar borde ha annan inkopplingsmöjlikhet.
Annars är era skåp och speglar fantastisk. Utmärkt. Sublimt. 😃

6. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Jag köpte en spegelhus är kosta 4200 kr…

Jag köpte en spegelhus är kosta 4200 kr när den kommit hem de var gått sönder jag försöker ringa er att ni måste, fixa eller byter ni svarar aldrig så därför jag tycker att ni är jätte dåligt

20. kesäkuuta 2022

God morgon,
Snälla, ta vår uppriktiga ursäkt för det.
Vi höll kontakten med dig via e-post. Skulle du vara så snäll och svara på vårt meddelande? Din tillfredsställelse är mycket viktig för oss och vi vill gärna hjälpa dig.
Vänliga hälsningar.
Artforma

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin