Speglarfordig Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. Produktet i top. Eneste lille minus. Hængslerne til ophængning er ringe kvalitet og kan ikke trække skabet ind til væggen og krogene er dobbelt så lange som nødvendigt.

Saanut 3/5 tähteä

Jag läste lite recensioner innan jag handlade här och upplevde att många gnällde på ljudet så jag hade inte så höga förväntningar på bluetooth högtalarens kvalitet . Men det var till och med sämre än... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ok men inte mer. Själva belysningen och kabeldragning går i en vanlig kabelkanal för 50 kr. Inga stöd i ytterkant på en halvcirkel spegel vilket skapar risk för skav och märken på väggar. Ljusslingan... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Letar du efter en unik spegel? Du kan skapa den själv! Modern inredning för ditt badrum.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering

14. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Speglarfordig

Tak for din anmeldelse og dine værdifulde bemærkninger. Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet og den hurtige levering. Tak også for dine kommentarer til monteringsdelene, sådan feedback hjælper os med løbende at forbedre vores produkter.

Snabb leverans men

Snabb leverans, snygg produkt men vansinnigt monteringssätt samt för kort sladd till anslutning.

12. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Speglarfordig

Tack för din recension och dina värdefulla synpunkter. Sådan feedback hjälper oss att kontinuerligt förbättra våra produkter och deras funktionalitet.

Dålig service

Inte serviceinriktad. Läs alla regler som finns innan ni beställer. De regler som har skickas inte med i leveransen.

17. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Als eerst geen order nummer ontvangen

Als eerst geen order nummer ontvangen, daarna gelever maar niet gelukt dus return. Twee dagen later in het systeem was wel delivered. Toen ik contact nam was niet op mijn adress helemaal andere stad. Daarna ze hebben gestopt met emails. Geen geld terug. 😱😱😱😱😱😱

3. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Ingen av funktionerna fungerar

Spegeln kom fram hel. MEN varken belysning, klocka eller värmemattorna fungerar!! Alla touchknappar står bara och blinkar. Ringer man till kundservice så hamnar man i Storbritannien och dom ber en bara att skicka ett mail istället för att ringa men mailen besvaras inte… så 13 000kr i sjön!

10. tammikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Superbra packat

Superbra packat, riktigt bra. Bra spegel med belysning. Krokar för upphäng har mer att önska, borde vara ett fäste, svårt att få spegeln rak med krokar.

25. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Tycker att köparvillkoren inte var…

Efter en miss av beställningen från min sida tog jag kontakt med företaget och fick bra respons och hjälp, Tacksamt!
// Nathalie

23. kesäkuuta 2025

Hej på er,

Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd med vår service. Jag vill dock klargöra att när en beställning har gjorts kan vi inte göra några ändringar. Denna information är tydligt synlig när du lägger beställningen och kunden kan fatta ett välgrundat beslut innan beställningen läggs.

Med vänliga hälsningar

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin